Kad smo se svojedobno oglašavali, vrtio sam četiri-pet oglasa koji su pokrivali seks, ljubav, politiku, gospodarstvo, društvene teme...
Ne možeš specijalizirati forum poput Trkeljanja, jebiga. Nije to Pčelarstvo.hr.
Kad smo se svojedobno oglašavali, vrtio sam četiri-pet oglasa koji su pokrivali seks, ljubav, politiku, gospodarstvo, društvene teme...
Quarkov je blog utjecajniji od Trkeljanja. Stavio je link, je li tako? Vidiš da možemo.MmeTipfeler wrote: ↑13 Mar 2017, 18:27Možemo li to? I gdje? Nekada su se manji i tek osnovani forumi oglašavali na većim i starijim forumima, danas se to ili ne smije ili nema smisla.
Pa ja san reka da ću napisati post. Post će se zvati Trkeljanje. I bit će u mom stilu. Opraću forum hr kao nikad niko nikoga. Samo da pokupim screenshotova.
Mislim da u softveru nemam šah, ali Softaculous ima drugih 'open source' igara koje se mogu instalirati na server i linkom povezati s forumom.
Što se događa kad FB stranica, kao što je naše Trkeljanje, lajka neku drugu stranicu? Pojavljuju li se kod nas objave o onome što je objavljeno na toj drugoj stranici i koristi li nam to uopće? Nemam pojma, ne sjećam se kako je to bilo sa stranicom koju sam ugasila, a ovu koja je još živa nemam vremena održavati.
Sad ćemo mi to polinkati, polajkati i povezatiMmeTipfeler wrote: ↑13 Mar 2017, 18:57Što se događa kad FB stranica, kao što je naše Trkeljanje, lajka neku drugu stranicu? Pojavljuju li se kod nas objave o onome što je objavljeno na toj drugoj stranici i koristi li nam to uopće? Nemam pojma, ne sjećam se kako je to bilo sa stranicom koju sam ugasila, a ovu koja je još živa nemam vremena održavati.
Lajkanje je nebitno, računaju se samo linkovi. Facebook je jaka stranica pa Google indeksira sadržaj. Ako nije skriven, jasno.MmeTipfeler wrote: ↑13 Mar 2017, 18:57Što se događa kad FB stranica, kao što je naše Trkeljanje, lajka neku drugu stranicu? Pojavljuju li se kod nas objave o onome što je objavljeno na toj drugoj stranici i koristi li nam to uopće? Nemam pojma, ne sjećam se kako je to bilo sa stranicom koju sam ugasila, a ovu koja je još živa nemam vremena održavati.
Mislila sam na ono što se događa kada pojedinac lajka stranicu: automatski mu se uključuje opcija following - ja frendovima lajkam stranice, ali manje-više odmah i kliknem unfollow this page, gadura, što ćeš! Međutim, ako to ne učinim, pojavljuju mi se obavijesti o novim sadržajima na lajkanoj stranici. Postoji li takva tajna veza i između FB stranica?
Je li ti poznat termin 'link wheel'? Jesi li se kad bavio 'link buildingom' i optimizacijom (SEO)?
Ako ti posjet nije pao, sve pet. Govorim načelno.Quark wrote: ↑13 Mar 2017, 19:21stič, blog domena je povezana sa forumom hr, čak tamo ima i podforum blog.hr. budući da ja tamo imam permaban nisam želio ni na koji način da mi upravljaju sadržajem i tekstovima pa san jednostavno obrisa i oslobodija
a i po google analyticsu mi je nosila 3,14% prometa
Od 2004. do 2006., kada sam jedan blog ugasio, a jedan preselio na MojBlog.hr, u uredništvu bio sam i ja. Servis je pokrenuo D. M., moj tadašnji kolega u Večernjaku, koji se s Anderlonom udružio jer nije imao love. Poslije ga je kupila Nova TV, a mislim da D. M. radi tamo. Ne znam detalje, ni financijske ni ugovorne, da ti pravo kažem.Quark wrote: ↑13 Mar 2017, 19:33a šta se tiče bloQ.hr, to ti je tipična šabanska priča. recimo, ne znan ko je bija urednik u prvim godinama mog pisanja tamo (2010 - cca 2013-14) ali recimo ja sam sam drža 1,7%-1,9% domene bloQ.hr (od dva miljuna blogova), a rijetko kad bi me se spomenilo tamo, u bilo kakvom kontekstu. šabanska posla. ko im jebe mater.

Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests