Koji je ovo film?
- gđa Karambol
Dobro, ima li u tim filmovima sunca? Pale li svjetlo ikada?
Vodoravno.
Edit: gospa je usnula.
- gđa Karambol
Kako ne znaš?
Evo, pomoći ću ti. To je film napravljen za gledanje subotom navečer. Napravljem je u New Yorku, gdje ima puno visokih zgrada. Jedna visoka zgrada je posebno vazna u filmu. U drugoj visokoj zgradi se događa većina filma - na 21. katu, točnije. Ovaj koji leti vodoravno je glavni lik. Postoji i jedna plavuša, dakako. Ta je isto važna. Osim plavuše, muškarci film gledaju i zbog jedne crnke koja se u jednoj sceni filma svuče u donje rublje. Ni crnka ni donje rublje nije jako važno. Važno je ono što slijedi kad se svuče. U filmu ima puno policije i malo što je onakvo kakvim se čini.
Na kraju se isprave sve nepravde, svemir je u ravnotreži i svi žive sretno do kraja života.
Jel sad znaš?
Evo, pomoći ću ti. To je film napravljen za gledanje subotom navečer. Napravljem je u New Yorku, gdje ima puno visokih zgrada. Jedna visoka zgrada je posebno vazna u filmu. U drugoj visokoj zgradi se događa većina filma - na 21. katu, točnije. Ovaj koji leti vodoravno je glavni lik. Postoji i jedna plavuša, dakako. Ta je isto važna. Osim plavuše, muškarci film gledaju i zbog jedne crnke koja se u jednoj sceni filma svuče u donje rublje. Ni crnka ni donje rublje nije jako važno. Važno je ono što slijedi kad se svuče. U filmu ima puno policije i malo što je onakvo kakvim se čini.
Na kraju se isprave sve nepravde, svemir je u ravnotreži i svi žive sretno do kraja života.
Jel sad znaš?
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 232 times
A šta ću, mlad sam i neiskusan, povodljiv i sugestivan...počela je s niskim udarcima tipa nije sve kao što se čini, pa neko skidanje pa crnke pa plavke...jbg. ja zabalio momentalno. Navukla me k'o ribu na sviću. 
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- gđa Karambol
Au, al si zla i naopaka
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 232 times
Iju,
atomski zdesna plus termonuklearni slijeva! 
Jel' može malo više tih detalja o haljini, mis'im, pošto vidim da je pravo bitna?
Jel' može malo više tih detalja o haljini, mis'im, pošto vidim da je pravo bitna?
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- MmeTipfeler
Ovi Karambolovi doveli su Adisa do ruba. Ili ćemo reći da je na rubu?
- gđa Karambol
Moi?!
Tebe napadaju atomskim i onim drugim, a on tebi šalabahter šalje!
Bravo, Mme! Je li Adis još na rubu ili je skočio - ne znam.
- MmeTipfeler
I meni tu i tamo ponešto sine. Evo još malo skokova za Adisa.

- gđa Karambol
Plešu li oni ili se samo nemarno, bez ritma, bacaju u zrak?
-
- Information
-