Hekatonhir wrote:Šaljem. Inače to ne radim, ali ovome ne mogu odoljeti. Imaš vremena, ne žuri mi se.

da, tipicno. skorpion koji nagovara na sekxs curu...dodji, necu ti nista, nesto cu ti zanimljivo pokazat, ali ja to inace ne radim, pristani ako radi niceg drugog onda zato jer ces ti bit prva kojoj cu to pokazat..a, i meni ce bit prvi put, tako da..zajedno riskiramo, nije ni meni lako, smrc, tjesi me..i onda kad se cura malo zainteresira & sazali..uoopala. ako iko bari cure na jezik..sori, na..kak se to veli..na spiku? (ne mislim na alfu lava)..dakle na surfajuce zapricavanje s impozantnom kolicinom umrezenih i logicki povezanih detalja, onda si to ti. sto uopce ne znaci da nemas nesto magicno fizicki na svojoj vanjstini..ne animalno, ali nesto misticno sto zene na tebi primjecuju, ali ne bas odmah. ma, nije to bas oziljak neki sekxsi, ali..imas neki trik, neki pogled mracno sjetni, nesto..ima nesto radi cega, a u pogodnim uvjetima, ono, kad se zvijezde poklope i nesto pive, da zasprehane cure i ne znajuci zasto pocnu gestalt vrtiti uvojak svoje kose..misleci da tako ne daju nikakvu poruku. sebi.
salim se, naravno, i naravno, ima tu i nesto istine

, ali ovako, odoka, sve je ok. dovoljno je sareno i zivahno, zanimljivo. ima tu neka koncentracija u sestoj kuci, kvadrarata, nesto opozicija..sve ono, aj, par jacih smjerova i to je to, ali ima detalja, dalo bi se tu do sutra pricat.
aj, poslije cu se malo poigrat, samo da ove kokose dovedem u red.