Prvi put je lik od kojih 60-ak godina malo zabavljao raju u tramvaju nudeći svima uokolo čokoladu
U drugoj situaciji je žemska, isto od cca. 60 godina, izvadila fotoaparat i počela slikat. Njoj sam umalo rekla da prestane il bar pričeka da izađem iz kadra. Al sam samo izašla van, jer je bila stanica na kojoj sam trebala izać.
Uglavnom, osjećala sam nelagodu oba puta. Najviše radi toga što mi je to djelovalo...pa, ovaj...nasilno. Ono, nemaš kud pobjeć. U isto vrijeme sam bila potpuno svjesna da sam u tramvaju u kojem me čitavo vrijeme snimaju ZET-ove kamere i da na to ne pizdim tolko. (Nije mi ni to drago, al to ne mogu promijeniti.) Mislim, znam da danas svi slikaju sve, al de nemojte i mene silom gurat u kadar. Uostalom, kolko znam, to baš i nije najzakonitija stvar u ovoj državi. Malo jest siva zona, al znam da ne smiješ baš snimat neku određenu personu bez njenog odobrenja. Osim ako interes javnosti nije veći...bla-bla.
Smetaju li vama takve stvari? Ono, da vas snimaju bez pitanja. Jeste li kome rekli da vas prestane snimat?