Mislim da bi svakako, osim autorova imena i naslova knjige, navesti i žanr. Valjda se to još tako zove.
Prva ću početi, ali u sljedećem postu.
Hvala.MmeTipfeler wrote: ↑23 Feb 2017, 20:08Možeš, ali napiši kratki prikaz, i to tako da i mi ostali nešto shvatimo.![]()
Higgsov bozon... a ne znan to za svećenstvo, ne pratin taj dio populacije...MmeTipfeler wrote: ↑23 Feb 2017, 20:22Je li to o onom bozonu zbog kojega se uznemirilo svekoliko hrvatsko svećenstvo?![]()
Misliš na Vargasicu ili Akunina? Fred je prevedena na engleski, čak ima i linkova gdje se knjige mogu skinuti navodno besplatno, s time da za članstvo moraš dati broj kartice, ali tvrde da ti neće ništa naplatiti, nego da je to samo zato da provjere iz koje zemlje dolaziš.
Mislila sam zapravo na Akunina.MmeTipfeler wrote: ↑06 Mar 2017, 12:05Misliš na Vargasicu ili Akunina? Fred je prevedena na engleski, čak ima i linkova gdje se knjige mogu skinuti navodno besplatno, s time da za članstvo moraš dati broj kartice, ali tvrde da ti neće ništa naplatiti, nego da je to samo zato da provjere iz koje zemlje dolaziš.Za Akunina ne znam, treba proguglati. Na YT-u našla sam neke njegove audioknjige, ali nisam provjeravala na kojem jeziku - gledala sam Azazela u nastavcima.
Zanimljiva knjiga, a zanimljiv mi je i autor. Cijenim ga kao intelektualca i stručnjaka.Hroboatos wrote: ↑31 Mar 2017, 16:07Koga zanimaju tračevi, dobra je Viskovićeva knjiga "Rat za enciklopediju". Nemam baš puno simpatija za Viskovićevu političku i nacionalnu opciju, no, rekao bih da je prikaz ponašanja Jergovića, Vlahe Bogišića, Ladana, Kravara, ... uvelike istinit. Ima 330 stranica i pročita se kao strip u komadu.
Apsolutno. Matoš je jedan od naših najboljih kritičara, i to svih vremena, nekakav Igor Mandić tog doba.
Users browsing this forum: ClaudeBot, Dot [Bot] and 0 guests