Virtualna utopija
- MmeTipfeler
Sad si ti mene zbog jedne zaključane teme shvatio kao glavnu ključaricu, ha?
krenulo te, pa ono.MmeTipfeler wrote: ↑20 Nov 2017, 20:49Sad si ti mene zbog jedne zaključane teme shvatio kao glavnu ključaricu, ha?Preživjet će ova kafana, bez brige.
![]()
ne, nego mi jebete koncepciju, pa ono, ako se mene pita - ja sam za ključ. nhf.
igra bi bila u kontanju oko toga šta bi se takvim forumašenjem dobilo, dakle, u nekom promišljanju, obrazloženim stavovima, itd.
pošto je takvih upisa bilo 0 (slovima: nula
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Igrali, zaigrali i prošli bez pičkaranja ...hm, stvarno sad ne znam jel bio cilj igra sama ili test tolerancije.?
Gledali ste film " I konje ubijaju, zar ne?"
Oni su se igrali a pobjednik na kraju postane luzer.
Depresija čista.
Možemo mi bolje.
Gledali ste film " I konje ubijaju, zar ne?"
Depresija čista.
Možemo mi bolje.
kurvanjski avatar, a
nemam pojma na šta misliš.Donna Sole wrote: ↑21 Nov 2017, 07:40Igrali, zaigrali i prošli bez pičkaranja ...hm, stvarno sad ne znam jel bio cilj igra sama ili test tolerancije.?
igramo se zabave radi. ako je svrha pobijediti, onda ne shvatamo bit igranja. igri se ne pristupa mlohavo, ne radi poraza/pobjede, nego što igra time gubi na draži. fudbal, kartanje, šta god da je u pitanju.Gledali ste film " I konje ubijaju, zar ne?"
Depresija čista.
Možemo mi bolje.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
A onda igrajmo...
Pitala sam jel cilj bio igra igre radi ili ima neki point, svrhu, cilj, štogod...
U principu se ništa ne mijenja, samo nastavljamo igrati dok nam se igra...Pobijedili smo samo ako se igramo što duže, zar ne?
nema ključanja...
Pitala sam jel cilj bio igra igre radi ili ima neki point, svrhu, cilj, štogod...
U principu se ništa ne mijenja, samo nastavljamo igrati dok nam se igra...Pobijedili smo samo ako se igramo što duže, zar ne?
nema ključanja...
kurvanjski avatar, a
A jebemu, evo priznajem da sam bila lijena sve iščitati i da mi je dijagonalnim čitanjem zapeo za oko samo Stičonjin post gdje ti govori da ne budeš novi Byron. I onda sam mislila da je opet riječ o nekom prijedlogu za revitalizaciju i tako to.
Vratite se svi, aj, obećavam da neću više prdit po birtiji. Evo i plaćam rundu i sve.
- MmeTipfeler
MmeTipfeler wrote: ↑22 Nov 2017, 11:59A glazba za društvo u kutu? Evo, obećavamo da nećemo štipati umetnicu.![]()
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 304 times
- Been thanked: 313 times
U svoje ime obećavaj!MmeTipfeler wrote: ↑22 Nov 2017, 11:59A glazba za društvo u kutu? Evo, obećavamo da nećemo štipati umetnicu.![]()
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- MmeTipfeler
- Šabović Adis
- Inventar
- MmeTipfeler
Ja sam svoju okrenula, ali nema ko da pije.
Šabu ne računam, on je inventar. Zmaj je samo srknuo kafu i šmugnuo, a ti si gazdarica, nisi valjda spala na to da žicaš cugu od odrpanog prevoditelja.
- Šabović Adis
- Inventar
- MmeTipfeler
Sad će još Šabo ispasti prevodilac.
Ja pijem kad god se nešto ponudi. Nisam izbirljiva.
- MmeTipfeler
Ne znam što će ti umetnica reći, ali obećavam ti da ćeš dobiti po prstima.Šabović Adis wrote: ↑22 Nov 2017, 19:25Neznam ti ja to......ako umetnica dojde obuvena u dindrlicu ufatiću je pa makar mi rekla da se kifelim!
![]()
Okej, za tebe je svakome jasno da si prevodilac, nema zabune.
- Šabović Adis
- Inventar
A znam...najeb'o sam kad stignemo kući, jel' tako?MmeTipfeler wrote: ↑22 Nov 2017, 19:54Ne znam što će ti umetnica reći, ali obećavam ti da ćeš dobiti po prstima.![]()
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- MmeTipfeler
Na licu mjesta. Tko će čekati da se stigne do kuće?
- el_comandante_
doša nakon dugog izbivanja i vidin da mi je baniralo jedinu osobu s kojom sam ovdi ima neki kontakt.
eto....
eto....
hay tres tipos de hombres;: los vivos, los muertos y los marinos.
-
- Information
-