Naravno da je kriv, ali sudac ne uspije izreći presudu, a kamoli da se nad krivcem izvrši kazna. Najprije se krivčeva obitelj "rasplače" na pozornici, to jest štenci se pošteno posvuda popiške - požderi se, Frljiću!

Naravno da je kriv, ali sudac ne uspije izreći presudu, a kamoli da se nad krivcem izvrši kazna. Najprije se krivčeva obitelj "rasplače" na pozornici, to jest štenci se pošteno posvuda popiške - požderi se, Frljiću!
Nema, ali ima sina.gđa Karambol wrote: ↑03 May 2017, 18:58To je sve moguće jer sudac nema uza se mudru družicu koja bi ga savjetovala i bila potpora u teškim trenucima kušnje.
Ne znam što bih te još pitala.
Neću ja tebe ništa više pitati o tome. Ti znaš. Pitat ću Rionu.MmeTipfeler wrote: ↑03 May 2017, 19:39Pitaj me, recimo, što je autor inače pisao. Osim te komedije. Da ti odmah odgovorim: dakako, tragedije.
i misliti da je Talijan. Jer nije.
Ne mežeš otići
ti si logična
mhm. Onaj M. mi se stalno prikazuje, a jasno je da nije on.MmeTipfeler wrote: ↑03 May 2017, 20:28Ama nije Talijan! Što vam je? Ima versajske loknice. Pripada onome razdoblju. Samo su dvojica poznatih tragičara iz toga vremena, onaj komedijaš na M. ne računa se. Zar je tako teško pogoditi?![]()
Da, na R. Onaj na C i počeo je pišući komedije. Pa se poslije predomislio. Prevrtljiva neka čeljad. Nikakvo čudo da su poslije dogurali do revolucije.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 9 guests