Stitch wrote: ↑03 Jun 2018, 14:55
Pa imaš i to. Rekoh, ne znaš se služiti sajtom. Točke u elementima ne znače da u njih trebaš gledati nego da se klikaju. Kao na svakom vražjem slajderu na svijetu.
S tim sam se idiotskim točkama do sada susrela samo u e-Građani i to mi se čini beskrajno blesavim rješenjem.
Nadalje, zašto misliš da svi moraju imati najnoviji softver? Ja .docx fajlove ne mogu otvoriti jer imam Word 2003, a ne zajebava mi se s Microsoftovim dodacima. Uostalom, ne znam mogu li se igdje više naći. Da, mogu skinuti fajl i onda ga negdje onlajn pretvoriti u .doc, ali to ću učiniti samo kada je riječ o nečemu iznimno važnom. Ako želim samo pogledati sadržaj, neću.
To je moj odnos prema internetu općenito, a prema forumima posebno, kao i prema svemu ostalome: nešto me mora privući da se upišem odnosno registriram. Misliš da bi amsterdamski De Walletjes bio onoliko posjećen da nema prozore, i to kadšto jako velike?
No, dobro, drugi možda neće biti toliko izbirljivi pa će se registrirati iz čiste radoznalosti. Iako... mislim da krivo radiš. Recimo, stručni prevoditeljski forumi dostupni su za čitanje.
Edit. Što se tiče imena i prezimena, OIB-a i ostaloga, poznajemo se pa bih to bez problema navela. U ovom slučaju. Da ne znam tko stoji iza
Jagora, ne bih ni u ludilu. Uostalom, nikad se ne zna: udruga se može jednoga dana pretvoriti u tvrtku, tvrtka se može prodati, a moji će podaci biti dostupni bilo kome. A-a.