Trkeljaško raspoloženje iz dana u dan

Razgovor ugodni, divan natenane
Riona

Post 04 Sep 2018, 16:54

evo.
I Michael Keaton je, haram peticu iz zalaganja :raspa:

MmeTipfeler

Post 04 Sep 2018, 17:54

To je trailer. Hoću cijeli film. Bez brige, snaći ću se.
haram
persona non grata

Post 04 Sep 2018, 22:56

Pogledajte i Oblivion. Tu vam nema katastrofe :)
what we've got here is failure to communicate
MmeTipfeler

Post 04 Sep 2018, 23:31

haram wrote:
04 Sep 2018, 22:56
Pogledajte i Oblivion. Tu vam nema katastrofe :)
Ne znaš ti što je katastrofa. :crying: Kad se preko noći prebaciš s engleskoga na talijanski i shvatiš da je to posve drukčiji misaoni sustav. :o

No dobro, priviknut ćemo se nekako. :raspa:
Riona

Post 05 Sep 2018, 00:00

MmeTipfeler wrote:
04 Sep 2018, 17:54
To je trailer. Hoću cijeli film. Bez brige, snaći ću se.
Pardonček, to sam i očekivala. Samo da olakšam traženje... :raspa:
MmeTipfeler

Post 05 Sep 2018, 21:02

Možda večeras potražim pa odgledam prije spavanja. Da proslavim završeni prijevod Prologa. Prvih šest kartica. :top: Dnevna je norma pet, u najboljim danima i s lakšom literaturom znala sam ih oderati deset. Možda se uspijem ufurati. :ne zna:
Herbicidna
Been thanked: 1 time

Post 12 Sep 2018, 16:24

Vruće mie, a taman sam pomislila da je jesen došla i da je dosta više vrućina. :visi:
haram
persona non grata

Post 12 Sep 2018, 17:41

To je zato šta ne dolazi katastrofalno globalno zatopljenje :E
Riona

Post 12 Sep 2018, 20:09

16 notifikacija! A nema me samo dan. Nešto se čudno događa na trkeljanju. :ne zna:
MmeTipfeler

Post 12 Sep 2018, 23:13

Riona wrote:
12 Sep 2018, 20:09
16 notifikacija! A nema me samo dan. Nešto se čudno događa na trkeljanju. :ne zna:
Ma daj! Ako je to najčudnije... :D
Riona

Post 13 Sep 2018, 06:20

MmeTipfeler wrote: Ma daj! Ako je to najčudnije... :D
Pa, i javilo se nesto nevidljivih... :nogica:

sent from T
haram
persona non grata

Post 13 Sep 2018, 06:56

Riona wrote:
13 Sep 2018, 06:20
Pa, i javilo se nesto nevidljivih... :nogica:

sent from T
Je, s nevidljivim postovima :D
Herbicidna

Post 13 Sep 2018, 13:40

ča sad? ko je nevidljiv? ča se događa? :zvrko:
Riona

Post 13 Sep 2018, 15:53

Ajmo fino i polako...
bar ono što sam ja mislila, za ostale ne odgovaram - rekoh, živnulo, javilo se par nevidljivih - tj. uglavnom rijetko vidljivih.
Haram me svakako mora opovrgnuti - zato "nevidljivi postovi".
ti bi dobro uĆinila da dođeš svakih 5 dana - taman dobra mjera. A ne svakih pet mjeseci. al, da skratimo pogađanje - jednom tjedno?
:E
haram
persona non grata

Post 13 Sep 2018, 16:03

Ah da, vi pofarbani vidite i ono šta mi smrtnici ne vidimo.
Riona

Post 13 Sep 2018, 16:07

A sad nešto malo drugačije:

"Novinarka Camille Preaker (Amy Adams) vraća se u svoj rodni gradić da izvještava o ubojstvima dviju mladih djevojki. Pokušavajući posložiti psihološku slagalicu iz svoje prošlosti, i previše se poistovjećuje s mladim žrtvama."

Juhuuu! :zubo: Uopće ne razumijem zašto zapošljavamo vodoinstalatere da pišu, a oni nesposobni za vodoinstalaterstvo, ali sa nekim društvenim faksom - šta ja znam, filozofskim, sjede nezaposleni. :mad:

Osim toga, sad tek vidim, novinarka se zove Preaker. Ako nije tipfeler, onda se samo pitam, što je bilo sa dobrim starim Parkerima... jesu li izumrli? Nije više moderno? Dovraga! :rofl:
Da ne govorim o Kamili - ko da je cura sama sebi baka. Pft!
Herbicidna

Post 13 Sep 2018, 16:12

Riona wrote:
13 Sep 2018, 15:53
Ajmo fino i polako...
bar ono što sam ja mislila, za ostale ne odgovaram - rekoh, živnulo, javilo se par nevidljivih - tj. uglavnom rijetko vidljivih.
Haram me svakako mora opovrgnuti - zato "nevidljivi postovi".
ti bi dobro uĆinila da dođeš svakih 5 dana - taman dobra mjera. A ne svakih pet mjeseci. al, da skratimo pogađanje - jednom tjedno?
:E
jbg imala sam puno posla ovo ljeto, neće se apartmani sami napunit i očistit :raspa:
plus što ne pijem, pa ne osjećam potrebu komunicirat s ljudima :facepalm:
čitala san oni topik di haram doziva ove ča su guests stalno, skoro sam ih i ja počela dozivat tak :o
Herbicidna

Post 13 Sep 2018, 16:13

Riona wrote:
13 Sep 2018, 16:07
A sad nešto malo drugačije:

"Novinarka Camille Preaker (Amy Adams) vraća se u svoj rodni gradić da izvještava o ubojstvima dviju mladih djevojki. Pokušavajući posložiti psihološku slagalicu iz svoje prošlosti, i previše se poistovjećuje s mladim žrtvama."

Juhuuu! :zubo: Uopće ne razumijem zašto zapošljavamo vodoinstalatere da pišu, a oni nesposobni za vodoinstalaterstvo, ali sa nekim društvenim faksom - šta ja znam, filozofskim, sjede nezaposleni. :mad:

Osim toga, sad tek vidim, novinarka se zove Preaker. Ako nije tipfeler, onda se samo pitam, što je bilo sa dobrim starim Parkerima... jesu li izumrli? Nije više moderno? Dovraga! :rofl:
Da ne govorim o Kamili - ko da je cura sama sebi baka. Pft!
de piši tam na serijama il otvori topik za seriju, ovak ne mogu napreskokice :zubo:
Riona

Post 13 Sep 2018, 16:28

Herbicidna wrote:
13 Sep 2018, 16:13
de piši tam na serijama il otvori topik za seriju, ovak ne mogu napreskokice :zubo:
Ma ne, ovo je samo prosipanje zlobe.
zato je na trkeljalištu, da me ne gnjavi Signor A. što chatam posvuda.
a serija je "oštri predmeti"; nisi li ti pisala jutros o tome? Ali nisam gledala, a sve mislim i da neću.

Znaš šta, ljudi su se potrudili, dali mi prijedloge. A ja, sve listajući da to nađem (khm) naletim na nešto drugo, pa da samo škicnem... tako sam škicnula i Gospodina Avilu. Joooj, tko voli krv, toplo preporučam. Ne da ubijaju, nego ubijaju; krvi na klaftre. (bit će da su spasili neku tvornicu paradajz sosa od propasti). Nije čudno, jer im je glavni posao - ubijanje. Fino razrađen poslić, zanimljivo je kako netko i u tako nečem "bezumnom" kao što je ubijanje, traži snagu u matrici. Pravilima. Šah je jednostavniji od ovoga.

Nego, opet izvan svega - primjećujete li i vi da su glumice sve ružnije i tužnije - sve običnija lica, često i bez šminke, ma straota jedna. I često sa nekim vidljivim nedostatkom - na primjer kao ona u nedavno spominjanoj seriji "prijevara".

Pa gdje su oni krasni filmovi ... mislim, da se razmemo - kužim ja sve to umjetničko izražavanje, ali ljudi moji, tko je dobio svoju dozu naših filmova, bježi od loše snimljenog zvuka, grozne glume, jezive šminke ko vrag od tamjana. "Dajte mi lijepe haljine i široke stepenice" što reče jednom jedna baka. Svakodnevni život nam pruža dovoljno zadovoljstava druge vrste.
haram
persona non grata

Post 13 Sep 2018, 16:35

Riona wrote:
13 Sep 2018, 16:28

Znaš šta, ljudi su se potrudili, dali mi prijedloge. A ja, sve listajući da to nađem (khm) naletim na nešto drugo, pa da samo škicnem... tako sam škicnula i Gospodina Avilu. Joooj, tko voli krv, toplo preporučam. Ne da ubijaju, nego ubijaju; krvi na klaftre. (bit će da su spasili neku tvornicu paradajz sosa od propasti). Nije čudno, jer im je glavni posao - ubijanje. Fino razrađen poslić, zanimljivo je kako netko i u tako nečem "bezumnom" kao što je ubijanje, traži snagu u matrici. Pravilima. Šah je jednostavniji od ovoga.
A onamo se, kao, grozi katastrofa... :rolleyes:
Riona

Post 13 Sep 2018, 16:41

haram wrote:
A onamo se, kao, grozi katastrofa... :rolleyes:
Ovi ubiju caskom. Sad te ima, sad te nema.
A ono tvoje...traje li traje

sent from T
Herbicidna

Post 13 Sep 2018, 16:42

Riona wrote:
13 Sep 2018, 16:28
Ma ne, ovo je samo prosipanje zlobe.
zato je na trkeljalištu, da me ne gnjavi Signor A. što chatam posvuda.
a serija je "oštri predmeti"; nisi li ti pisala jutros o tome? Ali nisam gledala, a sve mislim i da neću.
jesam, nemam trenutno Kodi pa sam osuđena na kabelsku, to je bila kao hit serija ovo ljeto pa sam gledala, a da je malo glupasto i razvučeno jest, dobro izgleda i to je otprilike to
Ne znan, nisu mi priče o plaćenim ubojicama interesantne, pogledala sam sad najkraći trejler ikad i špicu, špica je najčizi ikad, nisam sigurna da je to my cup of tea, ak naletim baciću oko ;)
Nego, opet izvan svega - primjećujete li i vi da su glumice sve ružnije i tužnije - sve običnija lica, često i bez šminke, ma straota jedna. I često sa nekim vidljivim nedostatkom - na primjer kao ona u nedavno spominjanoj seriji "prijevara".
Ak pričamo o serijama mislim da moraju dobro izgledat u HD-u, tak da je tekstura ispred strukture, možda nedostaci skreću pažnju pa ne analiziraš teksturu same kože il tak neš... :misli:
Pa gdje su oni krasni filmovi ... mislim, da se razmemo - kužim ja sve to umjetničko izražavanje, ali ljudi moji, tko je dobio svoju dozu naših filmova, bježi od loše snimljenog zvuka, grozne glume, jezive šminke ko vrag od tamjana. "Dajte mi lijepe haljine i široke stepenice" što reče jednom jedna baka. Svakodnevni život nam pruža dovoljno zadovoljstava druge vrste.
Ja volim gledat svakakve filmove. Ne mora bit spektakl. :zubo:
Riona

Post 13 Sep 2018, 16:50

Herbicidna wrote: jesam, nemam trenutno Kodi pa sam osuđena na kabelsku, to je bila kao hit serija ovo ljeto pa sam gledala, a da je malo glupasto i razvučeno jest, dobro izgleda i to je otprilike to

Ne znan, nisu mi priče o plaćenim ubojicama interesantne, pogledala sam sad najkraći trejler ikad i špicu, špica je najčizi ikad, nisam sigurna da je to my cup of tea, ak naletim baciću oko ;)

Ak pričamo o serijama mislim da moraju dobro izgledat u HD-u, tak da je tekstura ispred strukture, možda nedostaci skreću pažnju pa ne analiziraš teksturu same kože il tak neš... :misli:

Ja volim gledat svakakve filmove. Ne mora bit spektakl. :zubo:
Ma to malo pretjerujem. Vidi me da sam odgledala seriju o ubojstvima. Igre moci.
Ali ne volim sirove stvari. Moje normalno okruzenje je fino, zasto da gledam gnojivo u staji?
A cini mi se da smo konacno prodali strancima nas glavni sadrzaj snimljenog materijala-duuuge nijeme kadrove. :zubo:

sent from T
Herbicidna

Post 13 Sep 2018, 16:58

Riona wrote:
13 Sep 2018, 16:50

A cini mi se da smo konacno prodali strancima nas glavni sadrzaj snimljenog materijala-duuuge nijeme kadrove. :zubo:

sent from T
zvučiš ka da si s velikom pažnjom gledala domaću seriju Novine, koju jesmo prodali strancima :rofl:
ima super topik na onom forumu o toj seriji, ja sam probala gledat prvu epizodu, bila je scena u nekakvom restoranu, trajala je brat-bratu 15min, neko dvoje smrknutih ljudi monotono priča o nekim trećim ljudima, s nekim čudnim naglaskom i sve je bilo sivo, sivo... Tu sam odustala al bilo mi je posli ža kad san vidila kak ekipa na forumu hejt-voča i komentira. :giggle:

Ima tak nekih serija koje moraš gledat čist zato što svi gledaju. Da budeš u toku. Npr Game of thrones. :raspa:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 654 times
Been thanked: 1074 times
Post 13 Sep 2018, 23:32

Herbicidna wrote:
13 Sep 2018, 16:58
Ima tak nekih serija koje moraš gledat čist zato što svi gledaju. Da budeš u toku. Npr Game of thrones. :raspa:
Nijednu epizodu nisam gledao. :raspa:
Potpisi su za budale.
  • Information