Srećom pa navečer nije bilo gužve pa nismo morali bježati. No glavno da je bodyshop stash nadopunjen
Pozdrav s putovanja
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
Hvala za opciju B!
Srećom pa navečer nije bilo gužve pa nismo morali bježati. No glavno da je bodyshop stash nadopunjen
collect moments, not things
- Prolaznica
Almond / honey je novi
Uz taj sam uzela još sweet grapefruit i moringa, srećom pa je bila akcija da dobiješ 2 bodybuttera za 24 eur

Uz taj sam uzela još sweet grapefruit i moringa, srećom pa je bila akcija da dobiješ 2 bodybuttera za 24 eur

collect moments, not things
Pozdrav iz Tominog dnevnog boravka. 
Preuređuju ga, pa su ga malo pomaknuli. Manji je, teže je naći mjesto, a i ponuda mi se čini lošijom.
Ipak, ima palačinki.
Na krju sam, zahvaljujući džumbusu na autostradi zbog nesreće, na aerodrom došao 20-tak minuta pred otvaranje checkin šaltera, dakle praktički taman. Neki iz kombija su bili na rubu kašnjenja, nadam se da su stigli.
Hvala svima na dobrim željama!
Preuređuju ga, pa su ga malo pomaknuli. Manji je, teže je naći mjesto, a i ponuda mi se čini lošijom.
Ipak, ima palačinki.
Na krju sam, zahvaljujući džumbusu na autostradi zbog nesreće, na aerodrom došao 20-tak minuta pred otvaranje checkin šaltera, dakle praktički taman. Neki iz kombija su bili na rubu kašnjenja, nadam se da su stigli.
Hvala svima na dobrim željama!
- Tyrion Lannister
Koji konobar radi? Glavni konobar je ok lik. Onaj u 50im, vitak i visok.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Tyrion Lannister
Uh, ima jedna, ali ne smijem puno na forumu jer ima drukera.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Pozdrav iz Neptunas loungea na Barajasu.
Puno bolje nego kod Čiča Tome. Sjajna bučina juha, nekoloko odličnih toplih i hladnih jela, 3 pive na izbor (preporuka: Mahou
), žestice, namaza jogurta ...
Jedino, porcije su malene, ali nitko td ne sprečava da ih uzmeš više. Štoviše, na taj način možeš probat više različitih stvari, a bez prejedanja.
Puno bolje nego kod Čiča Tome. Sjajna bučina juha, nekoloko odličnih toplih i hladnih jela, 3 pive na izbor (preporuka: Mahou
Jedino, porcije su malene, ali nitko td ne sprečava da ih uzmeš više. Štoviše, na taj način možeš probat više različitih stvari, a bez prejedanja.
nvnk wrote: ↑26 Apr 2017, 15:45Pozdrav iz Neptunas loungea na Barajasu.
Puno bolje nego kod Čiča Tome. Sjajna bučina juha, nekoloko odličnih toplih i hladnih jela, mesa, salate, povrće, hala, 3 pive na izbor (preporuka: Mahou), žestice, narezaka, namaza, jogurta ...
Jedino, porcije su malene, ali nitko td ne sprečava da ih uzmeš više. Štoviše, na taj način možeš probat više različitih stvari, a bez prejedanja.![]()
Uzgred, glede tih pravila: Evo upravo malo prije na Barajasu, izlazak iz Schengena. Lik je otvorio putovnicu, sevu u bradu promrmljao "Croato..." i - vratio mi ju bez riječi, bez skeniranja.Za manje od sekunde.
- chillout23
- Been thanked: 2 times
To ti je samo promrmljal jer je realov fan, a rakitić im ga uvalio u nedelju i popušili 
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
- Tyrion Lannister
Igor je ljepši od svoje ševe.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Tyrion Lannister
Lounge, slike...
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Nukac
- Davorich
- Been thanked: 91 times
Pozdrav iz Keflavika.
Pizda materina. Zar bas svi moraju uzet auto od Budgeta? Nigdje drugdje nikog a na Budgetu, 50 ljudi pred menom.
mozda sutra dobijem auto. Svi planovi za danas su pali u vodu.
Pizda materina. Zar bas svi moraju uzet auto od Budgeta? Nigdje drugdje nikog a na Budgetu, 50 ljudi pred menom.
A ti već gore? Zaboravio sam da ima i ranijih letova. Bar ti tamo dan traje duže, nešto će ostati od svjetla dok dođeš do auta valjda 
Budget je na terminalu ili u onoj posebnoj zgradi 500m dalje?
Budget je na terminalu ili u onoj posebnoj zgradi 500m dalje?
-
- Information
-