Kako lansirati odjeb, a ne ispasti mućko džubre pritom

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
kukuriku

Post 27 Oct 2011, 17:06

..a unda wrote: ovo sad me podsjetilo na jedan stari vic, davno ga nisam ispricao i morat cu sad opet..sori.

..elem, u jednom plemenu vrsila se incijalizacija..sori, incijacija jednog mladog pripadnika plemena u mladog ratnika. da bi postao mladi ratnik, mora proci tri kusnje. prva se sastojala u tome da je mladi ratnik morao popiti pola galona nekog njihovog zestokog alkoholnog pica nasikap. druga kusnja je bila u tome da je je ven neko vrijeme u obliznjoj gori bio jedan planisnski lav kojeg je bolio zub i trebalo mu je taj zub izvadit, treca kusnja i najveca, u susjednom selu je bila jedna nako, starija zena koja nikada nije dozivjela orgazam i trebalo je, jel, zadovoljiti.
i eto, okupi se u sumrak citavo pleme oko vatre, dodje mladi ratnik, starjesina plemena da mu jednu posudu od pola galona punu vatrene vode i..navija pleme, sa kopljima, perima, rukama..u, u, u, u..i maldi ratnik jednum rukom uzme posudu i lok,lok, lok, srk, srk, u, u, u..iskapi on to i obrise usta laktom podlakticom kao da bi htio jos.
vice pleme, skace, veseli se, daju mladome ratniku koplje i zapute ga u sumu i goru prema planinskom lavu. i, tako, sjede oni oko vatre, pricaju cekaju, kad..cuje se iz gore, vika, rika, strasni i uzasni krikovi i zvuci, zivotinjski, ne znaju ciji je ciji, sve se mijesa, urlice, rice i..odjednom zamukne. mir. tisina.
pogledavaju se suplemenici sutke pko vatre, sjede, cuce i tako prolazi vrijeme, ali mladog ratnika nema. cekaju oni tako, cekaju, bojazljivo vec cekaju i ne zele jos jedan drugome reci svoje najgore sumnje i strahove da se mladi ratnik nece vratiti..
i, tako, cekaju oni snuzdeni po mrcini, gledaju u vatru, kad iz mraka se pocne prema njima priblizavati jedna prilika. kad se doteruao blize, vide da je to mladi ratnik, umoran, iscrpljen, sav ogreban, oranjavan..i ono se razveselise, ustadose na noge i krenu u susret mu s veselim grupnim..u, u, u, u..
kad je dosao mladi ratnik blizu vatre, malo se stojecki onako odmori naslonjen na koplje i zatim progovori..a sad me odvedite kod te stare zene kojoj moram izvaditi zub.
rekla bi jevgenija, svinjam vic.
ijako mi nije jasno kako te i zašto išta od prethodnoga podsjetilo na taj vic.

Nek(v)arljiva.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 27 Oct 2011, 17:09

kukuriku » wrote:
rekla bi jevgenija, svinjam vic.
ijako mi nije jasno kako te i zašto išta od prethodnoga podsjetilo na taj vic.
..pa ono..sad me odvedite do tog linka da vidim tu polugolu zenu. :ne zna:
kukuriku

Post 27 Oct 2011, 17:12

..a unda » wrote: ..pa ono..sad me odvedite do tog linka da vidim tu polugolu zenu. :ne zna:

aaaa.
pa da. može.
Nek(v)arljiva.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 793 times
Been thanked: 1511 times
Post 27 Oct 2011, 17:15

Evo, prvi koji sam kliknuo.

Imaš stvarno mnoštvo takvih stranica. A ti živiš u mraku neznanja. :tuzni:
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 27 Oct 2011, 17:27

Hekatonhir » wrote:Evo, prvi koji sam kliknuo.

Imaš stvarno mnoštvo takvih stranica. A ti živiš u mraku neznanja. :tuzni:
blazeno neznanje. ako je ono znanje, ne zanima me. necu se bavit tom naukom. :zubo:

na onom boinom linku nema nista. imaju dvije slije, jedna je nesto u stilu oci sirom zatvorenih, ali pionirska neka, a ona prva..neugodno mi je gledat.
naime, ne postoji nista blesavije nego zensko poput one na slici koja se ocito upucava frajeru. ne znam jel se zna na sto mislim, ali ono, kad gledas sa strane i vidis neku koku kako bari nekog i prikazuje se, ono, u najboljem svjelu, sve naj, pa se smije, cereci, pa taj neki bodi legvidz koji me prije podsjeca na znakovni jezik navaho indijanaca, pa sto cuda..ajme neugode. :facepalm: to je jedno tri puta gore nego kad ja trljam brljam kad se napijem . :facepalm:
na tvojem linku isto nema nista slija. imaju dvije koj bii..ajde, mozda i mogu proc, ali nista se ne vidi. frajeri su na tim slijama. ona jedna na krevetu bi mogla proc, ima valjda zgodnu opremicu, ali jedino sto se vidi to je da joj je lastik usao u bok. :ne zna:

mislim, ako ti tako mislis educirat nas nepismene u tim govorima onda, cuj..ono..sori, ali izvini..:ne zna:
Pješčana

Post 27 Oct 2011, 17:31

Hekatonhir » wrote:A što ga filozofirate. :rolleyes:

Lik se samo popalio. Herp ga je malo zanijela, ostala mu u mislima, i to je bilo toliko jako da mu se njezina usputna primjedba o dečku učinila nebitnom. Pa zašto ne bi pokušao?

Ono, kao da nikad niste znale da kurac u erekciji nema savjesti.
slažem se. čovjek bi jebo. poslao poruku. poslat će ih možda i još, možda je dosad imao iskustvo da treba malo navaliti. nije nužno ovo primjer sa žuda nekog psihopate(još)
ja mogu zamisliti situaciju gdje tip upozna zgodnu curu, ona veli da je zauzeta, no njena ležernost u odnosu njemu veli da je zainteresirana. i on pošalje poruku, ona se malo nećka, ne da se prvih tjedan dana, on malo sforsa i dobije ju. i ako je tako nešto već prošao, možda za drugo ni ne zna. ne branim ga, nikog ni ne treba braniti, no nije baš činjenica što je jedna strana u vezi razlog da do afere ne dođe
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kukuriku

Post 27 Oct 2011, 17:35

Pješčana » wrote: no nije baš činjenica što je jedna strana u vezi razlog da do afere ne dođe
štoviše, ne bi to ni bila bogznakakva afera ako su oboje slobodni, ne? :D
Nek(v)arljiva.
Pješčana

Post 27 Oct 2011, 17:36

mda :D

edit: a jel bi bila afera da neka udovica petlja s nekim čoekom? ja mislim da bi to u društvu dobilo status afere
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kukuriku

Post 27 Oct 2011, 17:39

Pješčana » wrote:mda :D

edit: a jel bi bila afera da neka udovica petlja s nekim čoekom? ja mislim da bi to u društvu dobilo status afere
e, tot zavisi kaki je čoek.
ako je čoek za poželit, onda sigurno bi. izjele bi ju ove druge što su bacile oko na njega. kurbetina, onoga je u brob otjerala, a sad oće i ovogaaa. ijuuu ju.
ako nije, neš ti afere. :ne zna:
Nek(v)arljiva.
Stitch
Head Honcho
Post 27 Oct 2011, 17:44

Mene sad zanima kako Herp izgleda. Mislim, ako poštena čo'eka može otjerati u grijeh, onda neću dolaziti na tulum. :zubo:
Potpisi su za budale.
Nikolajevna

Post 27 Oct 2011, 17:47

Ništa više ne razumijem u vezi tog govora tijela...

dobro, recite mi kako prolazi ovakav bodi lengviđ?

Image
Stitch
Head Honcho
Post 27 Oct 2011, 17:48

Nikako. Previše nalikuje na bosanski grb. :D
Potpisi su za budale.
Pješčana

Post 27 Oct 2011, 17:49

pitanje je koliko je kratka haljina na slici. kako ju on gleda, ja mislim da je dopičnjak.
tak svejedno što pokazuje miške, bit će nečeg do kraja večeri.
Nikolajevna

Post 27 Oct 2011, 17:51

Hekatonhir » wrote:Mene sad zanima kako Herp izgleda. Mislim, ako poštena čo'eka može otjerati u grijeh, onda neću dolaziti na tulum. :zubo:
Pa ja sam čula od nekih nezavisnih forumaša da je toliko zgodna da je zabranjena u nekim državama.:ne zna:
Stitch
Head Honcho
Post 27 Oct 2011, 17:55

Nikolajevna » wrote:
Pa ja sam čula od nekih nezavisnih forumaša da je toliko zgodna da je zabranjena u nekim državama.:ne zna:
Khm, onda se i ne čudim tom siromahu. Vabila ga je, mamila - a onda se lijepo pokupila. I ne odgovara mu na poruke. Kakvo zlo od žene, strašno. :zubo:
Potpisi su za budale.
Nikolajevna

Post 27 Oct 2011, 17:58

Ne znam Pješčana, vidiš da se ovim muškima ništa više ne sviđa. Ja trenutno vježbam ovakav izlazak iz automobila pa ćemo vidit...
..a unda
Undaminator

Post 27 Oct 2011, 18:03

Nikolajevna » wrote:
..znao sam ja da se tu radi o spijunazi. :zubo:

ako je ona toliko zgodna kako ti kazes da neki kazu (to je ko mujo, ne zna nijednog pedera ali je jebo jednog koji.. :zubo: ), onda je razumljivo zasto joj ne pali kad kaze da ima decka. trebala je rec da ima tri decka. ne bi taj slao smsove, bez brige.. :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 27 Oct 2011, 18:04

Nikolajevna » wrote:Ne znam Pješčana, vidiš da se ovim muškima ništa više ne sviđa. Ja trenutno vježbam ovakav izlazak iz automobila pa ćemo vidit...
..a kako ulazis u auto? ko u helikopter ili ko u dajtona auto, kroz prozor? :rolleyes:
Beau

Post 27 Oct 2011, 18:24

..a unda » wrote: Image

..a ima jos toga? Image

..a nema sta lakse? ne znam, meni se cini lakse i bolje sist ispred samoposluge na kasetu i pit pivu i gledat cure, pa nek one govore sta oce i kako oce. za ovo trebas lingvistiku neku zavrsit.

kako je ovaj svije tpoludio, bit ce da jos ima i neki komplementarni muski kontra govor? pa to se napricas, izmoris, prevodis, a seksa nigdje..:o
Ma to ti se samo čini da je teško :zabacuje glavom:
Ali kad se jednom ufuraš nije : poluotvorena usta:

Nego, isprid kojeg to dućana sidiš na kašetama? :razmaknute noge:
..a unda
Undaminator

Post 27 Oct 2011, 18:31

BoDerek » wrote:
Ma to ti se samo čini da je teško :zabacuje glavom:
Ali kad se jednom ufuraš nije : poluotvorena usta:

Nego, isprid kojeg to dućana sidiš na kašetama? :razmaknute noge:
meni jako izgleda opasno ono zabacivanje glavom. ako se neka malo vise uzivi, moze vrat zgincat. :ne zna:

sta pise ono?? ..ah, da..ja citao kad se jednom u furas u poluotvorena usta. :zubo:

sjedim ispred zadruge u bitelicu gornjem. :rutaje:
..a unda
Undaminator

Post 27 Oct 2011, 18:33

Nikolajevna » wrote:Ništa više ne razumijem u vezi tog govora tijela...

dobro, recite mi kako prolazi ovakav bodi lengviđ?

Image
a sta kaze taj govor najprije ti meni reci?

meni izgleda kao da ona njemu govori..ako ti je ovolko debel i vako velik, moze. u suprotnom, imam decka. :)
Stitch
Head Honcho
Post 27 Oct 2011, 18:36

:rofl:

Nisi normalan. :D
Potpisi su za budale.
Beau

Post 27 Oct 2011, 18:38

..a unda » wrote:
meni jako izgleda opasno ono zabacivanje glavom. ako se neka malo vise uzivi, moze vrat zgincat. :ne zna:

sta pise ono?? ..ah, da..ja citao kad se jednom u furas u poluotvorena usta. :zubo:

sjedim ispred zadruge u bitelicu gornjem. :rutaje:

:lol: rutaje

ahhhh :cerek:
Beau

Post 27 Oct 2011, 18:41

..a unda » wrote: a sta kaze taj govor najprije ti meni reci?

meni izgleda kao da ona njemu govori..ako ti je ovolko debel i vako velik, moze. u suprotnom, imam decka. :)
priča mu onaj vic: vidis ovu ruku, vidis li ove dlake? da su tu jaja koji bi to kuraac bio
..a unda
Undaminator

Post 27 Oct 2011, 18:45

BoDerek » wrote:
priča mu onaj vic: vidis ovu ruku, vidis li ove dlake? da su tu jaja koji bi to kuraac bio
:D :D

..a on stidan oborio pogled i kaze..jebiga, nemam sanse. kud se ja uvijek namirim na vake neke zemske. sta sam ja njima napravio? ..to je sve ludo. :D
  • Information