Provka bude na krstarici pa nestane na puno, pa dođe, pa nestane. svaki put me podsjetiš na Balaševe koncerte
svaki put kad ovako netko dođe ovamo, imam osjećaj ko da smo našli još nekog tko je plutao okolo u bespuću dok se napokon nismo sudarili u jednom valu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pješčana » wrote:Provka bude na krstarici pa nestane na puno, pa dođe, pa nestane. svaki put me podsjetiš na Balaševe koncerte
svaki put kad ovako netko dođe ovamo, imam osjećaj ko da smo našli još nekog tko je plutao okolo u bespuću dok se napokon nismo sudarili u jednom valu
zaključila sam da balaša više nikad, nikad neću otić slušat u neki ogroman prostor tipa arene. nije to to. bar ne nakon one čarolije koju je priredio u intimi jednog kerempuha. nebo i zemlja.
zaključila sam da balaša više nikad, nikad neću otić slušat u neki ogroman prostor tipa arene. nije to to. bar ne nakon one čarolije koju je priredio u intimi jednog kerempuha. nebo i zemlja.
slazem se.
iako, pamtim njegove koncerte sa sredine osamdesetih. nekoliko.
npr. salata.
takvu vibru nisam nikad osjetila.
iako, pamtim njegove koncerte sa sredine osamdesetih. nekoliko.
npr. salata.
takvu vibru nisam nikad osjetila.
znam, znam. mene je tako izvibrirao na kocertu u mariboru. valjda je nešto i u mojim godinama, ti masovni zanosi bolje pristaju klincima mada se i sad mogu naježit kad se sjetim onog vala.
danas mi je puno ugodnija atmosfera malog kazališta i omiljenog pjevača koji ti je maltene na metar, dva i na trenutke imaš dojam da to što priča (ipak je to balaš ), priča samo tebi.
Ljubim ruke. :ljubi ruke: Moje srce smjerno kuca, unaprijed se radujuć' makar i jednopostnom ćetu. Vama damo praštam i mala slova na početku rečenice, gotovo ih ne zamijećujem.
vrrrlet » wrote:
Ljubim ruke. :ljubi ruke: Moje srce smjerno kuca, unaprijed se radujuć' makar i jednopostnom ćetu. Vama damo praštam i mala slova na početku rečenice, gotovo ih ne zamijećujem.