Kako za "specijalne prigode"?
- Beta ženka
Hvala!Pješčana » wrote:beta imaš liniju
Sad pitanje - haljina je glatka, jel ide uz to ova Deichmannova cipela, al je onako, baršunasta:

Ne nose mi se vrtoglave potpetice, bole me noge od toga.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
Ja bih, jer sam mislila nabaciti sivi ili crni bolero od lažnog krzna + sivu/crnu torbu.Pješčana » wrote:ja ne bih baš kombinirala vinsko crvenu haljinu i vinsko crvene pete, ali to sam ja
imaš koje druge?
No pitanje je kakvo će biti vrijeme, možda budu gojzerice.

Alternativno bih uzela cipele "puder-boje".

Samo niže, jer ovo mi je ubojstvo.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Lijepa haljina, lijepo ti stoji.Beta ženka » wrote:
Hvala!
Sad pitanje - haljina je glatka, jel ide uz to ova Deichmannova cipela, al je onako, baršunasta:
Ne nose mi se vrtoglave potpetice, bole me noge od toga.

Ja bih uzela ove cipele, no ja sam seljača, ne slušaj me.

Budući da sam jednostavna klasičarka po pitanju svadbene obleke, na ovo bih vjerojatno obukla crni sako ili tako nešto. Al ni bolero nije loša ideja.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Beta ženka
E, fala na savjetu. Pa u svakom slučaju, nas dvije smo si "bliže" po načinu oblačenja, ja moram bar jednim detaljem sjebati koncepciju kombinacije - i to radim namjerno jer ne volim izgledati "savršeno". Sad pokušavam naći neku sredinu da ne pretjeram niti u jednom.Herp » wrote:
Lijepa haljina, lijepo ti stoji.
Ja bih uzela ove cipele, no ja sam seljača, ne slušaj me.
Budući da sam jednostavna klasičarka po pitanju svadbene obleke, na ovo bih vjerojatno obukla crni sako ili tako nešto. Al ni bolero nije loša ideja.

Nego, našla sam u Importanneu nešto vako:

(samo dugih rukava)
Pa ako bude ta vinski crvena haljina ili neka crna, uzela bih si sivi, ako bude jarkocrvena, onda crni.
- Beta ženka
Koje pokušavam prekršiti bojom cipela kao haljine.

Pa onda pomiriti boju cipela s kaputićem.
Kunem se, nije mi to od Filozofskog, takva sam bila i kad sam došla tamo! (i onda još pokupila neke njihove "fore i fazone"

vidi, ako ćemo baš o modi i stilu, to s kombiniranjem cipela i jaknica ne stoji uvijek. bitno je da na kraju cijela slika bude dobra.
po meni, ove svijetlije cipele bi više išle na vinsku haljinu, manje ziheraški a dobro.
štajaznam, najlakšije se obuć komplet u crno da bi bio siguran da neš fulat boje
ovaj sivi krzneni gore mi je ok, ali idi za filingom, crni bolero i vinske cipele i haljina isto idu, mada je meni to ful ozbiljno, ta kombinacija.što ćeš od nakita staviti?
po meni, ove svijetlije cipele bi više išle na vinsku haljinu, manje ziheraški a dobro.
štajaznam, najlakšije se obuć komplet u crno da bi bio siguran da neš fulat boje

ovaj sivi krzneni gore mi je ok, ali idi za filingom, crni bolero i vinske cipele i haljina isto idu, mada je meni to ful ozbiljno, ta kombinacija.što ćeš od nakita staviti?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lako za najlonke, sve je bilo okej dok nisam vidio sat na desnoj ruci.Beta ženka » wrote:Uži izbor je pao na ovu iz H&M-a
Ne vidi se na slici, gornji dio je gladak kao saten, a donji je grub i šljašti.
(ZANEMARITE najlonke, stvarno mi se nije dalo skidati još i njih, pun mi kufer presvlačenja.)

When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
- Beta ženka
Nemam pojma. Veće naušnice i eventualno narukvicu.Pješčana » wrote:vidi, ako ćemo baš o modi i stilu, to s kombiniranjem cipela i jaknica ne stoji uvijek. bitno je da na kraju cijela slika bude dobra.
štajaznam, najlakšije se obuć komplet u crno da bi bio siguran da neš fulat boje![]()
E, da, još mi je jedna iz Bershke "upala" u oči, ima i crvena verzija:

slafko wrote:
Lako za najlonke, sve je bilo okej dok nisam vidio sat na desnoj ruci.![]()

Da, muški je i obožavam ga (i ne, neću ga nositi tad).

I na lijevoj je ruci, ovo je odraz u ogledalu.
- MadnessInMethod
a što i da je na desnoj?
neki ljudi iz različitih razloga nose sat na desnoj ruci. nije konvencionalno, ali nije ni za ispadanje očiju...
neki ljudi iz različitih razloga nose sat na desnoj ruci. nije konvencionalno, ali nije ni za ispadanje očiju...
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
BLASPHEMY!!1MadnessInMethod » wrote:a što i da je na desnoj?
Rules of a gentleman lijepo kažu:
Rule No. 21: Watch Location = Left Wrist.
Please Note: Wearing a watch isn't a necessity for style.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Okej, nat sam - mislim - savladao iako nisam siguran da se najjasnije sjećam objašnjenja (nekakvo razvlačenje niti na kilometar, wtf?) ... Nego... Kakve su to vinske cipele? I zašto se zovu vinske? Apsolutno se ne kužim u ovo vaše nazivlje. Educirajte me.Pješčana » wrote:pa ova zadnja je super. i na nju nosi vinske cipele ak hoćeš.
jesi razmišljala o čarapama s natom? išlo bi mi na ovu haljinu

- MadnessInMethod
beta nije gentleman. to je prvo.
drugo, nisam ni ja bila gentleman kada mi je anestezija spržila venu na lijevoj ruci, i tri mjeseca sam imala izbor: nositi sat na desnoj ruci ili ga ne nositi uopće. (sirota vena se više-manje oporavila od tada, iako je još uvijek sklona prognozirati žešće promjene vremena)
kao što rekoh, postoje razlozi i razlozi.
drugo, nisam ni ja bila gentleman kada mi je anestezija spržila venu na lijevoj ruci, i tri mjeseca sam imala izbor: nositi sat na desnoj ruci ili ga ne nositi uopće. (sirota vena se više-manje oporavila od tada, iako je još uvijek sklona prognozirati žešće promjene vremena)

"Madness in method, that's genius." F. Herbert
nat je ova crna crta sa zadnje strane nogu( čarapa). meni jedna vrlo modiš i seksi stvar, ne ide na sve, ali na betinu kombinaciju bi moglo.
vinske cipele, skrolaj malo gore, stavila je sliku cipela vinski crvene boje
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
U jebote, ja mislio da praktikantice koje vade krv rade gluposti...MadnessInMethod » wrote:beta nije gentleman. to je prvo.

Čekaj malo - nije li nat mjerna jedinica za gustoću hulahopki?Pješčana » wrote:
nat je ova crna crta sa zadnje strane nogu( čarapa). meni jedna vrlo modiš i seksi stvar, ne ide na sve, ali na betinu kombinaciju bi moglo.
vinske cipele, skrolaj malo gore, stavila je sliku cipela vinski crvene boje

- Beta ženka
Nisam ni pomislila - super ideja.Pješčana » wrote:pa ova zadnja je super. i na nju nosi vinske cipele ak hoćeš.
jesi razmišljala o čarapama s natom? išlo bi mi na ovu haljinu
Evo:slafko wrote:Znam, nabijam post count. Osjećam se gol bez pet znamenki ispod imena.
Ova mala crna haljinica je skrozdok ne pogledam facu modela. Daj neku zgodniju.

I ja, fala.Margarita wrote: A zrcalo nisi vidio?
@Beta, uz takvo tijelo koga briga za cipele. Ja bih crvene.
slafko wrote:
Okej, nat sam - mislim - savladao iako nisam siguran da se najjasnije sjećam objašnjenja (nekakvo razvlačenje niti na kilometar, wtf?) ... Nego... Kakve su to vinske cipele? I zašto se zovu vinske? Apsolutno se ne kužim u ovo vaše nazivlje. Educirajte me.![]()
Jel' to iz onog muškog manifesta "breskva nije boja, nego voće"?

Inače, ima narančastih i narančastih boja. Treba biti precizan.
Nije isto vinska i bordo crvena.

- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ma pogubio se od dobrih nogu i dobre linije, a sve iz stvarnog forumskog života.Margarita » wrote: To je DEN.
- Beta ženka
ElliQuinn » wrote: Ma pogubio se od dobrih nogu i dobre linije, a sve iz stvarnog forumskog života.

Pješčana, jesu to tvoje noge?

ne. laskate mi, ali ja zaista nemam snage samo za slafka skinut piđamu, pronaći ovaj tren čarape s natom, pravilno ih navući da ta crta ide kam treba, i slikat se.
moje nogu su, inače, ljepije

-
- Information
-