Wanda s vremena na vrijeme svoje tekstove pokaže stručnim osobama koje uglavnom budu zadovoljne uradcima. Wanda se druži s nekim više ili manje poznatim spisateljima. No to nije važo a bome ni bitno. Nije joj ambicija objaviti ikakve radove. Možda se odvažii pa objavi pjesme. Zna da su osebujne. One su njena duša a ovi prozni tekstovi su projekcije. Wanda inače izrađuje i instalacije te radi slike u miješanoj tehnici. ( mix media) I to obožava raditi. Radovi su joj ko djeca. Ne prodaje. Samo kiti svoju kuću time.Bara huda wrote: ↑18 Jun 2017, 20:37
Ovo o brizi o drugima moze biti i tricky.
Nekad se upravo nestanak brige o drugima - pogotovo ako je to bio dugotrajni nacin zivota - pokaze kao okidac nezadovoljstva.
Ljudi zive s drugima i trebaju biti potrebni drugima.
To im daje osjecaj da su...pa... potrebni.
Dobro je pisanje. Kao i razgovor.
Ali, da li je to cini dovoljno zadovoljnom?
Pisati za svoju dusu je ok, no nekad treba cuti i odjek napisanog u nekom drugom.
U onome tko procita pa kaze, ok je, nije nesto, super je, taklo me i tako.![]()
Objasnjenje srinka zasto je doslo do naknadnog flasha kod Wande ako je vec prije 10 mjeseci rascistila s Alfonsom mi nije bas najjasnije, ali ok.
Ako je Wanda prije 10 mjeseci sve to stopirala, cemu je ponovo pocinjala chatati?![]()
Drago mi je kad kaze kako treba prekinuti sve veze s Alfonsom a dalje ce polako vec nekako biti.![]()
Kad velim da se naša W. želi baviti irvasom, misli se na njeno bavljenje hobijima koje je zapustila zbog projekta na kojem je bila s Alfijem. Neće ona prestati brinuti o nemoćnima. Ali neće dopustiti da ju to preuzme.
Šrink je Wandi objasnio bolje nego ja vama. Uglavnom, veli čovjek da je to prirodno.I da se ne čudi više sebi. I veli da će ju proći.
Zašto je počela četati nakon što je već smanjila kontakte? Zašto? Zato. Jer je guska . Ili kokoš pa se zbog neke znatiželje uvukla u te kučine.
Živa istina. Lako se odreći, nije upitno. Koliko god oćeš puta . Tako i ona. Tri dana ga ignorira pa se četvrti javi. Mislim samo da ju puca znatiželja.MmeTipfeler wrote: ↑18 Jun 2017, 20:56Meni nitko ne vjeruje kad kažem da je to kao i prestati pušiti: Giving up smoking is the easiest thing in the world. I know because I've done it thousands of times.