Meni ima. Iako sam produktivnija na svim poljima kad ga nemaaisling wrote:Skužih jednu stvar, a to je da mi nema razlike baš neke nema li sexa mjesecima, ili ga ima povremeno nešto malo. Oću reć, ono povremeno, ako nije itekako redovito i nadasve kvalitetno uopće ne promjeni dojam da cijelo vrijeme apstiniram. Bilo to prije tjedan dana ili prije tri mjeseca meni danas isti filing
Apstinencija i cimanje
da, i?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 832 times
- Been thanked: 1579 times
Čovjek se na sve navikne, pa i na apstinenciju. Ispočetka bude teško, pogotovo ako je seks redovit (u smislu - svakodnevan). Ali poslije... Kao da nikad nije ševio. 
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
- Stitch
- Head Honcho
Ali doista jest tako, barem u mom slučaju. 
Ako se ne poševim nekoliko mjeseci, smanji mi se potreba. To je valjda nekakav obrambeni mehanizam.
Ako se ne poševim nekoliko mjeseci, smanji mi se potreba. To je valjda nekakav obrambeni mehanizam.
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
Pa zapravo, da. Seks jača libido.Hekatonhir » wrote:Ali doista jest tako, barem u mom slučaju.
Hekatonhir » wrote:Ali doista jest tako, barem u mom slučaju.
Točno. Odustvo seksa ga jača neko vrijeme, onda kulminira i onda počinje opadati. Ja sam u svojem najcrnjem seksualnom trenutku pet godina apstinirao. Bez nekih naročitih problema.Almost Rosey wrote:
Pa zapravo, da. Seks jača libido.
- Stitch
- Head Honcho
Ja tri, tri i pol. Ali to nije imalo veze sa seksualnim koliko sa životnim crnilom. I određenim supstancijama.
Potpisi su za budale.
Uh, oh. Teško mi je reći da je 5 godina - tek trenutak pa sve i da me očekuje 120.g. života u što pomalo dvojim ali svejedno priželjkujem.Emericzy » wrote: Točno. Odustvo seksa ga jača neko vrijeme, onda kulminira i onda počinje opadati. Ja sam u svojem najcrnjem seksualnom trenutku pet godina apstinirao. Bez nekih naročitih problema.
Iako iz nekog bedastog razloga mi je lakše, čitajući ovo, izreći da i ja već godinu dana apstiniram. Čovjek se zbilja na svašta privikne.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Potjeh » wrote:
Uh, oh. Teško mi je reći da je 5 godina - tek trenutak pa sve i da me očekuje 120.g. života u što pomalo dvojim ali svejedno priželjkujem.
Iako iz nekog bedastog razloga mi je lakše, čitajući ovo, izreći da i ja već godinu dana apstiniram. Čovjek se zbilja na svašta privikne.
- Stitch
- Head Honcho
Pa s obzirom na apstinenciju - mogao bi biti.
Potpisi su za budale.
Whaaaa? :jawdrop:Hekatonhir » wrote:Čovjek se na sve navikne, pa i na apstinenciju. Ispočetka bude teško, pogotovo ako je seks redovit (u smislu - svakodnevan). Ali poslije... Kao da nikad nije ševio.
Apstinirao sam 16 godina u startu. Nema razloga da apstiniram sve dok oprema funkcionira. Nije da sam Apoljon i da mi padaju pod noge, ali daleko ružniji ljudi od mene se seksaju pa valjda onda mogu i ja.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Ne radi se o tome možeš li, nego želiš li.slafko » wrote:
Whaaaa? :jawdrop:
Apstinirao sam 16 godina u startu. Nema razloga da apstiniram sve dok oprema funkcionira. Nije da sam Apoljon i da mi padaju pod noge, ali daleko ružniji ljudi od mene se seksaju pa valjda onda mogu i ja.
Zašto bi itko želio apstinirati od tako super i zabavne aktivnosti?Emericzy » wrote: Ne radi se o tome možeš li, nego želiš li.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Prestane ti biti super i zabavna.
Ako jebeš s dušom, onda ti je bez duše isprazno, pa te prestane zanimati, a s dušom nije tako lako naći i zna biti grozno komplicirano i imati visoku cijenu. I onda u nekom trenutku zaključiš da ti je lakše bez svega toga. I bez ispraznog i bez smislenog ali zajebatog.
Onda te netko, nakon što prođu godine, neočekivano pomete s nogu, sjebe ti pamet i razum i sve i pokaže ti kako ne mora biti onako kako si mislio da jest i najednom si spreman platiti cijenu i nositi se sa zajebima i komplikacijama i svime i život je lijep i ti si car svijeta.
Khm, ne znam baš koliko vjerujem u takvu priču o apstinenciji od nekoliko godina....
Bez ljutnje, jel..
Bez ljutnje, jel..
Gle, počeo sam sa seksom kad mi je bilo... kajjaznam, kad sam bio stariji maloljetnik. Bio sam aktivan koliko god su mi sposobnosti barenja to omogućavale, do maksimuma, bez puno razmišljanja, štedivši tek zvijeri, djecu i umirovljenike, sljedećih trideset-i-kusur godina. Nemoj misliti da se čovjek ne stigne ohladiti od svega u takvoj 'karijeri'. Pa s 35 godina radnog staža već možeš u penziju.BoDerek » wrote:Khm, ne znam baš koliko vjerujem u takvu priču o apstinenciji od nekoliko godina....
Bez ljutnje, jel..
Na neki je način, iskreno rečeno, apstinencija čak došla kao olakšanje. Dobro, ne sasvim, ali skoro.
Da se nakon pet godina apstinencije neobičnom igrom slučaja nije dogodio preokret, možda bih apstinirao do dana današnjeg.
Okej, vjerujem ipak. Mislila sam da si govorio o mlađim godinama. Ali ovako kako si opisao, a nakon toliko plodnih godina, mogu zamislit.
Kako se tvoja žena snalazila dok si se ti luftao i ljenčario apstinirajući?Emericzy » wrote: Da se nakon pet godina apstinencije neobičnom igrom slučaja nije dogodio preokret, možda bih apstinirao do dana današnjeg.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Margarita wrote: Kako se tvoja žena snalazila dok si se ti luftao i ljenčario apstinirajući?
Ne bih u to ulazio. Gentleman dami ne virka u njezine intimnosti. Budući da je lijepa i pametna, pretpostavljam da se pristojno snašla. Kako priliči jednoj dami.BoDerek » wrote:
-
- Information
-