:vrišt:
Nisam na Glazbi.
Bar ne značajno.
Ashtaroth wrote:
Nemoj čitati pizdarije u 2 ujutro : B
Pa ni ne čitam.
Ne čita nego sluša. Mene. Daleko će dogurati.Ashtaroth » wrote:
Kako ti onda može smetati nešto što nije ugledano, a?
O, Bože! Pa naravno da sam fin!
Ja sam svojedobno izmislio ovaj naslov pjesme, pokušavajući parodirati tu farmersku budalu, ali ispalo je da je on sam najbolja parodija samog sebe.Nikolajevna » wrote: Ja volim njegovu Djevojku sa čardaš nogama.
George, brate, ako se sjećaš one večeri kad sam propala u šaht ispred onog posranog disca, e tad je george završio s onom šojkom, i jebate niti mjesec dana kasnije, konvertirao se na islam i odradio obrezivanje, u poznoj dobi i pri zdravoj pameti, kaže da peče i da nije baš oporavak 7 dana, lažu. anyhow, još su skupa, i svako malo ga sretnem, baulja okolo, ne zna se ni javiti, a i kad se javi, kurca ga ne kužim, mrmlja na nekom farsi slengu. inače dila avatare, više frendovima, pa nije neka para.Tea Tree » wrote:George, kažeš?
Daj me naj me... ukrao ti naslov!? Tc tc... A tekst? Njegov ili tvoj?Gazda » wrote: Ja sam svojedobno izmislio ovaj naslov pjesme, pokušavajući parodirati tu farmersku budalu, ali ispalo je da je on sam najbolja parodija samog sebe.
Neću ja, naučila sam na Ellinom primjeru da kultne teme ne otvara autsajderNikolajevna » wrote:
Daj me naj me... ukrao ti naslov!? Tc tc... A tekst? Njegov ili tvoj?
...premala je moja tambura da te od kiše sakrije.... Kolika je tvoja tambura Gazda?
Serenita, pa otvori topić sa sličicama, šta se čeka?Za početak bi Gazda mogao nakeljiti svoju tamburu.
Nisam zlobna večeras, pa ću samo znatiželjno priupitati koga ti to smatraš bracom, sekom,... i koga ti to ovdje zapravo jebeš?schmokljan » wrote:Dugo već nitko da uniđe. Odnosi postaju lagano incestuozni...
Slušaj, sestro, to ostaje između nas.aisling » wrote: Nisam zlobna večeras, pa ću samo znatiželjno priupitati koga ti to smatraš bracom, sekom,... i koga ti to ovdje zapravo jebeš?
ja nisam, nisam ikad imala s njom neke kontakte. nazovi juaisling » wrote:Da li je netko zvao satori?
Naravno da odmažu.Pješčana » wrote:a duga svjetla više odmažu
Zdravo!oxygenproof » wrote:I ja stigoh. Pozdrav svima
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests