Ali, nakon pet minuta, o čemu razmišljaš više - cigareti ili ženi u čijem si društvu?Hekatonhir » wrote:Seks je kod mene uvijek dulji od pet minuta, i to ne slučajno.
Činim to zdravlja radi.
Bojkot je. Što da radim, što?!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ćao Heki
Ša raiš večeras

I....ne manje važno.....radiš li to sam?

Kakve to veze ima?ElliQuinn » wrote: Ali, nakon pet minuta, o čemu razmišljaš više - cigareti ili ženi u čijem si društvu?
Ja nakon seksa razmišljam o cigareti, jer ju pušim s čovjekom s kojim sam u društvu. Ma šta društvu, braku
-
Almost Rosey
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 850 times
- Been thanked: 1631 times
Kad sam sa ženom, rijetko pušim, stvarno. Više se usredotočim na cuclanje drugih stvari.ElliQuinn » wrote: Ali, nakon pet minuta, o čemu razmišljaš više - cigareti ili ženi u čijem si društvu?
Radim. Imam dedlajn u četvrtak.m.za wrote: Ša raiš večeras![]()
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
Aha, oprosti, nisam pratila.
I zaboravih da sam upravo tebi napisala ono o tješenju
Ha dobro, ne znam, savjeti su bili dobronamjerni i nikako ne htjedoh zvučati patronizirajuće ni kao da imam metlu u dupetu. I ispričavam se ako sam tako zvučala. Samo, štajaznam, mišljah da bi nekome nekad takav post mogao dobro doći. Neću više pisati takve postove, obećajem.
Ajoj, pa šta se imaš ispričavati, nisam ti zato to objašnjenje pisala. Pitala si, pa sam morala obrazlagati.Almost Rosey » wrote: Aha, oprosti, nisam pratila.
I zaboravih da sam upravo tebi napisala ono o tješenju![]()
Ha dobro, ne znam, savjeti su bili dobronamjerni i nikako ne htjedoh zvučati patronizirajuće ni kao da imam metlu u dupetu. I ispričavam se ako sam tako zvučala. Samo, štajaznam, mišljah da bi nekome nekad takav post mogao dobro doći. Neću više pisati takve postove, obećajem.
Inače...ne bih da sad prestaneš zbog mene
Dapače, treba mi takvih teasera na koje mogu s guštom napisati Ide mi ovo na kurac

(budi drug, i Mirzi treba terapija
-
Almost Rosey
Jab rekla da ih imaš na pretek
-
Whereabout
Religijska priroda razloga. Ljubaf. Vera u ćoveka i sustav.slafko » wrote:
Ne duguješ mi ništa, ali mi (nama) možeš pojasniti što ti je to maglilo vid tada. Ukoliko želiš, naravno.
.
- schmokljan
Silno želiš uvrijediti, ali opet ne smiješ baš jebati mater, pa bi htio biti sarkastičan, ali kako biti sarkastičan kad si jednostavno glup - i onda se izrodi: Troluša!
Nemoj ga ismijavati, dao je sve od sebe, a ti tako...
Nemoj ga ismijavati, dao je sve od sebe, a ti tako...
- schmokljan
Aisling - vidiš li - ovo je dobra šala. (Dobra, ne savršena, jer na dobru šalu se autor šale ne smije sam, to jest ne kelji smajlije.)
U tom slučaju mi definitivno nije jasno zašto ih je zabranjeno tamo reklamirati. Umjesto da nam pošalju još nepoželjnih i protjeranih članova, oni tako.
Uz parcijalu na svim podforumima, čini se.vrrrlet » wrote:Klonka, popila si permu?
gonj špadi
-
- Information
-