Kako za "specijalne prigode"?

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Pješčana

Post 29 Oct 2011, 18:15

beta imaš liniju :s

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Beta ženka

Post 29 Oct 2011, 18:35

Pješčana » wrote:beta imaš liniju :s
Hvala!

Sad pitanje - haljina je glatka, jel ide uz to ova Deichmannova cipela, al je onako, baršunasta:

Image

Ne nose mi se vrtoglave potpetice, bole me noge od toga.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Pješčana

Post 29 Oct 2011, 19:12

ja ne bih baš kombinirala vinsko crvenu haljinu i vinsko crvene pete, ali to sam ja :ne zna:
imaš koje druge?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Beta ženka

Post 29 Oct 2011, 19:16

Pješčana » wrote:ja ne bih baš kombinirala vinsko crvenu haljinu i vinsko crvene pete, ali to sam ja :ne zna:
imaš koje druge?
Ja bih, jer sam mislila nabaciti sivi ili crni bolero od lažnog krzna + sivu/crnu torbu.
No pitanje je kakvo će biti vrijeme, možda budu gojzerice. :D

Alternativno bih uzela cipele "puder-boje".
Image

Samo niže, jer ovo mi je ubojstvo.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Herp
Nikki Gauda

Post 29 Oct 2011, 20:12

Beta ženka » wrote:
Hvala!

Sad pitanje - haljina je glatka, jel ide uz to ova Deichmannova cipela, al je onako, baršunasta:

Image

Ne nose mi se vrtoglave potpetice, bole me noge od toga.
Lijepa haljina, lijepo ti stoji. :top:

Ja bih uzela ove cipele, no ja sam seljača, ne slušaj me. :o

Budući da sam jednostavna klasičarka po pitanju svadbene obleke, na ovo bih vjerojatno obukla crni sako ili tako nešto. Al ni bolero nije loša ideja.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Beta ženka

Post 29 Oct 2011, 20:26

Herp » wrote:
Lijepa haljina, lijepo ti stoji. :top:

Ja bih uzela ove cipele, no ja sam seljača, ne slušaj me. :o

Budući da sam jednostavna klasičarka po pitanju svadbene obleke, na ovo bih vjerojatno obukla crni sako ili tako nešto. Al ni bolero nije loša ideja.
E, fala na savjetu. Pa u svakom slučaju, nas dvije smo si "bliže" po načinu oblačenja, ja moram bar jednim detaljem sjebati koncepciju kombinacije - i to radim namjerno jer ne volim izgledati "savršeno". Sad pokušavam naći neku sredinu da ne pretjeram niti u jednom. :o

Nego, našla sam u Importanneu nešto vako:

Image Image
(samo dugih rukava)

Pa ako bude ta vinski crvena haljina ili neka crna, uzela bih si sivi, ako bude jarkocrvena, onda crni.
dejzi

Post 29 Oct 2011, 20:26

Siva/crna torba, onda isto takve cipele.
Prvo pravilo oblačenja. :o
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Beta ženka

Post 29 Oct 2011, 20:28

dejzi » wrote:Siva/crna torba, onda isto takve cipele.
Prvo pravilo oblačenja. :o
Koje pokušavam prekršiti bojom cipela kao haljine. :zubo:
Pa onda pomiriti boju cipela s kaputićem.
Kunem se, nije mi to od Filozofskog, takva sam bila i kad sam došla tamo! (i onda još pokupila neke njihove "fore i fazone" :rofl: :facepalm: ).
Pješčana

Post 29 Oct 2011, 23:06

vidi, ako ćemo baš o modi i stilu, to s kombiniranjem cipela i jaknica ne stoji uvijek. bitno je da na kraju cijela slika bude dobra.
po meni, ove svijetlije cipele bi više išle na vinsku haljinu, manje ziheraški a dobro.
štajaznam, najlakšije se obuć komplet u crno da bi bio siguran da neš fulat boje :zubo:
ovaj sivi krzneni gore mi je ok, ali idi za filingom, crni bolero i vinske cipele i haljina isto idu, mada je meni to ful ozbiljno, ta kombinacija.što ćeš od nakita staviti?
slafko

Post 29 Oct 2011, 23:24

Beta ženka » wrote:Uži izbor je pao na ovu iz H&M-a

Image

Ne vidi se na slici, gornji dio je gladak kao saten, a donji je grub i šljašti.
(ZANEMARITE najlonke, stvarno mi se nije dalo skidati još i njih, pun mi kufer presvlačenja.)
Lako za najlonke, sve je bilo okej dok nisam vidio sat na desnoj ruci. :eek:
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Beta ženka

Post 29 Oct 2011, 23:27

Pješčana » wrote:vidi, ako ćemo baš o modi i stilu, to s kombiniranjem cipela i jaknica ne stoji uvijek. bitno je da na kraju cijela slika bude dobra.
po meni, ove svijetlije cipele bi više išle na vinsku haljinu, manje ziheraški a dobro.
štajaznam, najlakšije se obuć komplet u crno da bi bio siguran da neš fulat boje :zubo:
ovaj sivi krzneni gore mi je ok, ali idi za filingom, crni bolero i vinske cipele i haljina isto idu, mada je meni to ful ozbiljno, ta kombinacija.što ćeš od nakita staviti?
Nemam pojma. Veće naušnice i eventualno narukvicu.
E, da, još mi je jedna iz Bershke "upala" u oči, ima i crvena verzija:

Image
slafko wrote:
:lol:
Da, muški je i obožavam ga (i ne, neću ga nositi tad). :D
I na lijevoj je ruci, ovo je odraz u ogledalu.
MadnessInMethod

Post 29 Oct 2011, 23:33

a što i da je na desnoj?
neki ljudi iz različitih razloga nose sat na desnoj ruci. nije konvencionalno, ali nije ni za ispadanje očiju...
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
slafko

Znam, nabijam post count. Osjećam se gol bez pet znamenki ispod imena. :facepalm:

Ova mala crna haljinica je skroz :klopa: dok ne pogledam facu modela. Daj neku zgodniju.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Pješčana

pa ova zadnja je super. i na nju nosi vinske cipele ak hoćeš.
jesi razmišljala o čarapama s natom? išlo bi mi na ovu haljinu
Margarita

Post 29 Oct 2011, 23:34

slafko » wrote:
A zrcalo nisi vidio?
@Beta, uz takvo tijelo koga briga za cipele. Ja bih crvene.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
slafko

Post 29 Oct 2011, 23:35

MadnessInMethod » wrote:a što i da je na desnoj?
neki ljudi iz različitih razloga nose sat na desnoj ruci. nije konvencionalno, ali nije ni za ispadanje očiju...
BLASPHEMY!!1

Rules of a gentleman lijepo kažu:

Rule No. 21: Watch Location = Left Wrist.
Please Note: Wearing a watch isn't a necessity for style.
slafko

Post 29 Oct 2011, 23:38

Pješčana » wrote:pa ova zadnja je super. i na nju nosi vinske cipele ak hoćeš.
Okej, nat sam - mislim - savladao iako nisam siguran da se najjasnije sjećam objašnjenja (nekakvo razvlačenje niti na kilometar, wtf?) ... Nego... Kakve su to vinske cipele? I zašto se zovu vinske? Apsolutno se ne kužim u ovo vaše nazivlje. Educirajte me. :D
MadnessInMethod

Post 29 Oct 2011, 23:40

beta nije gentleman. to je prvo.
drugo, nisam ni ja bila gentleman kada mi je anestezija spržila venu na lijevoj ruci, i tri mjeseca sam imala izbor: nositi sat na desnoj ruci ili ga ne nositi uopće. (sirota vena se više-manje oporavila od tada, iako je još uvijek sklona prognozirati žešće promjene vremena)
kao što rekoh, postoje razlozi i razlozi. :zubo:
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Pješčana

Post 29 Oct 2011, 23:41

Image
nat je ova crna crta sa zadnje strane nogu( čarapa). meni jedna vrlo modiš i seksi stvar, ne ide na sve, ali na betinu kombinaciju bi moglo.
vinske cipele, skrolaj malo gore, stavila je sliku cipela vinski crvene boje
slafko

Post 29 Oct 2011, 23:51

MadnessInMethod » wrote:beta nije gentleman. to je prvo.
drugo, nisam ni ja bila gentleman kada mi je anestezija spržila venu na lijevoj ruci, i tri mjeseca sam imala izbor: nositi sat na desnoj ruci ili ga ne nositi uopće. (sirota vena se više-manje oporavila od tada, iako je još uvijek sklona prognozirati žešće promjene vremena)
kao što rekoh, postoje razlozi i razlozi. :zubo:
U jebote, ja mislio da praktikantice koje vade krv rade gluposti... :eek:
Pješčana » wrote:Image
nat je ova crna crta sa zadnje strane nogu( čarapa). meni jedna vrlo modiš i seksi stvar, ne ide na sve, ali na betinu kombinaciju bi moglo.
vinske cipele, skrolaj malo gore, stavila je sliku cipela vinski crvene boje
Čekaj malo - nije li nat mjerna jedinica za gustoću hulahopki? :confused: Za ove vinske cipele sam mislio da su nekakav poseban oblik, a sad ispada da su boje vina. Zakaj vi žene ne možete reći "tamno crvena"? Jednu tuku sam čuo kako govori "boja naranče"... Jebemtimater, reci narančasta, kravoooo!!!1 :mad: Niš' mi više nije jasno. Idem čorit. :tuzni:
Margarita

Post 29 Oct 2011, 23:56

slafko » wrote: Čekaj malo - nije li nat mjerna jedinica za gustoću hulahopki?
To je DEN.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Beta ženka

Post 29 Oct 2011, 23:57

Pješčana » wrote:pa ova zadnja je super. i na nju nosi vinske cipele ak hoćeš.
Nisam ni pomislila - super ideja.
slafko wrote:Znam, nabijam post count. Osjećam se gol bez pet znamenki ispod imena. :facepalm:

Ova mala crna haljinica je skroz :klopa: dok ne pogledam facu modela. Daj neku zgodniju.
Evo: :D
Image
Margarita wrote: A zrcalo nisi vidio?
@Beta, uz takvo tijelo koga briga za cipele. Ja bih crvene.
I ja, fala.
slafko wrote:
Okej, nat sam - mislim - savladao iako nisam siguran da se najjasnije sjećam objašnjenja (nekakvo razvlačenje niti na kilometar, wtf?) ... Nego... Kakve su to vinske cipele? I zašto se zovu vinske? Apsolutno se ne kužim u ovo vaše nazivlje. Educirajte me. :D

Jel' to iz onog muškog manifesta "breskva nije boja, nego voće"? :D
Inače, ima narančastih i narančastih boja. Treba biti precizan.
Nije isto vinska i bordo crvena. :D
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 29 Oct 2011, 23:58

Margarita » wrote: To je DEN.
Ma pogubio se od dobrih nogu i dobre linije, a sve iz stvarnog forumskog života.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Beta ženka

Post 30 Oct 2011, 00:00

ElliQuinn » wrote: Ma pogubio se od dobrih nogu i dobre linije, a sve iz stvarnog forumskog života.
:D

Pješčana, jesu to tvoje noge?
Pješčana

Post 30 Oct 2011, 00:02

:rofl:
ne. laskate mi, ali ja zaista nemam snage samo za slafka skinut piđamu, pronaći ovaj tren čarape s natom, pravilno ih navući da ta crta ide kam treba, i slikat se.
moje nogu su, inače, ljepije :D
  • Information