Akcije zrakoplovnih kompanija iz Hrvatske i blizeg svijeta
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Gile, gledam ovu tvoju ponudu za NYC iz BUD.
http://tripologia.com/jeftino-putovati/ ... samo-315e/
Znam da uvijek svi gledaju najjeftinije, ali ova TAP ponuda ima čekanja od 9 ili čak 11 sati u Lisabonu.
A prva sljedeća ponuda, KLM, koja je samo 15-tak EUR skuplja, ima 3-4 sata u Amsterdamu. Po meni tih 15 EUR razlike je mali novac za ipak komotnije putovanje.
http://tripologia.com/jeftino-putovati/ ... samo-315e/
Znam da uvijek svi gledaju najjeftinije, ali ova TAP ponuda ima čekanja od 9 ili čak 11 sati u Lisabonu.
A prva sljedeća ponuda, KLM, koja je samo 15-tak EUR skuplja, ima 3-4 sata u Amsterdamu. Po meni tih 15 EUR razlike je mali novac za ipak komotnije putovanje.
Ha, čuj, nekima je i vidjet Lisabon na 10-tak sati dodatna vrijednost putovanja. 
Ipak, moja su iskustva s TAP-om grozna, ja bih njih izbjegao i da imaju jednako komotan red letenja ko KLM uz 15 eura jeftiniju cijenu.
Ipak, moja su iskustva s TAP-om grozna, ja bih njih izbjegao i da imaju jednako komotan red letenja ko KLM uz 15 eura jeftiniju cijenu.
Hvala ti Nukče što pratiš.
Slažem se s tobom djelomično, ako se žuriš bolje je dati 15-tak eura više, iako u ovom slučaju je to 33€ više (ako klikneš na kayak link vidjet ćeš da KLM nije 332€ već 348€) a tu smo onda skoro pa unutar redovnih cijena, za 350€ i nije neki uspjeh pronaći kartu.
Druga strana priče je da svatko želi najjeftinije moguće tako da takve cijene moramo i objavljivati a najčešće niti ne stignemo obratiti pažnju na sve detalje. I kao treće moram ti priznati da bih ja u ovom slučaju odabrao ipak TAP jer nije tako loše prekinuti duga putovanja tim više jer u Lisabonu još nisam bio (jesam u Portugalu ali ne i u Lisabonu) a dva puta po 9 ili 11 dnevnih sati bilo bi dovoljno za malo obići grad.
EDIT: Vidim da je i nvnk na tom trago samo što bježi od TAP-a.
Druga strana priče je da svatko želi najjeftinije moguće tako da takve cijene moramo i objavljivati a najčešće niti ne stignemo obratiti pažnju na sve detalje. I kao treće moram ti priznati da bih ja u ovom slučaju odabrao ipak TAP jer nije tako loše prekinuti duga putovanja tim više jer u Lisabonu još nisam bio (jesam u Portugalu ali ne i u Lisabonu) a dva puta po 9 ili 11 dnevnih sati bilo bi dovoljno za malo obići grad.
EDIT: Vidim da je i nvnk na tom trago samo što bježi od TAP-a.
- Nukac
- Davorich
Ne znam, ja nakon noći provedene u avionu jedva čekam krevetac. Posebno pri povratku jako teško padne 11 sati layovera. Ionako si slomljen radi leta, onda još 11 sati bauljanja po nekom gradu, a onda još povratak iz Budimpešte za Zagreb. Ako moraš vozit auto to je opća katastrofa.
Probao sam tako putovat i ne hvala.
Inače i ja imam jako loša iskustva s TAP. Naime, radi ne znam kojeg glupavog razloga je na letu bila jedna stjuardesa manje nego je to po zakonu. Te su se lijepo odlučili da s jednim kabincem manje ne mogu imati catering, pa na 3 sata leta od Lisabona do Brusselsa nismo dobili ništa. Niti kapljicu vode.
A kabinsko osoblje je sva 3 sata veselo čavrljalo u svom prostoru.
Probao sam tako putovat i ne hvala.
Inače i ja imam jako loša iskustva s TAP. Naime, radi ne znam kojeg glupavog razloga je na letu bila jedna stjuardesa manje nego je to po zakonu. Te su se lijepo odlučili da s jednim kabincem manje ne mogu imati catering, pa na 3 sata leta od Lisabona do Brusselsa nismo dobili ništa. Niti kapljicu vode.
A kabinsko osoblje je sva 3 sata veselo čavrljalo u svom prostoru.
Evo, da i ovdje dam informaciju i to potpunu: Danas i sutra Flixbus ima akciju karat poi 1€. Radi se o novim linijama između Poljske i Njemačke te između Poljske i Češke:
https://www.flixbus.pl/promocja-cenowa? ... DEandCZ.ad
https://www.flixbus.de/preisaktion?wt_m ... l.DE2PL.ad
(Trebala bi biti i češka varijanta, ali nekaj trenutačno šteka ...)
https://www.flixbus.pl/promocja-cenowa? ... DEandCZ.ad
https://www.flixbus.de/preisaktion?wt_m ... l.DE2PL.ad
(Trebala bi biti i češka varijanta, ali nekaj trenutačno šteka ...)
- Tyrion Lannister
Prošlo. Jel ubo netko?
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Nukac
- Davorich
Iako piše da je akcija ošla, za kakvih 50 EUR više se još uvijek može kupit sljedeća karta (cca 380 EUR):
Cheap flights from Vienna, Austria to San Diego, USA for only €327 roundtrip with United Airlines and Swiss International Air Lines.
DEPART:
Vienna, Austria
ARRIVE:
San Diego, USA
RETURN:
Vienna, Austria
Cheap flights from Vienna, Austria to San Diego, USA for only €327 roundtrip with United Airlines and Swiss International Air Lines.
DEPART:
Vienna, Austria
ARRIVE:
San Diego, USA
RETURN:
Vienna, Austria
Booking ima akciju 40 dolara ($US) popusta:
http://www.secretflying.com/posts/promo ... oking-com/
Kao što tekst i kaže, nigdje nema konkretnih detaljnih pravila, a ne zna se niti koliko diugo ta akcija traje. Jasno je samo da se, u trenutku dok ovo pišem, na donjem dijelu zaslona pojavi zelena "traka" koja vas obavještava da ćete, ukoliko odmah nešto rezervirate preko Bookinga (u vrijednosti najmanje $80), imati taj popust i da će on biti ostvaren tako da ćete platiti punu cijenu, a tih 40 doloresa će vam biti vraćeno.
Dakle, potencijalno, ako nađete smještaj za točno $80, popust ide i do 50%.
Budući da sam baš danas (mislio sam tek za koji dan, ali sam se požurio zbog ove akcije
) nešto prek Bookinga i rezervirao, znam i kako stvar funkcionira do kraja procesa rezervacije, čega nema u SF-ovom tekstu: u trenutku davanja broja kreditne kartice, na kraju procesa rezervacije, pitat će vas i za broj CC na koju želite da vam se 40 doloresa vrati. (Ja sam jednostavno odkljukao kućicu da mi se vrati na istu CC, a ne znam što bi bilo i kako bi izgledalo da sam slučajno htio na neku drugu.) Nadalje, sama potvrda koju možete s Bookingovih stranica isprintat izgleda jednako kao i uvijek, ali se zato na stranici koja vam se pokaže neposredno nakon završetka procesa rezervacije, iza navođenja svih poreza te ispred navođenja konačne cijene, pokaže i slijedeći tekst:
Remember, you'll recieve US$40 after you've completed your stay!
To sam, za svaki slučaj, screenshotirao i spremio.
http://www.secretflying.com/posts/promo ... oking-com/
Kao što tekst i kaže, nigdje nema konkretnih detaljnih pravila, a ne zna se niti koliko diugo ta akcija traje. Jasno je samo da se, u trenutku dok ovo pišem, na donjem dijelu zaslona pojavi zelena "traka" koja vas obavještava da ćete, ukoliko odmah nešto rezervirate preko Bookinga (u vrijednosti najmanje $80), imati taj popust i da će on biti ostvaren tako da ćete platiti punu cijenu, a tih 40 doloresa će vam biti vraćeno.
Dakle, potencijalno, ako nađete smještaj za točno $80, popust ide i do 50%.
Budući da sam baš danas (mislio sam tek za koji dan, ali sam se požurio zbog ove akcije
Remember, you'll recieve US$40 after you've completed your stay!
To sam, za svaki slučaj, screenshotirao i spremio.
- Tyrion Lannister
Koliko se moze rezervacija napraviti?
Ja bi jedno 10kom!
Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk
Ja bi jedno 10kom!
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam napravio jednu, jer mi je jedna i trebala.
Loša vijest za tebe - upravo sam išao simulirat drugu i - nije mi se pojavila "zelena traka" ko prvi put.
E, sad, može li se to zaobići brisanjem kukija i odlaskom na "InPrivate" ili slično, te rezervacijom preko različitih računa - ne znam, probaj pa nam javi.
Loša vijest za tebe - upravo sam išao simulirat drugu i - nije mi se pojavila "zelena traka" ko prvi put.
E, sad, može li se to zaobići brisanjem kukija i odlaskom na "InPrivate" ili slično, te rezervacijom preko različitih računa - ne znam, probaj pa nam javi.
- Tyrion Lannister
Ja sam napravio vise rezervacija i sve je prošlo ok. Negdje davao br. kartice, negdje ne. Svugdje pise da cu dobiti povrat novca od 40$.
Možeš li baciti oko na Conditions jer Sam trenutno na putu pa sve ide malo teže?
Hvala.
Možeš li baciti oko na Conditions jer Sam trenutno na putu pa sve ide malo teže?
Hvala.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Tyrion Lannister
Bookiraš s linka. Meni direkt s appa nije svaki put prolazilo.
Nekako se bojim da 3-4 popusta koja cu sigurno iskoristiti nece proci.
Moze li neko pročitati uvjete korištenja?
Nekako se bojim da 3-4 popusta koja cu sigurno iskoristiti nece proci.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Strangely, there are no Terms and Conditions specifically for this promotion.Tyrion Lannister wrote: ↑31 May 2017, 13:21
Only generic T&C found here.
- Tyrion Lannister
Prijevod?
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Tyrion Lannister
Nisam pri netu, a ovo smeće šteka.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
-
provinci alka
Meni ne nudi zelenu traku ni preko m site ni preko appa 
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
-
- Information
-