Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
vrrrlet

Post 27 Oct 2011, 09:53

Melody » wrote:
A, normalno. Gle, ja ne volim život, društvo i sve, ali volim neke ljude, prirodu i neka mjesta, i to mi je dovoljno. Samo sam htjela reći, a ovaj put ću JA biti jasnija - ne mora čovjek s godinama nužno postati bitter cynic. Dakako, nije zdravo niti da (po)stane fukcin tree hugging hippy :o , ali ne smijemo dopustiti da nas život ošteti u samom karakteru. U nekim navikama i radnjama, da. Slažem se.
Tak je, može postati i tree huggin' cynic. Ili nedajBože bitter hippy. Ili hepi hippo.
Herp » wrote:
Stanford forum experiment :zubo:

Da, moć 'oće zaslijepit, naročito u početku. Mlad si i nadobudan, misliš da možeš popraviti sve i učiniti taj mali kutak svemira apsolutno savršenim. Ispravljaš prvo malo slovo u naslovu teme, brišeš sve što smatraš nepotrebnim, čak si i Hitlera i Thompsona uspio istjerat iz svog malog staklenog carstva u kojem caruje sreča i cviječe.
I onda vidiš da, ako prečvrsto stežeš taj stakleni balon, puknut će. Pa se opustiš. Pa počneš još više cijeniti sreču i cviječe u svom malom carstvu jer vidiš da su sretni i da cvatu. I da te, onak, nekak, na neki čudan način, neki barem malo, povremeno, onako, vole. Pa onda, onak, nekak, na neki čudan način, barem malo, povremeno, voliš i ti njih.
Onako kako se voli mlada pretplaninska šuma bukve i jele, recimo. :cerek: Koja ponosno raste sve do trenutka kad Hrvatske šume ne odluče drugačije.

Sad sam se već zapetljala. Trebala sam bukvu i jelu odmah uzeti kao metaforu umjesto sreče i cviječa. :misli: Jeste uopće skužili što sam htio reć :confused:
Hrvatske šume su odlična metafora. Odlična.
Lord Byron » wrote:

Svakako bih volio vidjeti nove članove, ali zato što je ovdje dobro, a ne zato što je ondje loše.
Misliš, članice. Što će ti slike kurca?

Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Emericzy

Post 27 Oct 2011, 09:58

Ja volim Colbert. Image
A.P.
Cactus

Post 27 Oct 2011, 10:01

klonka » wrote: Naravno da je to obično trolanje, ono što ga čini moderatorskim je tek činjenica da se zbog moderatorske pozicije trola neće sankcionirati (osim ako moderator nije adminima već otprije trn u oku zbog nemazanja vazelinom pa se traži izlika da ga se smakne), a trebalo bi jer je riječ o zloupotrebi položaja.
Slažem se, ali mislim da je jasno da se to nikad pa ni tad neće dogoditi :D Inzistiranje na tome je potpuno nepotrebno jer je stvar toliko kristalno jasna da ni bacanje toga u facu ne čini razliku jer su svi toga svjesni.
Moderatorska je pozicija takva da u startu znaš da te nitko neće kazniti zbog trolanja, oftopika i ostalih prekršaja protiv kojih se ljudi uglavnom žale na pžk-u. Jednostavno neće. I to je glavna prednost moderature, to će mnogi reći, i mnogi još uvijek drže tu poziciju baš upravo zato da mogu trolati nekažnjeno, i otvoreno to priznaju. Sad bi mi netko vjerovatno bacio u facu pokoji karton koji je zaradio kao mod, ali činjenično je stanje da se moderatore kartonira u iznimnim situacijama žešćeg trolanja pomiješanog s vrijeđanjem vjerovatno.

Možebit je to sasvim analogno s onom byronovom željom da se ljudima koji su "nosili" temu pusti da malo četaju po njoj, pa tako i vlasnik i admini moderatorima koji paze na forum dopuštaju trolanje i off, čisto onako, kao poklončić.

Sve u svemu, vražja je to pozicija i duboko sam uvjerena da su moderatori ili jači mazohisti i okpovci (to sam npr ja) ili egomanijaci, nema daljnjih kategorija.
Emericzy

Post 27 Oct 2011, 10:03

A.P. » wrote:egomanijaci
:w
Lord Byron

Post 27 Oct 2011, 10:16

A.P. » wrote:
Analogija je, dakako, posve promašena.

Moja "želja" ne škodi nikome. "Poklončić" (naročito ako je vjenčani poklončić :D) stavlja "običnog forumaša" u temeljito neravnopravan položaj na PŽK-u, u odnosu na moderatora koji, posve neupleten u meritum stvari na topicu, ulijeće na PŽK-topic "sređivati stvari" i šamarati. Onako, jednome vežeš obje ruke i onda nek se njih dvoje šamaraju. Bljuv.

Dešifrirano: ako kuma iz samo njoj znanih razloga ne jednom uleti u obračun na topic s kojim PDF-ovski nema nikakve veze, svako davanje privilegija na trolanje, advokatiranje i ostalu braću, nije nikakav poklončić nego "ekipica-ponašanje" i davanje neutemeljenih povlastica ("pazi na forum" my foot). Ironično, to je upravo ponašanje koje se, bez ikakve osnove i argumenta, pripisivalo izmišljenoj "drugoj strani".
Morticia

Post 27 Oct 2011, 10:26

:kokice:

Mene samo zanima tko još stvarno vjeruje da može išta promijeniti. :zubo:
Ljudi, vlasnika NIJE briga za nas. NIJE GA BRIGA.
Za njega smo mi tek stotinjak nikova (čak ni imena) manje.
Dok mu je istovremeno u svakom trenutku gore po par tisuća što registriranih korisnika što gostiju.
Ma koliko si mi voljeli tepati da smo važni mi smo obične brojčice. Nebitne.
I ne, nismo nikakva elita ili tako neki kurac.
Mi smo brojevi. :zubo:

Znam, znam, kako se samo usuđujem to i pomisliti, a kamoli napisati.
Al' eto, meni je jasno kako stvari stoje.
A stoje tako da njega nije briga.
I dok je tako (a tako je i tako će i ostati) ništa se neće promijeniti.

Ok, neke od vas zabavlja pjevanje dok forum gori. :zubo:
Al' stvar je u tome da ne gori. :ne zna:
Njih nije briga, oni o nama ne razmišljaju ni približno toliko koliko mi o njima.

Naravno, to ne znači da vi i dalje ne možete ovo ili ono.
Samo... To je uzaludno rasipanje energije.
Na što svatko ima pravo- vaša energija, vaši živci. :ne zna:

:D
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 27 Oct 2011, 10:28

zaboravio sam..sta je to okp? :kokice:
vrrrlet

Post 27 Oct 2011, 10:34

Morticia » wrote::kokice:
I ne, nismo nikakva elita ili tako neki kurac.
Mi smo brojevi. :zubo:
:D
Kurac od dvadeset centimetara jest elita, kad si se već dohvatila brojeva. Nemoj mi sad srat' o tehnici, jer si se udala za inžinjera.

Odi se sad sramiti u kut. Broju.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 27 Oct 2011, 10:35

vrrrlet » wrote:
Kurac od dvadeset centimetara jest elita, kad si se već dohvatila brojeva. Nemoj mi sad srat' o tehnici, jer si se udala za inžinjera.

Odi se sad sramiti u kut. Broju.
Je li Morticia naš Broj Jedan?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Morticia

Post 27 Oct 2011, 10:37

Čega da se sramim? :confused:

Toga što si ne tepam da Anderlon plače u gorkim suzama što je Veliku Mene "izgubio"? :zubo:
A čak i nije, što je najgore od svega. Dokle god mu tamo klikam i radim cirkuse, podižući mu na taj način čitanje i broj klikova. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
schmokljan

Post 27 Oct 2011, 10:37

Griješiš draga Morticia,
umjesto očekivanog rasta imaju, u postocima, dvoznamenkasti pad posjećenosti. Prvi put u ohoho godina. Gazda je zabrinut, pitao je, na moderatorskom kutku, što se događa, ali nitko nije u stanju dati suvisao odgovor. Situacija je toliko loša da se Anderlon čak probao upustiti i u forumašenje, otvorio je i temu na književnosti koja je doživjela nesvakidašnji debakl. Naime - temu je komentirao on i jedan klon. Dakle - nitko.

A što se tiče toga da su ljudi samo brojevi - kad ljude počneš doživljavati samo kao brojeve - e tad će ti brojevi početi opadati. Prosto k'o pasulj.
Morticia

Post 27 Oct 2011, 10:39

schmokljan » wrote:Griješiš draga Morticia,
umjesto očekivanog rasta imaju, u postocima, dvoznamenkasti pad posjećenosti. Prvi put u ohoho godina. Gazda je zabrinut, pitao je, na moderatorskom kutku, što se događa, ali nitko nije u stanju dati suvisao odgovor. Situacija je toliko loša da je Anderlon išao otvarati teme po podforumima, a jedna od njih, na književnosti, je doživjela nesvakidašnji debakl. Naime - temu je komentirao on i jedan klon. Dakle - nitko.

A što se tiče toga da su ljudi samo brojevi - kad ljude počneš doživljavati samo kao brojeve - e tad će ti brojevi početi opadati. Prosto k'o pasulj.
Eto, to nisam znala.
Štoviše, činilo mi se da sad ima više koristi od nas nego ikad prije.
U onom smislu kako on doživljava korist.
..a unda
Undaminator

Post 27 Oct 2011, 10:40

..sta je to okp? :kokice: :kokice:
Morticia

Post 27 Oct 2011, 10:41

Opsesivno kompulzivni poremećaj, ako se ne varam.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 27 Oct 2011, 10:41

..a unda » wrote:..sta je to okp? :kokice: :kokice:
Trolušo.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
..a unda
Undaminator

Post 27 Oct 2011, 10:43

A.P. » wrote:..jači mazohisti i okpovci (to sam npr ja) ili egomanijaci, nema daljnjih kategorija.
..sta je to okp? :kokice: :kokice: :kokice:
schmokljan

Post 27 Oct 2011, 10:45

..a unda » wrote:..sta je to okp? :kokice: :kokice:
Ovdje ti je sve puno psihologa, da ne samo da se daju dijagnoze, nego se priča u akronimima. A upućenost ista k'o u psihologa. Dakle - sve pogrešno.
A.P.
Cactus

Post 27 Oct 2011, 10:47

Lord Byron » wrote: Analogija je, dakako, posve promašena.
Naravno da jest, samo sam htjela provjeriti jesam li još uvijek u stanju pošteno zatrolati :D :raspa:
slafko

Post 27 Oct 2011, 10:54

Lord Byron » wrote:
Dešifrirano: ako kuma iz samo njoj znanih razloga ne jednom uleti u obračun na topic s kojim PDF-ovski nema nikakve veze, svako davanje privilegija na trolanje, advokatiranje i ostalu braću, nije nikakav poklončić nego "ekipica-ponašanje" i davanje neutemeljenih povlastica ("pazi na forum" my foot). Ironično, to je upravo ponašanje koje se, bez ikakve osnove i argumenta, pripisivalo izmišljenoj "drugoj strani".
Može li meni kakva dobra duša pojasniti o kakvoj kumi je riječ? Totalno sam out. :tuzni:
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
vrrrlet

Post 27 Oct 2011, 10:57

ElliQuinn » wrote: Je li Morticia naš Broj Jedan?
Nije, ona je broj dva.
Morticia » wrote:Čega da se sramim? :confused:

Toga što si ne tepam da Anderlon plače u gorkim suzama što je Veliku Mene "izgubio"? :zubo:
A čak i nije, što je najgore od svega. Dokle god mu tamo klikam i radim cirkuse, podižući mu na taj način čitanje i broj klikova. :zubo:
Ne, on ne, vjerojatno niti ne zna za te. Ali zaboravljaš da si postala sliku svojih nogu tamo, i pisala. Mnogi su zaljubiti u tebe - njima fališ. Zaboravljaš da na svakog od nas dolazi još 5-10 lurkera koji ne pišu, ali čitaju reklame. Neki ljudi koji nisu ovdje prebjegli, tamo više ne pišu, jer nemaju s kime.

Ljudi su nas voljeli tamo, kao što su nas voljeli u razredima, na fakultetu, u vojsci, u šumi, gdje god se pojavimo. Jebiga, lijepi smo i pametni, i imamo droge.

Da je Anderlon pazio na svoje čedo, poslao bi ZgSasha moderirati Usamljena srca ili Kozmetiku, a nama bi se ispričao i dao nam 1000 antibodova za trolanje svakom.
Morticia

Post 27 Oct 2011, 10:57

Ne znam točno o kojem je niku riječ (Štrikalica? :misli:), al' ona je žena Saševog vjenčanog kuma. :rofl:
Ili je on njima kum? :misli: :zubo:

:gaah:
Pješčana

Post 27 Oct 2011, 10:58

on je njima kum
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 27 Oct 2011, 11:00

vrrrlet » wrote:

Ne, on ne, vjerojatno niti ne zna za te. Ali zaboravljaš da si postala sliku svojih nogu tamo, i pisala. Mnogi su zaljubiti u tebe - njima fališ. Zaboravljaš da na svakog od nas dolazi još 5-10 lurkera koji ne pišu, ali čitaju reklame. Neki ljudi koji nisu ovdje prebjegli, tamo više ne pišu, jer nemaju s kime.

Ljudi su nas voljeli tamo, kao što su nas voljeli u razredima, na fakultetu, u vojsci, u šumi. Jebiga, lijepi smo i pametni, i imamo droge.

Da je Anderlon pazio na svoje čedo, poslao bi ZgSasha moderirati Usamljena srca ili Kozmetiku, a nama bi se ispričao i dao nam 1000 antibodova za trolanje svakom.
Ovo što ti govoriš je ok.
Ali ja nisam govorila o drugim korisnicima i lurkerima.
Govorila sam o Anderlonu.
A Anderlon drži konce u rukama, ma koliko se nama to ne sviđalo.
Čuj, da je on ovo, da je on ono.
Ali nije. :ne zna:
I to je ono što je meni jasno i s čime sam se pomirila.
Da ja (ti, MI) Anderlona nećemo promijeniti niti natjerati da postane ljevičar. :zubo:
slafko

Post 27 Oct 2011, 11:05

Pješčana » wrote:on je njima kum
Kome sad njima? :zubo: Zbunjen sam skroz.

Štrikalica mi je permabanala reggieja. I to nakon što je na threadu o najvećim strahovima napisao da ga je strah da će otkriti čiji je klon i permabanati ga. U poruci mi je napisala "genije". :D To kaj je reggie jedno mjesec dana ranije rekao tko piše, a ona to skužila pretraživanjem postova nije bilo dovoljno da se stvori mogućnost da je taj post ostavljen namjerno. Jer ono, ja sam glup i naivno sam se izlajao. :facepalm: Bilo mi je zabavno to "genije". :D
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
vrrrlet

Post 27 Oct 2011, 11:06

Morticia » wrote:
Ovo što ti govoriš je ok.
Ali ja nisam govorila o drugim korisnicima i lurkerima.
Govorila sam o Anderlonu.
A Anderlon drži konce u rukama, ma koliko se nama to ne sviđalo.
Čuj, da je on ovo, da je on ono.
Ali nije. :ne zna:
I to je ono što je meni jasno i s čime sam se pomirila.
Da ja (ti, MI) Anderlona nećemo promijeniti niti natjerati da postane ljevičar. :zubo:
Ma zaboli me. Ovdje mi se ne sviđa toliko grafika kao tamo, i mrzim multikvot. S druge strane, stvar se ne ruši kao fhr, i tu ima sadržaja kojeg tamo više nema. Recimo, tamo više nema broja 3, i još nekih brojeva.

Jedini ozbiljni žal koji imam je za djevojčicama koje su bile zaljubljene u mene i slale mi PM-ove. :tuzni: Ovdje nisam dobio još niti jednu sliku. :crying: Čak niti neke životinje.
  • Information