a il to u tabletama danas ide? bogati, sta ti je znanost. nekad se to puhalo, zicalo, nagovaralo, kumilo, znojilo..Morticia wrote:Čuj, ako i nije krotak ja znam koje tablete ga smiruju.![]()
a jel imas jos ti tih tableta?
a il to u tabletama danas ide? bogati, sta ti je znanost. nekad se to puhalo, zicalo, nagovaralo, kumilo, znojilo..Morticia wrote:Čuj, ako i nije krotak ja znam koje tablete ga smiruju.![]()
Zašto, oli i tebi treba smirenje?..a unda wrote: a il to u tabletama danas ide? bogati, sta ti je znanost. nekad se to puhalo, zicalo, nagovaralo, kumilo, znojilo..
a jel imas jos ti tih tableta?
pa sta ti je rekla? jel ima trkelj adresu? evo, ako treba, ja cu se klonirat i glumit kul pankera (jel pankeri uopce mogu bit kul? sta su oni kad su ono..ludnica?), a vi cete me poducit kako se radi panker, a njoj cete rec da dodje amo jer da ima jedan smisan mali panker mljac pank.Perzefona wrote: Ja. Pokušala sam joj objasniti koliko je osjetljivo i deikatno zvat ljude ovamo. Svaća. Ali nema vremena. Punkerica je mala.
Svejedno je bila malo zetečena što joj nitko nije ništa rekao.
a tebi ne treba. svakom danas treba mirrrr (jos da mi je ovu zadnju rijec bilo i izgovorit).Morticia wrote:
Zašto, oli i tebi treba smirenje?
Gotovo je. Sad smo sudbinski vezani...a unda wrote:pa ovo nije istina. pa ja sam vjestac. spomenuo emericija, i on se pojavio. : spuki:
nadam se da on to nece razumjet kao neku svemirsku povezanost i predodredjenost.
..ali ti nije rekla ni da ce ti dati ako se registiras, jel da? :jeeaaah, csi horacijo:Emericzy wrote:
(Iako priznajem da me Perzefona dovela. Rekla je da mi neće dati ako se ne registriram.)
A što je na slici, meni ne otvara?ElliQuinn wrote: Nije li svojevremeno ŽK imao jednog svog Tasu?
cekaj, cekaj malo. a stvarno je takva pogodba bila? mislim, ra zo ca ran sam. s oboje.Perzefona wrote:A baš sam razmišljala kako ću se izvući od svoga dijela pogodbe. Hvala, unda.
Pa jesam li ja kriva što je tako lak i što ga se može time uvijek najlakše i najbrže namamiti? Umjesto da me ovdje pohvalite zbog mudrosti i dosjetljivosti i efikasnosti. Nezahvalnici...a unda wrote: cekaj, cekaj malo. a stvarno je takva pogodba bila? mislim, ra zo ca ran sam. s oboje.
i sta sad? najprije pogodba, a sad se zelis izvuc? glumimo neuhvatljivu, nedostiznu, a?
![]()
pa, ako je tako, jebiga..pogrijesio sam, drago mi je. tj drago mi je sto sam pogrijesio.Perzefona wrote: Pa jesam li ja kriva što je tako lak i što ga se može time uvijek najlakše i najbrže namamiti? Umjesto da me ovdje pohvalite zbog mudrosti i dosjetljivosti i efikasnosti. Nezahvalnici.![]()
Znam da ti je srušilo tvoju teoriju. A što ja tu mogu?
E, to me zanima: zakaj šutimo?ElliQuinn wrote:Ukratko - počeli smo šutnjom, a završili trkeljanjem i dobrom zabavom. Tko neće bojkotirati, ne mora. Tko hoće pisati na oba foruma, piše na oba foruma; tko hoće lurkati na oba foruma, lurka. I tako to.
Jel se ide abecednim redom?Hekatonhir wrote:Ja ne znam ni za kakav bojkot. Niti pojma imam o nekakvom rušenju. Ovamo sam došao jer su mi obećali slati sise PM-om. Svaki dan.
Kako se zove ta tvoja, Ana ili Mia?Lastan wrote:Ozbiljno. (...)
Trkeljajmo je osnova, počni s tim.xibalba wrote:Jel se ide abecednim redom?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests