Fotodnevnik
Je, taj. Buldozi su poznati po danima prdljavine. Nisu za osobe osjetljiva nosa.
I simpatično su rugobasti. Nisu ni za one koji vole sve slatko.
Morali smo ga odvesti na Marjan nakon što je hrabro podnio veterinara. Jučer se potukao s nekim histeričnim pizdekom koji mu je ugrizao njušku i ogrebao oko, pa je to trebalo sanirati.
I simpatično su rugobasti. Nisu ni za one koji vole sve slatko.
Morali smo ga odvesti na Marjan nakon što je hrabro podnio veterinara. Jučer se potukao s nekim histeričnim pizdekom koji mu je ugrizao njušku i ogrebao oko, pa je to trebalo sanirati.
- Nikolajevna
aisling, predivno
Je li to neki javor?
Jesi se valjala u tom lišću?
Jesi se valjala u tom lišću?
Nemam pojma što je. Nisam se valjala, al sam vrebala da uhvatim list koji pada. Osjećala sam se ko ribolovac, stojim, pecam, a ništa ne grize. I onda dok se ja okrenem padnu tri lista odjednom, pa se vrati, opet čekam, nišanim, i ništa 
Ono lijevo od stabla pri dnu je list koji pada. Zapravo se uopće ne kuži, al bilo je fora vrebat.
Ono lijevo od stabla pri dnu je list koji pada. Zapravo se uopće ne kuži, al bilo je fora vrebat.
Happy Easter!
- Beta ženka
Aisling, svaka čast - meni danas to nije uspjelo. A kad su naletjeli neki klinci i na nagovor tate drmusali granu da pada lišće - bilo mi bed slikat ih.aisling » wrote:Nemam pojma što je. Nisam se valjala, al sam vrebala da uhvatim list koji pada. Osjećala sam se ko ribolovac, stojim, pecam, a ništa ne grize. I onda dok se ja okrenem padnu tri lista odjednom, pa se vrati, opet čekam, nišanim, i ništa
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Meni baš prošlo kroz glavu da mi fali netko da trese stablo, pošalji ih meni drugi putBeta ženka » wrote:
Aisling, svaka čast - meni danas to nije uspjelo. A kad su naletjeli neki klinci i na nagovor tate drmusali granu da pada lišće - bilo mi bed slikat ih.
Happy Easter!
- Beta ženka
Oukej.aisling » wrote: Meni baš prošlo kroz glavu da mi fali netko da trese stablo, pošalji ih meni drugi put
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ja sam danas trčala kroz ovo, dizala noge visoko u zrak kupeći pritom lišće, koje onda letjelo na sve straneaisling » wrote:slika izbrisana
došlo mi je da legnem i valjam se, ali ipak imam trideset godina i nisam dijete
(u biti, bilo je javno mjesto i neki ljudi su prolazili)
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
The blue hour comes from the French expression l'heure bleue, which refers to the period of twilight each morning and evening where there is neither full daylight nor complete darkness. The time is considered special because of the quality of the light at this time of day.
Moram priznat da sam danas imala u planu slikat lunapark baš u taj blue hour kad sam se vraćala iz šetnje, al sam odustala budući je cijeli dan bio jedan veliki grey hour
Happy Easter!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Onaj u Novom Zagrebu?aisling » wrote:
The blue hour comes from the French expression l'heure bleue, which refers to the period of twilight each morning and evening where there is neither full daylight nor complete darkness. The time is considered special because of the quality of the light at this time of day.
Moram priznat da sam danas imala u planu slikat lunapark baš u taj blue hour kad sam se vraćala iz šetnje, al sam odustala budući je cijeli dan bio jedan veliki grey hour
ili preckom? 
edit: sad vidjeh i park...mladenaca?
ili maksimir i lunapark prek puta njega?
predivne ti fotke.
ja sam bila tak tuzna sto mi fotic ne stane u torbu jer sam ovih dana uzivala u bojama jeseni. uvijek mi je jesen oko sisveta najljepsa.
edit: sad vidjeh i park...mladenaca?
ili maksimir i lunapark prek puta njega?
predivne ti fotke.
ja sam bila tak tuzna sto mi fotic ne stane u torbu jer sam ovih dana uzivala u bojama jeseni. uvijek mi je jesen oko sisveta najljepsa.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Lord Byron
nije uvijek sve u foticu, ima nesto i u fotografu
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Lord Byron
Mislio sam doslovno "sve piše u slici" (a ne "ih, i ja bih mogao tako da imam moćan aparat")dimnjak » wrote: nije uvijek sve u foticu, ima nesto i u fotografu
Svaka JPG-fotka u sebi ima zapisane EXIF podatke u kojima piše sve: od aparata kojim je snimljena, do tehničkih detalja o grudnjaku autorice, odnosno centimetraži autora. Mislim, ono kad mi piše 25.0, to mora biti to.
- Lord Byron
Nije ponedjeljak vlažan. Tako djelujem na žene.dimnjak » wrote:dovraga, u ovaj lazan ponedjeljak nisi pjesnicki nastrojen i fakat si doslovan
-
- Information
-