Možda ljudima koji rade, meni svaki dan isti.
Ali dobro, glavno da je prošlo.
Možda ljudima koji rade, meni svaki dan isti.
bok a unda. :ne znaš ti mene, al ja tebe znam:..a unda » wrote:..bog, prove.
ko je prove?
..bog, prove.
..ko je prove?
..ajme, ajme, stamije, stamije, ne mogu stat..
bog, prove.
ko je prove..
to je podcijenjeni status.
Paa, moguće, Đole nije niš drugo doli cajke za "intelektualke".
I ja mislim. Znat ću zasigurno tek kad počnem raditi.
Možda mu dam još jednu priliku. Prošle godine. isto u ovo doba, prijateljica mi je oduševljeno pričala o njemu. Ipak se nije uhvatilo. Nisam intelektualkaGazda wrote: Paa, moguće, Đole nije niš drugo doli cajke za "intelektualke".
Ok onda, pozvan je i ništa. Nema veze što te ne zna, polazim od pretpostavke da je većina koliko-toliko upoznata s događanjima pa onda ne bih ni ja inkomodirala ćoveka.Tea Tree » wrote:Spominjala i zvala, ali ne haje.
Doduše, on nema blagog pojma tko sam ja, jer sam tamo napisala 2,5 posta, a ovdje 3,5.
Ako ga netko zna malo bolje od mene (što i nije neki problem) neka proba.
Pješčana » wrote:Provka bude na krstarici pa nestane na puno, pa dođe, pa nestane.
Ja se sjećam Provke sa jedne teme gdje sam imala čast s njom i Zečnom (btw, gdje je Zečna, ona je bila vrrrletova cura i stalno je pucala od smijeha) i Gluvom (kasnije sam saznala da je Gluva ujedno i Šmizla, nešto kao podvojena ličnost valjda, nisam pitala dalje) keljiti raznorazne slike (ne sisa) i sličice. Bilo je zanimljivo i edukativno.Serenità » wrote:Moram i ja pozdraviti Provku!![]()
Upoznala sam se s opusom (ne čitavim, naravno) i baš mi je bilo žao što se nisi duže zadržala zadnji put.
Pazi da ga nisi zamijenila sa jebesenonom, njega svi mijenjaju sa jebesenonom. To je onaj na Tomu Bebića.
Ja volim Miholjsko letoNikolajevna » wrote:
Jel' se sad treba izjasniti oko Balaša? Ja volim njegovu Djevojku sa čardaš nogama.
Ta mi je dirljiva. Imam i omiljenu ljubavnu i za pijanke cendravu i možda najbolju za moj stil, zafrkantsku.ex_anais » wrote:
Jedna od ljepših.
Na tu temu sam i ja prvenstveno mislila. Možeš zamisliti moju neizmjernu tugu kad sam došla do kraja listanja i shvatila da sam je prekasno otkrila jer ju je ekipa napustila.Nikolajevna » wrote:
Ja se sjećam Provke sa jedne teme gdje sam imala čast s njom i Zečnom (btw, gdje je Zečna, ona je bila vrrrletova cura i stalno je pucala od smijeha) i Gluvom (kasnije sam saznala da je Gluva ujedno i Šmizla, nešto kao podvojena ličnost valjda, nisam pitala dalje) keljiti raznorazne slike (ne sisa) i sličice. Bilo je zanimljivo i edukativno.
Beskrajno tužna, ajme, ne, ne mogu ja ovo, ja ću ih sve naredati.Margarita » wrote: Ta mi je dirljiva. Imam i omiljenu ljubavnu i za pijanke cendravu i možda najbolju za moj stil, zafrkantsku.
A, ja mislila da si ti fin, da na sise i ne misliš.Lord Byron » wrote: Slika sisa vrijedi kao tisuću postova.

Zašto tebe još nitko nije banao
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest