Strašno. Treba ju hitno ubiti, ostati ćete bez posla. Ne da ruši cijenu, već daje besplatno.bliss » wrote:
Užas.
Seks i grad
Ajde vi meni recite nešto... Što bi napravili (ili ste napravili) da vas u toj situaciji, kad nekome skinete gaće i želite mu popušiti/polizati zapahne odvratan smrad nehigijene? 

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- schmokljan
Samo pišite, i rješavanjem i nerješavanjem testa se razotkrivate, i jeste i niste.
Ovaj, zadnji put sam bio u mračnom hodniku kluba... travanj? Mrtav pijan u klubu bio sam zadnji put... 2009.?Morticia » wrote:Svaka tebi čast ako čak i mrtav pijan u zadimljenom i mračnom hodniku kluba to možeš otkriti u tri minute.![]()
![]()
Mrtav pijan sam želio seks... nikad?
Šmokljane, mogu ja riješiti test? Nisam cura, ali sam pička.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Pa gle, ja samo pišem o onome što šmokljan spominje u testu. 
Ok, možda nije rekao mrtva pijana, al' svejedno, ni pripit čovjek u toj situaciji ne može biti siguran u što se upušta.
Ok, možda nije rekao mrtva pijana, al' svejedno, ni pripit čovjek u toj situaciji ne može biti siguran u što se upušta.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- schmokljan
7. beleškaMorticia » wrote:Pa gle, ja samo pišem o onome što šmokljan spominje u testu.
- ne veruje sebi, ni trezna, ni pijana
:dr. Zigmund:
Ali ja jesam pas. Čak me i bivša šefica zvala psom. Ok, tada sam furao pseću ogrlicu, da se zna da sam cijepljen.Morticia » wrote:![]()
Može i tako, iako u ovom konkretnom slučaju ne vjerujem svom njuhu. Naime, nisam lovački pas.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Bil ti oženio Samantu?schmokljan » wrote:Apage, Satanas!
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
-
Whereabout
1. a), b) i c) - kombiniranje
2. a), b) i c) - opet kombiniranje
3. votever, ali samo kad sam pijana
4. d), ali ne bih spominjala viagru niti "to mi svi govore". Jednostavno je to to što bi bilo logično. I opet bih morala biti pijana.
Edit: u vezi ovih vaših modernih kao rezoniranja, čula sam da neke puše, dobrovoljno, i ne traže odmah zauzvrat. Nego je to neki zalog, ili dobra volja. Igra. Ona je prepoznala što on treba, njoj možda i ne treba. Ima tu i kontrole. Meni se to jako sviđa. O tome bi se dalo lijepo i književno pisati.
2. a), b) i c) - opet kombiniranje
3. votever, ali samo kad sam pijana
4. d), ali ne bih spominjala viagru niti "to mi svi govore". Jednostavno je to to što bi bilo logično. I opet bih morala biti pijana.
Isto kod mene. Mene samo zanima odakle to sve njemu.nina williams » wrote:Daklem, aseksualna sam seljanka. S Balkana. Ni seksa, ni grada, ni New Yorka u meni nema. Uopće se ne nalazim u odgovorima, čak ni u nekim pitanjima.
Edit: u vezi ovih vaših modernih kao rezoniranja, čula sam da neke puše, dobrovoljno, i ne traže odmah zauzvrat. Nego je to neki zalog, ili dobra volja. Igra. Ona je prepoznala što on treba, njoj možda i ne treba. Ima tu i kontrole. Meni se to jako sviđa. O tome bi se dalo lijepo i književno pisati.
.
- schmokljan
Liar, liar, pants on fire.schmokljan wrote: Oženio bih i crnog vraga da ga volim. :marijajurićzagorka:
Pošalji joj prvo sliku sisa na pm pa će razmislit, kaže.Hekatonhir » wrote:Pošalji mi PM-om broj telefona.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- schmokljan
Još dva sata i anketa se zatvara. Neka sve osobe ženskog spola požure kako bi napokon dobile pravi uvid u sebe, a ne da im psihoprofil bude odraz njihovih želja. Ova je anketa za hrabre i one koje se ne boje istine! Ovo je anketa za žene koje se ne žele više stiditi toga da su žene! Ovo je anketa za žene koje su spremne reći : "Jesam, jela sam govna, ali sad stojim pred tobom čista i gotovo nevina." OVO JE ANKETA ZA VAS, VAS KOJE STE SPREMNE ODREĆI SE...ARGHHHHHH!!!!!!11!!11!

-
Whereabout
Ja sam mislila da je glasanje bilo jučer do 22, uslijed čega sam iznenadno imala prečeg posla u to vrijeme, ter da moje glasanje neće biti uvaženo za uvide i analize. 
.
Morticia » wrote:Ajde vi meni recite nešto... Što bi napravili (ili ste napravili) da vas u toj situaciji, kad nekome skinete gaće i želite mu popušiti/polizati zapahne odvratan smrad nehigijene?
naprosto si odvratna.
a zamisli tek smrad neke spolne boleštine
Ili sira
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
šta? krv ne smrdiPješčana » wrote:ili krvi
o ovom si postu tamo pričala ?claudine » wrote:
šta? krv ne smrdi. pogotovo ne svježa mengička (ako nema spolnih boleština, fkors). ona kasnija je malo... akhm. oli ti niko nije polizao dok mengiraš? vidiš tu mužjačku krvavu njušku među svojim nogama, jao, kako je to životinjski i onda se jednako tako i kresneš. naravno, ne u klubu dok si mrtav pijan
mislim da sam negdje čitala da je inicijacija u Hell's Angelse uključivala lizanje menstrualne žene.
bome su opasni ti dečki, stvarno ultimativni test. valjda ako vide krv i onesvijeste se, padnu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- schmokljan
Preliminarni rezultati:
Većina odgovora pod A - Charlotte
Većina odgovora pod B - Carrie
Većina odgovora pod C - Miranda
Većina odgovora pod D - Samantha
Većina odgovora pod E - tipična hrvatska seljančura
Neispunjavanje testova jer se "ne pronalaze" - seriozna Hrvatica
Pojedinačna analiza slijedi kasnije, no svaka anketirana, kao i neanketirana a koja je visila na temi, trkljašica će ju dobiti.
Jedna kratka napomena - jasno da Charlotte i tipična hrvatska seljančura imaju mnogo sličnosti - to je tip žena koje se jebu i ne jebu, jesu i nisu, samo i isključivo zbog toga što će selo reći, pa bilo to selo i New York.
Čujemo se kasnije s pojedinačnim profilima. Bit ću nježan.
Većina odgovora pod A - Charlotte
Većina odgovora pod B - Carrie
Većina odgovora pod C - Miranda
Većina odgovora pod D - Samantha
Većina odgovora pod E - tipična hrvatska seljančura
Neispunjavanje testova jer se "ne pronalaze" - seriozna Hrvatica
Pojedinačna analiza slijedi kasnije, no svaka anketirana, kao i neanketirana a koja je visila na temi, trkljašica će ju dobiti.
Jedna kratka napomena - jasno da Charlotte i tipična hrvatska seljančura imaju mnogo sličnosti - to je tip žena koje se jebu i ne jebu, jesu i nisu, samo i isključivo zbog toga što će selo reći, pa bilo to selo i New York.
Čujemo se kasnije s pojedinačnim profilima. Bit ću nježan.
-
- Information
-