Prijava neobičnih kvarova - hitno i bitno!
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Kad sam se počela logirat izbacilo mi:
trkeljanje.com
Veza nije zaštićena.
Na ovu web-lokaciju nemojte unositi osjetljive podatke
(na primjer, zaporke ili kreditne kartice) jer su je možda
ukrali napadači.
Pa sam ja (iako blage veze nemam koristi li to čemu) stisla VPN gumbić i tako se logirala. (I tu mi je ponovilo istu poruku.)
Otkad i zašto je to tako? I šta to znači za nas telembuse po tim internetskim pitanjima? Imal veze s protokolom i jel se tu šta mijenjalo il samo sad iskače obavijest, a prije nije?
Mislim, ono, baš sam mislila unijet kreditnu karticu na Trkeljanje, kad evo ga sranje.
trkeljanje.com
Veza nije zaštićena.
Na ovu web-lokaciju nemojte unositi osjetljive podatke
(na primjer, zaporke ili kreditne kartice) jer su je možda
ukrali napadači.
Pa sam ja (iako blage veze nemam koristi li to čemu) stisla VPN gumbić i tako se logirala. (I tu mi je ponovilo istu poruku.)
Otkad i zašto je to tako? I šta to znači za nas telembuse po tim internetskim pitanjima? Imal veze s protokolom i jel se tu šta mijenjalo il samo sad iskače obavijest, a prije nije?
Mislim, ono, baš sam mislila unijet kreditnu karticu na Trkeljanje, kad evo ga sranje.
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 32 times
Trkeljanje nije na zaštićenom, kriptiranom protokolu (https) nego na običnom, klasičnom internetskom protokolu (http). Kako ovdje nema webshopa ni kartičnoga plaćanja, instaliranje posebnih SSL certifikata nepotrebna je investicija. Ali sada je moderno inzistirati na njima pa te browser (vjerojatno Firefox) upozorava na to.
Mnogo vike ni za što, ukratko. Forum je siguran i bez virusa.
Mnogo vike ni za što, ukratko. Forum je siguran i bez virusa.
Stitch
- admin
Nije baš tako. View the latest post jedna je poveznica, a prvi post u temi druga. Taj je link promijenjen zato što je otvaranje prve stranice nefunkcionalno, besmisleno i dozlaboga iritantno.
Ali to nisam mijenjao ja nego Majti, na naše opetovano traženje. Ostali smo tako bez zadanih phpBB-ovih vrijednosti, što je u principu dobro. Čak i da znam što je u PHP fajlovima promijenjeno, ne bih dirao te preinake.
Ali to nisam mijenjao ja nego Majti, na naše opetovano traženje. Ostali smo tako bez zadanih phpBB-ovih vrijednosti, što je u principu dobro. Čak i da znam što je u PHP fajlovima promijenjeno, ne bih dirao te preinake.
Stitch
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 217 times
- Been thanked: 228 times
Mhm...ima 3-4 dana da je ovako kako sam opisao.admin wrote: ↑05 Jun 2017, 23:08Nije baš tako. View the latest post jedna je poveznica, a prvi post u temi druga. Taj je link promijenjen zato što je otvaranje prve stranice nefunkcionalno, besmisleno i dozlaboga iritantno.![]()
Ali to nisam mijenjao ja nego Majti, na naše opetovano traženje. Ostali smo tako bez zadanih phpBB-ovih vrijednosti, što je u principu dobro. Čak i da znam što je u PHP fajlovima promijenjeno, ne bih dirao te preinake.![]()
Do prije ta 3-4 dana, kad na primjer pod Okrugli stol umjesto OLD bijelim slovima piše NEW, i kad kliknem na A, bacalo me na prvi nepročitani post. Ne na prvi post teme. Sad je svejedno, A ili B, skače na posljednji post teme.
Imal' tome lijeka?
E:
Ili moram ja da promijenim onaj Board style?! Imal' to veze?
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- MmeTipfeler
Meni se već odavno događa da mi se ne odnosi posljednji post na koji kliknem, nego se stranica prikaže negdje na polovici. Pa ne zvrndam, nego odskrolam do dna stranice. Adise, razmazio si se. 
- admin
Kako ne rade? Meni sve normalno funkcionira.
Kad si zadnji put ažurirao preglednik? Očistiš li katkad 'cache'? Sve može biti i s tim povezano, bez obzira na naknadne prilagodbe predložaka. Jer forum već neko vrijeme nisam dirao, radi na autopilotu.
Kad si zadnji put ažurirao preglednik? Očistiš li katkad 'cache'? Sve može biti i s tim povezano, bez obzira na naknadne prilagodbe predložaka. Jer forum već neko vrijeme nisam dirao, radi na autopilotu.
Stitch
- MmeTipfeler
Buahahah! Adisu ne rade notifikejšns, a Haram se žali da mu rade čak i u temama kamo nikada nije ni zavirio, a kamoli nešto napisao. 
- Šabović Adis
- Inventar
Ha, svaki put kad udunem Mozilu onaj CCleaner odvrti svoje, automacki. A i Mozila se valjda sama odradi, ne moram je ja ručno, jel'...
Haj, ne beri brigu, popraviće se...
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Dovde sam kužila o čem pričaš i bila ponosna što sam naslutila problem.
Ovdje sam te izgubla.instaliranje posebnih SSL certifikata nepotrebna je investicija.
Odavde sam se opet mogla uključit, nije Firefox neg je Opera, al to je totalno nebitno pa bolje da nisam ni pisala.Ali sada je moderno inzistirati na njima pa te browser (vjerojatno Firefox) upozorava na to.
Ovdje mi je pao kamen sa srca.Mnogo vike ni za što, ukratko. Forum je siguran i bez virusa.![]()
Adise, ako ti treba link na zadnji pročitani post, to moš dobit kad uđeš u podforum (možda moš i sa početne stranice, al ja ne znam kako). Lijevo od naslova teme ti je crvena ikonica koja radi tu stvar.
- MmeTipfeler
Nemam ja tu ikonicu. No meni obično nešto fali pa se sutradan pronađe.nina williams wrote: ↑08 Jun 2017, 20:34Lijevo od naslova teme ti je crvena ikonica koja radi tu stvar.
- MmeTipfeler
Idem onda i ja potražiti ikonicu koju je Nina spomenula...Šabović Adis wrote: ↑09 Jun 2017, 04:49Ha, kad može samopokvarenje što ne bi i samopopravljenje moglo...![]()
- Šabović Adis
- Inventar
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
Pojave li vam se problemi s bazom podataka odnosno objavljivanjem i uređivanjem postova, pričekajte trenutak-dva. Kriv je server, a ne softver. Sve sam dvaput provjerio, pogrešaka u sustavu nema. Svejedno, zbog povremena kašljucanja morao sam obrisati dva posta viška. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-