Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
tfiti

Post 26 Oct 2011, 18:48

A.P. » wrote:Ovaj topik je impresivan.
Prava se javila. Ti si i kriva za sve ovo. :kava:

jevgenija

Post 26 Oct 2011, 18:48

Tupelo » wrote:
Ti si čitala taj topic ili ovo pišeš samo kako bi uživala u zvuku vlastite tipkovnice?

Naime, da si ga kojim slučajem čitala, onda bi znala da je taj topic doslovce bio zatrpan "drž se draga :cerek: :cerek: , držim fige :cerek: :cerek: / kolka ti je beta :cerek: :cerek: držim fige :cerek: :cerek: " postovima te da si se do konkretnih informacija o MPO (eh, da...da kojim slučajem čitala taj topic, znala bi i da sudionici teme termin "umjetna oplodnja" smatraju uvredljivim ter da umjesto njega koriste termin "medicinski potpomognuta oplodnja", no neću te smarati da im se zbog toga ispričavaš na koljenima) nije moglo doći ni da si ih svijećom tražila.
Nekim slučajem ga jesam čitala, a par mjeseci sam ga čitala svaki dan. I iščitala da im je pun kurac pomoglo upravo to "drš se draga" i slično. Nazivanje toga besmislenim je bilo ispod svake razine pristojnosti, kao i ignoriranje molbi stalnih članica, kojima to "drš se draga", posve očito, nije smetalo, jer u suprotnom ne bi tražile da im se to ostavi. Oni debilni prijedlozi da pišu na vonabis su, pa.... toliko retardirani da ih neću ni komentirati, a ono što je tamo izvedeno - grubo, bezobrazno i bezrazložno, je samo pokazalo stavljanje forme prije sadržaja, i da je umišljenim veličinama (uključujući i tebe, za slučaj da nije jasno iz posta) puno važnije da "stvar IZGLEDA pregledno i korisno" nego da to stvarno bude. pljuc. kasnije je takav stav "nadljudi" kojima se mora olakšati njihov "posao", ma koliko to uništavalo svrhu postojanja nekog threada i/ili rasprave, postajao samo jasnije i jasnije izražen, i samim tim odurniji širem krugu ljudi.
tad mi se fhr doista zgadio dovoljno da ne čitam gotovo ništa osim dva topika na ŽK i svekrva.
cure koje znam i koje su išle na mpo mi nikad riječi nisu rekle oko uvredljivosti naziva umjetna oplodnja, ali se eto ovom prilikom ispričavam ako sam ikog uvrijedila tim izrazom.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
jevgenija

Post 26 Oct 2011, 18:50

tfiti » wrote:

udarit ću te u koljeno.
Lord Byron

Post 26 Oct 2011, 18:54

tfiti » wrote: Prava se javila. Ti si i kriva za sve ovo. :kava:
Ti si se, pak, javila vrlo neprava i jako, jako prozirna - svim naporima i poprilično lukavoj strategiji unatoč. Izgleda da svakome mora pobjeći barem jedan nesmotreni detalj. Sitan, ali dovoljan. :D
schmokljan

Post 26 Oct 2011, 19:02

Lord Byron » wrote: Zapravo, jesi: "Mislim da nikome nije JAKO dobro, samo ljudi ne znaju za bolje.".

Ljudima je savim dovoljno dobro da žele pisati, bez značajnijih žalbi na PŽK-u. Je li razlog tom dovoljno dobrom osjećaju "neznanje za bolje" i što o tom dovoljno dobrom osjećaju mislimo ti ili ja, posve (im) je nebitno.
Ne, nisam. Gle - ako sto puta nešto ponoviš to znači da si samo nešto sto puta ponovio i to je to. Moja rečenica ne implicira kako se oni trebaju osjećati, dakle ne određuje ništa, nego je tek zdravorazumski uvid - ako ne znaš za bolje, onda ti je forum.hr najbolji forum. Kraj priče.

Usto, ako je potpuno nebitno što o tome mislim ja, ili što o tome misliš ti - zašto, pobogu, onda misliš o tome? Čemu onda ova rasprava?

Ti meni, na raspravi o jednom forumu, u kojoj intenzivno sudjeluješ, ideš tumačiti da je moj stav o uvjetima forumašenja za forumaše na tom forumu - potpuno nebitan? Štoviše - tvrdiš da nije uopće bitno kakvo je doista stanje, nego tek osobni uvid svakog forumaša, o kojemu, napominješ, nemaš pojma. Nevjerojatno! A što je onda bitno? Ajde reci o čemu da raspravljamo. Što je bitno?
schmokljan

Post 26 Oct 2011, 19:06

Jednog dana ću imati svoj forum i svatko tko napiše oneliner kojemu je smisao da on ispadne kul, a ni od kakve koristi za raspravu, će automatski dobijati jednodnevni ban. :ZgSash++:
tfiti

Post 26 Oct 2011, 19:07

jevgenija » wrote:

udarit ću te u koljeno.
Odakle ti da ja imam koljeno?

Lako je vama svađati se i praviti baje ovdje, ali gdje ste vi bili kad je trebalo '91.?
A.P.
Cactus

Post 26 Oct 2011, 19:14

tfiti » wrote:

Nabavi si kurca :kava:
tfiti

Post 26 Oct 2011, 19:15

A.P. » wrote:

Nabavi si kurca :kava:
Imam ga u gaćama. Želiš vidjeti?
Whereabout

Post 26 Oct 2011, 19:17

Lord Byron » wrote: Postoji u toj njihovoj računici (ako je takva) ogromna rupaetina: osim što je veliko pitanje kakav je to nered uopće postojao, puno opasnija (po kvalitetu i zanimljivost) je neupitna dosadnoća koju nužno donosi potpuni i apsolutni red.
Sad sam i ja magarac jer se javljam, ali moram, nikako se riješiti te ljubafi: to je ono što se nije na vrijeme prepoznalo, iako nije da se nije upozoravalo na to. Kako je tko to čitao, ne znam. Postojao je "nered" utoliko da se skupina ljudi usprotivila jednoj privatiziranoj shemi. Mogli bismo i o tome što bi bilo da nas nije bilo, tamo negdje od kraja srpnja, kad je sve krenulo (ne znam je li nešto bilo i prije) do klonke danas. Tko god je htio forum "za sebe", smetali smo mu. Uzmimo takvu mogućnost u obzir.

Kad se sve zahuktalo, mogli smo početi smetati i onima kojima do tad nismo smetali: nismo više bili lijepi za vidjeti. A kako se sve razgranalo, mislim da je nekim promatračima bilo teško pratiti tko je tu sve unutra i zašto. No, stvari jesu bile jednostavne: forum nikad nije bio loš, čak se i potvrdio kao ekstremno relevantan i dobar upravo kroz naše reakcije, samo je trebalo preraditi neke uređivačke kriterije. Greška je što se pod a) privatiziranost i b) kriterije nije revidiralo dok nije preraslo u međusobno "gnjavljenje". Ovo pod a) se sigurno nije desilo preko noći.
.
A.P.
Cactus

Post 26 Oct 2011, 19:19

tfiti » wrote:
Imam ga u gaćama. Želiš vidjeti?
Slike primam na pm.
tfiti

Post 26 Oct 2011, 19:20

A.P. » wrote:
Slike primam na pm.
Imaš pm. :mig:
jevgenija

Post 26 Oct 2011, 19:33

tfiti » wrote:
Odakle ti da ja imam koljeno?

Lako je vama svađati se i praviti baje ovdje, ali gdje ste vi bili kad je trebalo '91.?
udarali smo u koljeno neke druge pripadnike nečeg drugog.
tfiti

Post 26 Oct 2011, 19:34

jevgenija » wrote:
udarali smo u koljeno neke druge pripadnike nečeg drugog.
Tebi ne šaljem sliku na pm.
jevgenija

Post 26 Oct 2011, 19:35

tfiti » wrote:
Tebi ne šaljem sliku na pm.
:confused:

ok. hvala. valjda :ne zna:
Megalodona

Post 26 Oct 2011, 19:35

jebo ja vaša prepucavanja :) <---- sajko
tema o beti je bila zakurac, od nje nisi imao nikakve koristi, znam jer mi je bila potrebna za rodicu. da li ju se trebalo srezat? je.
da li se mogao otvorit čet i za cure kojima je teško pisat na wannabe?
je.

i ova tema je zakurac, svima vam je forum.hr završena priča, osim kad treba pljuvat ili provocirat banove. ono, preboljela sam te ali ću ti se prešetat po zgradi u minici i s novim dečkom.

ružno i nepotrebno.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
bliss

Post 26 Oct 2011, 19:40

Megalodona » wrote: da li se mogao otvorit čet i za cure kojima je teško pisat na wannabe?
je.
Na kraju je i otvoren. Eno tamo tema: MPO - druženje i chat.
schmokljan

Post 26 Oct 2011, 19:42

Megalodona » wrote:jebo ja vaša prepucavanja :) <---- sajko
tema o beti je bila zakurac, od nje nisi imao nikakve koristi, znam jer mi je bila potrebna za rodicu. da li ju se trebalo srezat? je.
je.

i ova tema je zakurac, svima vam je forum.hr završena priča, osim kad treba pljuvat ili provocirat banove. ono, preboljela sam te ali ću ti se prešetat po zgradi u minici i s novim dečkom.

ružno i nepotrebno.
A ti si toliko iznad toga da ne možeš ne pljucnuti one za koje ti smatraš da nisu, ako sam dobro shvatio? I zašto toliko psuješ? Ružno i nepotrebno.
aisling

Post 26 Oct 2011, 19:42

je.

ružno i nepotrebno.
Isto tako svako može reći da je ovaj tvoj post nepotreban. Meni je sigurno nepotreban. Ali tebi je očito bio potreban. Pokušaj na isti način shvatiti da je i nekim drugima potrebno što već im je potrebno.

Pisati post sa 'svima vama' u kojima prozivaš za pljuvanje, a zapravo itekako pljuješ i sama je meni itekako nepotrebno. Tebi nije, OK.

Ono što ti doživljavaš kao pljuvanje i provociranje ja doživljavam malo drugačije. Ako te nekad bude zanimalo mogu ti objasniti kako.
Happy Easter!
Whereabout

Post 26 Oct 2011, 19:47

Megalodona, to nije istina, ovo zadnje, za RiD me briga. Duboko smo bili u tome, sorry što jesmo. Meni su neke stvari koje su tamo bile raspravljane i oko kojih smo se razišli jako bitne. A temelj razlaza je bio manjak komunikacije. Da se je adekvatno komuniciralo kad se je trebalo, ne bi nitko prešetavao novog dečka po zgradi. Bilo je i ponižavajućih stvari. Zapamtite: kad je trebalo prepoznati problem i zapeti, tamo su bili rijetki, bila je Silajn, bio je unda, bili su još neki. Za neke su oni danas polu-negativci. A bili su tamo i dok nije bio trend biti tamo. Poslije im se govorilo da čemu nastavljati to, čemu đonom, da su se oni "reorganizirali", da lakše sad malo. Ali da oni nisu zapeli, ničeg ne bi bilo. Pa ni vašeg moraliziranja.
.
dimnjak

Post 26 Oct 2011, 19:49

je.

ružno i nepotrebno.
kad je meni trebala informacija o beti, nasla sam ju na tom topicu. preko gugla.
cak i neke druge informacije koje su mi bile potrebne.
:ne zna:

i je, MPO je politicki korektno, al ne poznam ni jednu curu koja bi se uvrijedila na rijec umjetna. dapace, same su je koristile. i znam da im podrska, vibre, hugovi fakat znace. kao i bilo kojoj (to be) trudnici u iscekivanju. cegagod.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Megalodona

Post 26 Oct 2011, 19:51

bliss » wrote:
kul :D
schmokljan wrote:
A ti si toliko iznad toga da ne možeš ne pljucnuti one za koje ti smatraš da nisu, ako sam dobro shvatio? I zašto toliko psuješ? Ružno i nepotrebno.
za mene ovaj forum nije završena priča.
kad bude, neću ga imat potrebu spominjat.

shvati to kao filter za one koji će davat važnost kako, a ne što je rečeno.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
schmokljan

Post 26 Oct 2011, 19:55

Ništa te ne razumijem, ali shvaćam da si htjela dati nekakvo objašnjenje. Kul.
jevgenija

Post 26 Oct 2011, 20:02

bliss » wrote:
Na kraju, bliss. Na kraju. :tuzni:
Nakon indirektnih i ne tako indirektnih uvreda, nakon što ih se proglasilo tko zna čime zato što su na tom topiku pronalazile podršku, im je "aktom milosti" udijeljeno nešto na čemu su trebale biti zahvalne?
Pa one su tamo stvorile mrežu, bazu međusobne podrške, rijetki su prolazili bez pomoći, potpore i upućivanja na pravo mjesto. Umjesto izdrkavanja je komotno mogao ODMAH biti otvoren chat, ili iz postojećeg poluchata biti izdvojeni "kontsruktivni" postovi. I jedno i drugo rješenje je trebalo prirodno pasti na um nekom tko moderira takvo područje. Meni je potpuno normalno da je to cure pogodilo, nije baš da sve imaju priliku u RL prepričavati i prepričavati i očekivati bezgraničnu podršku. Naposlijetku, zato su i bile tamo. I u takvim slučajevima "nema se vremena" i "ne izgleda pregledno" i takve spike jednostavno ne prolaze, a nazivanje jednog takvog topika beskorisnim chatom je drsko podcjenjivanje i gledanje s visine bez IKAKVE osnove. Ružno i bijedno.
Herp
Nikki Gauda

Post 26 Oct 2011, 20:03

Morticia » wrote:Ja sam mislila da su trkeljanja taj mini forumić za sive. :ne zna: :rofl: :rofl: :rofl:
Pola sivih, pola crnih. Jebate, perverzija. :D
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
  • Information