Idem na blind date u petak
Ja? Ja zavidna? Ne znam, takav mi je horoskop.
1. nije rekla kad joj je dejt
2. ako joj je komp upaljen, ili ako je netko od ukućana mrdnuo, piknuo reload (a ulogirana je) može to prikazati
3. ako se ulogirala s moba (npr dok čekga tipa da se u 22 pojavi negdje), ali nije ništa pisala jer je preživčana
(ili se samo nekom na PM javljala)
U svakom slučaju, vjerujem da će doći napisati dojmove u nekom obliku.
2. ako joj je komp upaljen, ili ako je netko od ukućana mrdnuo, piknuo reload (a ulogirana je) može to prikazati
3. ako se ulogirala s moba (npr dok čekga tipa da se u 22 pojavi negdje), ali nije ništa pisala jer je preživčana
..mislim da nije. vidit cemo mi to..
.1 kako nije rekla? al niej rekla? pa zar nije petak bio skedjuliran?Ashtaroth » wrote:1. nije rekla kad joj je dejt
3. ako se ulogirala s moba (npr dok čekga tipa da se u 22 pojavi negdje), ali nije ništa pisala jer je preživčana(ili se samo nekom na PM javljala)
2. e, sad ti nalazis sve moguce izgovore..mozda joj je nestalo struje, mozda nije ovo, mozda je ono..
3. pa mozda, ali za koga ti navijas? zasto mi ne znamo sto se dogadja? sta sad ti nju imas stitit?
S tim da ti nisi majka, a ja nisam udana žena...a unda » wrote: da, vidis.. ja ocito razmisljam majcinski. ti razmisljas kao udana zena.
Groupie :cerek:
To izgleda kao da sam ja optimist, a ti pesimist...a unda » wrote: ..da, ali ja razmisljam na nacin.. sto ne bih volio da joj se desi, a ti na nacin sto bi ona volila da joj se desi.
Groupie :cerek:
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ja mislim da se dogodila ljubav; on je čovjek njenog života. I tu je nastao veliki problem... naime sad Jevgenija ne može doći ovdje i priznati da ide s Framom na Križni put (a ide jer i čovjek njenog života ide; i da, naravno da je takav, ipak je on prijatelj njene ozbiljne prijateljice).
A jeste zabadala. Možda se desilo nešto grozno, možda je izvadio križ i ono čim se prska po crkvi (nemojte me razapetiElliQuinn » wrote:Ja mislim da se dogodila ljubav; on je čovjek njenog života. I tu je nastao veliki problem... naime sad Jevgenija ne može doći ovdje i priznati da ide s Framom na Križni put (a ide jer i čovjek njenog života ide; i da, naravno da je takav, ipak je on prijatelj njene ozbiljne prijateljice).
)- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 765 times
- Been thanked: 1422 times
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 765 times
- Been thanked: 1422 times
Potpisi su za budale.
Nijesam bila na dejtu, nijesam stigla pisat, nijesam čak ni otišla provjerit jel bilo prosvjeda jučer. I mislim da me neće bit do preksutra ujutro, onda me mošte ispljuvat da šta nisam išla i kakav je to način i zašto ste se vi uopće trudili oko mene nezahvalne 
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
- Information
-