Trkeljaška ORA

Stare teme i začeci foruma

Preuređenje - što i kako, da ili ne?

da za promjenu imena
3
10%
ne za promjenu imena
5
17%
da za promjenu izgleda foruma (stil)
4
13%
ne za promjenu izgleda foruma (stil)
3
10%
da za promjenu izgleda foruma (boje)
5
17%
ne za promjenu izgleda foruma (boje)
2
7%
da za promjenu rasporeda
5
17%
ne za promjenu rasporeda
3
10%

Total votes: 30
MmeTipfeler

Post 06 Sep 2016, 13:13

Za mlađe članove: ORA znači "omladinska radna akcija". :cerek: Nisam mogla odoljeti.

Ostala je terminologija vjerujem jasna, a odmah ću odcinkati i tko je za što kriv.

Miky bi htio da forum drukčije izgleda. Nije baš točno rekao što pod time misli pa ovim putem molimo šefa da se izjasni. Do daljnjega pretpostavljamo da je mislio na stilove, a možda samo i na boje.

Promjena imena također je ideja novoga šefa, ali mislim da se ipak neće zvati Mikijev zabavnik. :bicedobro:

Promjena rasporeda moj je prijedlog, a riječ je o tome da se pojedini forumu svrstaju u kategorije. Recimo, ne vidim razloga zašto se Okrugli stol i Trkeljanje ne bi svrstali u jednu kategoriju, radni naziv "bla-bla i truć-truć".

Ovo je tek prva razina odluke - dakle, nemojte se zamarati izborom stilova ili prijedlogom naziva. Nije zabranjeno, naravno. Možete i obrazložiti svoj glas. Ukratko, pišite što hoćete, samo glasajte i javite se.

Imate četiri mogućnosti pa vas molim da ih sve iskoristite.

Tri... četiri... sad!

Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 06 Sep 2016, 13:43

sudjelovala sam u anketi a ako me pitate promjena imena je u redu, mikijev zabavnik baš i ne kao ni mikijeva ora,ni mikijevo išta
nemam ništa protiv mikijevog lika i djela ali mikijevo nešto u imenu mi nije fora
jednako bi bilo i da je pikijevo ili čikijevo ili majtijevo, karambolovo čijegod ime u nazivu foruma nije fora

glede boja i stila, može i ne mora, važniji mi je raspored i kvaliteta neka
recimo da između ostalog poradite na linkovima tj kad klikneš na link na forumu ne otvara poseban prozor nego ostaje taj isti a to znači da ako ugasiš link ugasio si forum, a to mi bezveze

volila bi da s budućim stilom i bojom ne sliči na veliki forum i da ne bude crn
sve druge boje dolaze u obzir

oko imena imam raznih ideja , nisu nešto originalne pa kako god
ne znam kako zvuče strani nazivi tipa

lounge forum

Trg leggiero

kauč forum

rebel odmetnik ili nešto tako što opisuje burnu povijest koloniziranja bespuća ovog trkelja
kurvanjski avatar, a
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 06 Sep 2016, 13:50

Hvala tipfelerko :top:

Ja sam se prvenstveno zelio pozabaviti novim imenom jer mi se cini da je samo ime foruma dalo svoje i da je vrijeme za neko novo doba pa samim tim i nekim novim imenom.

Nisam nekekav dizajner da bi sada mijenjao boje ili nesto tog tipa vizualnog smisla, te takve stvari radije prepustam nadarenijima.

A sto se tice stila i izgleda samih podforuma, e tu sam mislio napraviti nekakve korekcije u kojoj su prve dvije teme potpuno iste, jer se trkelja i na okruglom stolu sasvim jednako kao i u tom drugom :) Volio bi cut, odnosno vidjeti misljenje vecine o tome kakvog bi ste foruma voljeli biti clanom.

Ja jos necu odgovorit cisto da vidim kako vi disete, a odluke ce se donijeti glasovima vecine s ankete :)
MmeTipfeler

Post 06 Sep 2016, 13:51

Hvala ti, Chilli. Ma mi se to zajebavamo na Mikyjev račun. Naravno da nikakvo ime odnosno nik u nazivu foruma ne dolazi u obzir. Inače ima da radi giljotina. :E
miky0
ST Leader

Post 06 Sep 2016, 13:54

Chilimama » wrote:sudjelovala sam u anketi a ako me pitate promjena imena je u redu, mikijev zabavnik baš i ne kao ni mikijeva ora,ni mikijevo išta
nemam ništa protiv mikijevog lika i djela ali mikijevo nešto u imenu mi nije fora
jednako bi bilo i da je pikijevo ili čikijevo ili majtijevo, karambolovo čijegod ime u nazivu foruma nije fora

glede boja i stila, može i ne mora, važniji mi je raspored i kvaliteta neka
recimo da između ostalog poradite na linkovima tj kad klikneš na link na forumu ne otvara poseban prozor nego ostaje taj isti a to znači da ako ugasiš link ugasio si forum, a to mi bezveze

volila bi da s budućim stilom i bojom ne sliči na veliki forum i da ne bude crn
sve druge boje dolaze u obzir

oko imena imam raznih ideja , nisu nešto originalne pa kako god
ne znam kako zvuče strani nazivi tipa

lounge forum

Trg leggiero

kauč forum

rebel odmetnik ili nešto tako što opisuje burnu povijest koloniziranja bespuća ovog trkelja
Ne boj se, ja prvi ne bi stavio svoj nick u ime foruma...uopce odakle ti takva ideja :misli:

Jedino moze mikijev kutak :amen:

Zajebajen se :zubo:
MmeTipfeler

Post 06 Sep 2016, 13:58

Neću, neću i neću odati čija je bila ideja s ovim Mikijevim zabavnikom. No zato mogu ucjenjivati. :D
miky0
ST Leader

Post 06 Sep 2016, 13:59

MmeTipfeler » wrote:Neću, neću i neću odati čija je bila ideja s ovim Mikijevim zabavnikom. No zato mogu ucjenjivati. :D
:rofl:

Samo da znate, nije bila moja ideja :)
miky0
ST Leader

Post 06 Sep 2016, 14:01

Cini mi se da s anketom nesto ne stima :misli:

Glasala je chilimama i glasala je za sve opcije :misli:
Donna Sole

Post 06 Sep 2016, 14:05

miky0 » wrote:Cini mi se da s anketom nesto ne stima :misli:

Glasala je chilimama i glasala je za sve opcije :misli:
Nisam.
???
glasala sam za :

da za promjenu imena

da za promjenu stila

da za promjenu boje

da za promjenu raspored

i poslije vidim da i oni "ne" imaju isto svaki po jedan glas
kurvanjski avatar, a
miky0
ST Leader

Post 06 Sep 2016, 14:12

Chilimama » wrote:Nisam.
???
glasala sam za :

da za promjenu imena

da za promjenu stila

da za promjenu boje

da za promjenu raspored

i poslije vidim da i oni "ne" imaju isto svaki po jedan glas
Ne sumnjam kako ce tipfelerka pronac rjesenje :)
Leteća
babin nakurnjak

Post 06 Sep 2016, 14:47

Ovi glasovi za "ne" su moji. Tj. nije tehnička greška. :zubo:
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Donna Sole

Post 06 Sep 2016, 15:01

Leteća » wrote:Ovi glasovi za "ne" su moji. Tj. nije tehnička greška. :zubo:
izjednačena borba

ti si za status quo, ništa ne bi mijenjala ?

neizvjesnost do samog kraja
:kokice:
kurvanjski avatar, a
MmeTipfeler

Post 06 Sep 2016, 17:50

Oduvijek ja tvrdim da postoje samo dva dobra režima: prosvijećeni apsolutizam i anarhija. :raspa:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 06 Sep 2016, 18:23

Ne želim se miješati, neću glasati. :zubeki:
Potpisi su za budale.
MmeTipfeler

Post 06 Sep 2016, 18:59

Stitch » wrote:Ne želim se miješati, neću glasati. :zubeki:
Nemamo smajlić : perem ruke : pa misliš da će ti kefica za zube nešto pomoći? :durica:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 06 Sep 2016, 19:10

Ne, ali čim riješim administratorske probleme, namjeravam nestati.

Logiram se samo zbog poruka, ni zbog čega drugog. :D
Potpisi su za budale.
karambol

Post 06 Sep 2016, 22:02

Nisam ispunio anketu jer mi je prilično ravno kako će dalje ići. Ne želim ispasti grub, ali da sam imao želja i ideja promijenio bih to. Na vama je, dakle, da učinite što ste naumili, a ja ću tu zavirivati kad stignem bez obzira na dizajn. Što se tiče naziva foruma...ja taj brand ne bih dirao. To je kao da Mercedesu promijeniš ime u Fiat. :zubo:
MmeTipfeler

Post 07 Sep 2016, 09:18

Fair enough.

Nisam ograničila trajanje ankete jer se ionako još svi pomalo okupljamo, ali vjerujem da će tjedan do desetak dana biti dovoljno da vidimo što ćemo dalje.

Stvar je u tome da svi osjećamo kako bi nešto trebalo promijeniti da se forum pomakne s mrtve točke, a ne znamo što. pa ovako napipavamo i pokušavamo razgovarati.
Leteća
babin nakurnjak

Post 07 Sep 2016, 10:56

MmeTipfeler » wrote:Oduvijek ja tvrdim da postoje samo dva dobra režima: prosvijećeni apsolutizam i anarhija. :raspa:
Ti si moja srodna duša. :love:
MmeTipfeler

Post 07 Sep 2016, 12:39

Kad već govorimo o promjenama, registrirala sam još jedan nik da vidim što se događa s "običnim" korisnicima. Nisam dodavala nikakve posebne ovlasti, osim što sam ga stavila u Grupu da vidim što se događa. Svejedno mogu napisati post i ne moram čekati na odobrenje. Dakle, netko je to već prije promijenio. Ne znam ni tko ni kada.
Leteća
babin nakurnjak

Post 07 Sep 2016, 12:53

Mislim da je Majti, prije jedno milijun godina. Toliko o kineskim botovima. :zubo:
MmeTipfeler

Post 07 Sep 2016, 16:03

Leteća » wrote:Mislim da je Majti, prije jedno milijun godina. Toliko o kineskim botovima. :zubo:
A nitko se toga ne bi ni sjetio da ja nisam regala novi konto.
miky0
ST Leader

Post 13 Sep 2016, 21:07

Samo se javljam da vas zahvalim na sudjelovanju u anketi vama koji ste glasali, te izrazavam malo zaljenje sto vise forumasa nije iskoristilo tu mogucnost.

Zelim vam rec da sam obavio neke neformalne razgovore s nekim ljudima iz turistickog sektora, te postoji mozda mala, ali zaista mala mogucnost da ovaj forum spojim(o) s nekim portalom turistickog sadrzaja.

Napominjem da u to necu ulazit bez dogovora s vama, ali za sada cekam misljenje vlasnika tog portala na koji nacin on misli spojit nas s njim ako uopce misli.

Ono sto znam, znam da u tom slucaju nase ime -trkeljanje gubimo, a to je steta zbog visoke pozicioniranosti u googlu.

Mozda postoji neko tehnicko rjesenje?
admin
Grand Master of the Jedi Order
Been thanked: 35 times
Post 29 Apr 2017, 18:47

miky0 wrote:
13 Sep 2016, 21:07
(...) Ono sto znam, znam da u tom slucaju nase ime -trkeljanje gubimo, a to je steta zbog visoke pozicioniranosti u googlu.

Mozda postoji neko tehnicko rjesenje?
Odgovaram na ovo naknadno, zato što sam pronašao dobar članak o spajanju dviju domena, baš onako kako to u nas čine domaći portali (Sportske novosti + Jutarnji list).

Prvo i osnovno, takvo spajanje ima i prednosti i mana: prednosti su lakše brendiranje, bolja povezanost internim linkovima i efikasnija promidžba. Mane su pak gubitak ugleda domene, komplicirane redirekcije i lošija umreženost eksternim poveznicama (jer bismo 'webmastere' svih sajtova čiji linkovi vode do nas trebali zamoliti da ih ažuriraju, što je teško ili nemoguće učiniti).

Drugo, članak dokazuje da postoje i svijetli primjeri takve prakse. Ona se u Hrvatskoj očito isplati jer više-manje svi spajaju portale i brendove. No pitanje je kako bi to u našem slučaju ispalo. Udružimo li se s drugim sajtom, jasno. :)
Stitch
MmeTipfeler

Post 30 Apr 2017, 21:20

admin wrote:
29 Apr 2017, 18:47
Udružimo li se s drugim sajtom, jasno. :)
Ima li uopće prosaca i koliko nude? :cerek:
  • Information