Milk košta 17 dolara odnosno 110 kuna. Vredniji je od toga, čini mi se. Uzet ću ga, instalirati - pa ćemo se poigrati.
Počinjemo idući tjedan, sutra putujem. Već se veselim, i provodu i poslu.
Nemam pojma, nisam još iskušao korisničke mogućnosti.
Stavio sam prvo svijetlu inačicu, no ženi se više sviđa tamna. Ostalo su nijanse.
A što se malo ne igrate, gore vam je link. Predložite bolje rješenje ako se usudite.
Modernizacija.MmeTipfeler wrote: ↑26 Sep 2017, 22:04Ufff! Jedva sam se izvukla iz toga... Što nam je to uopće trebalo?
Neke sam stvari promijenio.
Riješeno, tema je ažurirana. Imam i fajlove za phpBB 3.3.x pa ću sve ovo ponoviti čim unaprijedimo sustav.Stitch wrote: ↑28 Apr 2021, 01:22Izašao je najnoviji predložak Milk, kojim se nitko ovdje ne služi. Tako mi barem govori sustav. Svejedno, logirat ću se sutra na Envato, najveću svjetsku virtualnu tržnicu, i preuzeti moderniziranu profi-temu. Zaboravih koliko sam je platio, mislim oko 25 dolara, što je razmjerno jeftino, pogotovo što je redovito ažuriraju. Kad kupite predložak za WordPress, koštat će vas šezdesetak dolara, a pravo na apdejt ne traje dulje od šest mjeseci. Čim istekne, možete se slikati, opet morate platiti. Tu je phpBB daleko korektniji i fleksibilniji - Milk sam uzeo 2017., a softver se besplatno mijenja sa svakim novim phpBB-om.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests