. Ove godine napredak, popis u compu, bez papira. Što ce tek biti slijedece god. 
Mislim da nije u pitanju overbooking, barem nije bio u mom slučaju. Samo na karte na moje ime, za sva tri leta, nisam mogao napraviti online check-in. Kupljene su preko različite email adrese dakle ne istovremeno sve na jednom bookingu za sva 3 leta. Nakon toga sam kupio karte za još 3 osobe također za 3 leta u nekoliko odvojenih bookinga i na nekoliko različitih email adresa. Ja nisam mogao napraviti online check-in niti za jedan let, za ostale 3 osobe bez problema sam napravio online check-in za sva 3 leta. Čak sam prvo pokušao napraviti za svoje ime - nije prošlo, nakon toga za ostale osobe - sve prošlo. Da je u pitanju overbooking bilo bi obrnuto, ovako ne vidim drugo objašnjenje osim da je moje ime iz nekog razloga odabrano za shit listu i to jednako za sva 3 leta.Mazilymaz wrote: ↑05 Oct 2017, 14:38Update oko problema s čekiranjem: radilo se o prebukiranim letovima (u mom slučaju povratni let Minhen-Mykonos). U Minhenu smo odmah stali u red i bez problema dobili karte (bez dodatne naplate, oba mjesta do prolaza, jedan red iza drugog - avion je bio krcat).
U Mykonosu morali čekati doslovno do zadnje minute prije zatvaranja šaltera da nam izdaju karte iako se više od sat vremena prije leta nitko nije došao čekirati.Šalteruša je bila užasno neljubazna i nije popuštala do zadnje minute. Još nas je na kraju i razbacala po avionu, iako je bio popriličan broj mjesta slobodan, pa čak i ona mjesta do nas. U avionu smo se sami sjeli skupa. Sreća pa na securityu nije bilo gužve tako da smo taman stigli na početak ukrcaja.
1kn je bio iznos rezervacije.Tyrion Lannister wrote: ↑19 Oct 2017, 22:05BTW, jeste li primjetili da je cijena 1 eura, a da na bankovnom izvatku piše 1kn?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 8 guests