Lak za nokte

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Gazda

Post 26 Oct 2011, 22:52

Herp » wrote:Eo gazda, zabavi se s ovim :o

Image
To si ti?! Pa baš si zgodna :o

Pješčana

Post 26 Oct 2011, 23:03

evo par forumašica da lakše prođu lakovi, da :zubo:
Image
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Gazda

Post 26 Oct 2011, 23:04

Pješčana » wrote:evo par forumašica da lakše prođu lakovi, da :zubo:
Isuse, pa ona lijeva je kiss me!
MadnessInMethod

Post 27 Oct 2011, 18:10

evo skor, pobrojano prije par minuta:
podlakova i nadlakova imam ukupno 14. (što znači da bar pola od toga trebam odnijeti sestrični da podijeli svojim prijateljicama, jer meni apsolutno ne pašu. imam jedan podlak koji koristim, jedan nadlak, i nekoliko s "efektima" - mat, šljoke, flejkiji...)
linera imam 9.
3 laka za konadiranje (to su oni pečati, za neupućene)
i 42 laka u raznim bojama. vjerojatno jedno pet trebam podijeliti okolo jer mi se ne sviđa nijansa/tekstura/trajnost, svi ostali se u pravilnim razmacima nađu na mojim noktima.
sveukupno 78 lakova.
(što reći, muž jako pazi na mene kad smo po drogerijama, a već mjesecima se ne mogu sama odvesti do tamo, pa je priljev novih usporen :mig: )
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Beta ženka

Post 27 Oct 2011, 20:38

MadnessInMethod » wrote:evo skor, pobrojano prije par minuta:
podlakova i nadlakova imam ukupno 14. (što znači da bar pola od toga trebam odnijeti sestrični da podijeli svojim prijateljicama, jer meni apsolutno ne pašu. imam jedan podlak koji koristim, jedan nadlak, i nekoliko s "efektima" - mat, šljoke, flejkiji...)
linera imam 9.
3 laka za konadiranje (to su oni pečati, za neupućene)
i 42 laka u raznim bojama. vjerojatno jedno pet trebam podijeliti okolo jer mi se ne sviđa nijansa/tekstura/trajnost, svi ostali se u pravilnim razmacima nađu na mojim noktima.
sveukupno 78 lakova.
(što reći, muž jako pazi na mene kad smo po drogerijama, a već mjesecima se ne mogu sama odvesti do tamo, pa je priljev novih usporen :mig: )
Stvarno si madness! :rofl:

Jebate, ja bih mogla skupiti eventualno 15 lakova sveukupno, zajedno sa starima koje nisam stigla baciti. :zubo: A podlakovi, nadlakovi - nemam to. Niti bih znala što je podlak, a što nadlak. Valjda foundation i finish ako piše na njima. :D
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
dejzi

Post 27 Oct 2011, 21:07

Sad sam i ja išla brojit. 42 laka + jedan podlak, jedan nadlak i jedan liner. Još sam i dobra. :lux:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Herp
Nikki Gauda

Post 27 Oct 2011, 22:12

15, uključujući 2 nadlaka, jedan sa šljokama i jedan cracking.

Nikad od mene žensko.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 27 Oct 2011, 23:36

ja svoj broj ovdje neću spomenuti
nikad od mene žmk :o

ok, hoću. 10.
to uključuje proziran lak, jedan nadlak koji sam greškom kupila jer sam mislila da je to prozirni, nešto što hrani nokat i zanoktice :ne zna: i ostalo su crveni i rozi
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Margarita

Post 27 Oct 2011, 23:45

Pješčana » wrote:evo par forumašica da lakše prođu lakovi, da :zubo:
Image
Ja bih ovakvu ispupčenu guzu kao ova desna. Kojim lakom da se namažem?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pješčana

Post 27 Oct 2011, 23:49

onim nadlakom koji poslije pukne
Beta ženka

Post 28 Oct 2011, 00:24

Pješčana » wrote:onim nadlakom koji poslije pukne
:rofl: :s

Nego, kako vi lakirate nokte tamnim lakovima?
Evo ja potaknuta ovom temom krenula nalakirati nokte tamnoplavim lakom, i po običaju si ukenjala prste, :agrh: i onda odustala pa stavila ružičasti. Kako, KAKO spriječiti da ne pobjegne ustraaanu? :zvrko:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Herp
Nikki Gauda

Post 28 Oct 2011, 00:39

Beta ženka » wrote: :rofl: :s

Nego, kako vi lakirate nokte tamnim lakovima?
Evo ja potaknuta ovom temom krenula nalakirati nokte tamnoplavim lakom, i po običaju si ukenjala prste, :agrh: i onda odustala pa stavila ružičasti. Kako, KAKO spriječiti da ne pobjegne ustraaanu? :zvrko:
Bolje liječiti nego spriječiti :mudri:

Ja odstranim višak štapićem za uši umočenim u aceton.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
A.P.
Cactus

Post 28 Oct 2011, 00:41

Ispraksaš se ili si kupiš onu olovku za odstranjivanje viška :o
Beta ženka

Post 28 Oct 2011, 01:29

OK, hvala. Mada, ja si na rukama nokte dugo nisam lakirala tamnim lakom, razmrljam se samo tako, ove olovke i štapić bi mi bili premalo. :rofl:
Pješčana

Post 28 Oct 2011, 01:31

pa, za noge imaš onu stvarčicu u koju zaguraš prste, ne vidim zašto ne bi i prstiće na rukama tamo stavila. ili jednostavno provuci salvetu između njih. i polako, polako.:mig:
MadnessInMethod

Post 28 Oct 2011, 08:45

krećeš s acetonskom olovkom. kada se ispraksiraš, pa ne bude laka po prstima, a olovka ti postane predebela, kupiš kosi kist za tuš, pa njega močiš u aceton i s njim radiš "finu obradu".
practice makes perfect.

i, da: podlak! podlak nokat čuva! ako nosite crvene i smeđe lakove bez podlaka, lak će pustiti pigment i nokti će biti žuti. ako isto to napravite sa crnim lakovima, rezultat će biti sivi nokti. a s tamno plavima vas očekuje cijeli spektar boja, ovisno o tome kakve je nijanse plavi lak.
Beta ženka

Post 28 Oct 2011, 10:57

Pješčana » wrote:pa, za noge imaš onu stvarčicu u koju zaguraš prste, ne vidim zašto ne bi i prstiće na rukama tamo stavila. ili jednostavno provuci salvetu između njih. i polako, polako.:mig:
Jel to ono kao Popajeva Oliva koja gurne nogu u neku drvnu kocku, nokti izvire i onda prijeđe preko njih zidarskim penzlom? :rofl:
MadnessInMethod wrote:krećeš s acetonskom olovkom. kada se ispraksiraš, pa ne bude laka po prstima, a olovka ti postane predebela, kupiš kosi kist za tuš, pa njega močiš u aceton i s njim radiš "finu obradu".
practice makes perfect.

i, da: podlak! podlak nokat čuva! ako nosite crvene i smeđe lakove bez podlaka, lak će pustiti pigment i nokti će biti žuti. ako isto to napravite sa crnim lakovima, rezultat će biti sivi nokti. a s tamno plavima vas očekuje cijeli spektar boja, ovisno o tome kakve je nijanse plavi lak.
Au, bogati, pa tu je cijela filozofija! :eek:
Nda - meni su znali biti žuti od plavog laka.
Hvala na savjetima. :)
Pješčana

Post 28 Oct 2011, 11:05

ja ću postati tako pametna od bivanja na ovom podforumu :s
Morticia

Post 28 Oct 2011, 11:12

Nokti ne žute od tamnih lakova nego od nedostatka kisika, ukoliko su non stop ili jako često pokriveni lakom.

Tako su barem meni rekli. :ne zna:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
dimnjak

Post 28 Oct 2011, 11:26

moji pozute i nakon 24h.
zato e volim lak.
izmedjuostalog.

no pozute i od ciscenja nara :D
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Pješčana

Post 28 Oct 2011, 11:28

ja sam mislila da požute od cigareta i života
blue
Asgard

Post 28 Oct 2011, 11:37

Beta ženka » wrote: Nego, kako vi lakirate nokte tamnim lakovima?
Iz istog razloga ne lakiram lakovima u žestokim bojama :tuzni:

Jesam, nedavno, za specijalnu priliku, namazala jebački crveni lak, iz daljine je izgledalo dobro, iz neposredne blizine vidjelo sa da nikad slikara od mene, kako sam skidala lak je otišao u pore između nokta i prsta i izgledalo je ko da se intenzivno bavim mesarijom :mama: :fiolić:

Imam 3 laka, to mi je dosta :ne zna:
Beta ženka

Post 28 Oct 2011, 12:36

blue » wrote: Iz istog razloga ne lakiram lakovima u žestokim bojama :tuzni:

Jesam, nedavno, za specijalnu priliku, namazala jebački crveni lak, iz daljine je izgledalo dobro, iz neposredne blizine vidjelo sa da nikad slikara od mene, kako sam skidala lak je otišao u pore između nokta i prsta i izgledalo je ko da se intenzivno bavim mesarijom :mama: :fiolić:

Imam 3 laka, to mi je dosta :ne zna:
Joj, da, to uvlačenje laka tamo gdje ne bi trebalo... :facepalm:
Obožavm tamne lakove, ali nemam živaca niti preciznu ruku pa se odvažim na tamni lak jednom u pol godine...
dejzi

Post 28 Oct 2011, 12:50

Meni su nokti bili intenzivno žuti od jednog elektirčno zelenog. Kad sam stavila podlak ispod, nije bilo ništa. Tako da nije samo do kisika.
Sjećam se muka taj tjedan, dobrovoljno sam prala svako suđe koje se pojavilo i niš. :facepalm:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
MadnessInMethod

Post 28 Oct 2011, 12:54

Morticia » wrote:Nokti ne žute od tamnih lakova nego od nedostatka kisika, ukoliko su non stop ili jako često pokriveni lakom.

Tako su barem meni rekli. :ne zna:
onda ja imam neke baš čudne nokte... jer moji su non-stop lakirani, a požute (ili dobiju neku drugu zanimljivu boju) samo kad ne stavim podlak (to se već dugo nije dogodilo), ili kad je neki govnasti lak toliko jako pigmentiran da pusti pigment i kroz podlak (catrice miss piggy reloaded... a toliko je nježna i lijepa roza boja da ga nikada ne bih optužila za takav zločin, da ga nisam stavila na tri nokta, pa zaključila da mi se ipak ne uklapa u koncept, skinula odmah - i vidi vraqa, nokti su već počeli poprimati narančasto-roskasti podton. a svi ostali ostadoše normalni)
  • Information