To si ti?! Pa baš si zgodna
Lak za nokte
- MadnessInMethod
evo skor, pobrojano prije par minuta:
podlakova i nadlakova imam ukupno 14. (što znači da bar pola od toga trebam odnijeti sestrični da podijeli svojim prijateljicama, jer meni apsolutno ne pašu. imam jedan podlak koji koristim, jedan nadlak, i nekoliko s "efektima" - mat, šljoke, flejkiji...)
linera imam 9.
3 laka za konadiranje (to su oni pečati, za neupućene)
i 42 laka u raznim bojama. vjerojatno jedno pet trebam podijeliti okolo jer mi se ne sviđa nijansa/tekstura/trajnost, svi ostali se u pravilnim razmacima nađu na mojim noktima.
sveukupno 78 lakova.
(što reći, muž jako pazi na mene kad smo po drogerijama, a već mjesecima se ne mogu sama odvesti do tamo, pa je priljev novih usporen
)
podlakova i nadlakova imam ukupno 14. (što znači da bar pola od toga trebam odnijeti sestrični da podijeli svojim prijateljicama, jer meni apsolutno ne pašu. imam jedan podlak koji koristim, jedan nadlak, i nekoliko s "efektima" - mat, šljoke, flejkiji...)
linera imam 9.
i 42 laka u raznim bojama. vjerojatno jedno pet trebam podijeliti okolo jer mi se ne sviđa nijansa/tekstura/trajnost, svi ostali se u pravilnim razmacima nađu na mojim noktima.
sveukupno 78 lakova.
(što reći, muž jako pazi na mene kad smo po drogerijama, a već mjesecima se ne mogu sama odvesti do tamo, pa je priljev novih usporen
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
- Beta ženka
Stvarno si madness!MadnessInMethod » wrote:evo skor, pobrojano prije par minuta:
linera imam 9.
sveukupno 78 lakova.
(što reći, muž jako pazi na mene kad smo po drogerijama, a već mjesecima se ne mogu sama odvesti do tamo, pa je priljev novih usporen)
Jebate, ja bih mogla skupiti eventualno 15 lakova sveukupno, zajedno sa starima koje nisam stigla baciti.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ja svoj broj ovdje neću spomenuti
nikad od mene žmk
ok, hoću. 10.
to uključuje proziran lak, jedan nadlak koji sam greškom kupila jer sam mislila da je to prozirni, nešto što hrani nokat i zanoktice
i ostalo su crveni i rozi
nikad od mene žmk
ok, hoću. 10.
to uključuje proziran lak, jedan nadlak koji sam greškom kupila jer sam mislila da je to prozirni, nešto što hrani nokat i zanoktice
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ja bih ovakvu ispupčenu guzu kao ova desna. Kojim lakom da se namažem?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Beta ženka
Pješčana » wrote:onim nadlakom koji poslije pukne
Nego, kako vi lakirate nokte tamnim lakovima?
Evo ja potaknuta ovom temom krenula nalakirati nokte tamnoplavim lakom, i po običaju si ukenjala prste,
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Bolje liječiti nego spriječitiBeta ženka » wrote:![]()
![]()
Nego, kako vi lakirate nokte tamnim lakovima?
Evo ja potaknuta ovom temom krenula nalakirati nokte tamnoplavim lakom, i po običaju si ukenjala prste,i onda odustala pa stavila ružičasti. Kako, KAKO spriječiti da ne pobjegne ustraaanu?
Ja odstranim višak štapićem za uši umočenim u aceton.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ispraksaš se ili si kupiš onu olovku za odstranjivanje viška 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
- Beta ženka
OK, hvala. Mada, ja si na rukama nokte dugo nisam lakirala tamnim lakom, razmrljam se samo tako, ove olovke i štapić bi mi bili premalo. 
pa, za noge imaš onu stvarčicu u koju zaguraš prste, ne vidim zašto ne bi i prstiće na rukama tamo stavila. ili jednostavno provuci salvetu između njih. i polako, polako.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- MadnessInMethod
krećeš s acetonskom olovkom. kada se ispraksiraš, pa ne bude laka po prstima, a olovka ti postane predebela, kupiš kosi kist za tuš, pa njega močiš u aceton i s njim radiš "finu obradu".
practice makes perfect.
i, da: podlak! podlak nokat čuva! ako nosite crvene i smeđe lakove bez podlaka, lak će pustiti pigment i nokti će biti žuti. ako isto to napravite sa crnim lakovima, rezultat će biti sivi nokti. a s tamno plavima vas očekuje cijeli spektar boja, ovisno o tome kakve je nijanse plavi lak.
practice makes perfect.
i, da: podlak! podlak nokat čuva! ako nosite crvene i smeđe lakove bez podlaka, lak će pustiti pigment i nokti će biti žuti. ako isto to napravite sa crnim lakovima, rezultat će biti sivi nokti. a s tamno plavima vas očekuje cijeli spektar boja, ovisno o tome kakve je nijanse plavi lak.
- Beta ženka
Jel to ono kao Popajeva Oliva koja gurne nogu u neku drvnu kocku, nokti izvire i onda prijeđe preko njih zidarskim penzlom?Pješčana » wrote:pa, za noge imaš onu stvarčicu u koju zaguraš prste, ne vidim zašto ne bi i prstiće na rukama tamo stavila. ili jednostavno provuci salvetu između njih. i polako, polako.
Au, bogati, pa tu je cijela filozofija!MadnessInMethod wrote:krećeš s acetonskom olovkom. kada se ispraksiraš, pa ne bude laka po prstima, a olovka ti postane predebela, kupiš kosi kist za tuš, pa njega močiš u aceton i s njim radiš "finu obradu".
practice makes perfect.
Nda - meni su znali biti žuti od plavog laka.
Hvala na savjetima.
Iz istog razloga ne lakiram lakovima u žestokim bojamaBeta ženka » wrote: Nego, kako vi lakirate nokte tamnim lakovima?
Evo ja potaknuta ovom temom krenula nalakirati nokte tamnoplavim lakom, i po običaju si ukenjala prste,i onda odustala pa stavila ružičasti. Kako, KAKO spriječiti da ne pobjegne ustraaanu?
Jesam, nedavno, za specijalnu priliku, namazala jebački crveni lak, iz daljine je izgledalo dobro, iz neposredne blizine vidjelo sa da nikad slikara od mene, kako sam skidala lak je otišao u pore između nokta i prsta i izgledalo je ko da se intenzivno bavim mesarijom
Imam 3 laka, to mi je dosta
- Beta ženka
Joj, da, to uvlačenje laka tamo gdje ne bi trebalo...blue » wrote: Iz istog razloga ne lakiram lakovima u žestokim bojama
Jesam, nedavno, za specijalnu priliku, namazala jebački crveni lak, iz daljine je izgledalo dobro, iz neposredne blizine vidjelo sa da nikad slikara od mene, kako sam skidala lak je otišao u pore između nokta i prsta i izgledalo je ko da se intenzivno bavim mesarijom:fiolić:
Imam 3 laka, to mi je dosta
Obožavm tamne lakove, ali nemam živaca niti preciznu ruku pa se odvažim na tamni lak jednom u pol godine...
Meni su nokti bili intenzivno žuti od jednog elektirčno zelenog. Kad sam stavila podlak ispod, nije bilo ništa. Tako da nije samo do kisika.
Sjećam se muka taj tjedan, dobrovoljno sam prala svako suđe koje se pojavilo i niš.
Sjećam se muka taj tjedan, dobrovoljno sam prala svako suđe koje se pojavilo i niš.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- MadnessInMethod
onda ja imam neke baš čudne nokte... jer moji su non-stop lakirani, a požute (ili dobiju neku drugu zanimljivu boju) samo kad ne stavim podlak (to se već dugo nije dogodilo), ili kad je neki govnasti lak toliko jako pigmentiran da pusti pigment i kroz podlak (catrice miss piggy reloaded... a toliko je nježna i lijepa roza boja da ga nikada ne bih optužila za takav zločin, da ga nisam stavila na tri nokta, pa zaključila da mi se ipak ne uklapa u koncept, skinula odmah - i vidi vraqa, nokti su već počeli poprimati narančasto-roskasti podton. a svi ostali ostadoše normalni)Morticia » wrote:Nokti ne žute od tamnih lakova nego od nedostatka kisika, ukoliko su non stop ili jako često pokriveni lakom.
Tako su barem meni rekli.
-
- Information
-