Idem na blind date u petak
-
Almost Rosey
Imaš pravo. Ja isto mislim da je najbolje da odustaneš. Kome to treba u životu, ionako, nalaženje i druženje s ljudima? 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 804 times
- Been thanked: 1535 times
Pa i nisam došao pomoći. Došao sam se pohvaliti.jevgenija » wrote:Pa ZNAM da nisam. Zato i dramim. Nisi baš od pomoći, znaš?!?!
Potpisi su za budale.
možda još nije kasno da preraspodijelim petak?Almost Rosey » wrote:Imaš pravo. Ja isto mislim da je najbolje da odustaneš. Kome to treba u životu, ionako, nalaženje i druženje s ljudima?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Ovo zvuči smisleno. Samo onda ne bih smjela pit. Pijana grlim ljudebliss » wrote:
Nisam ni ja u tome dobra, ne znam prepoznat, odnosno ja pomislim da sam zabrijala oa ne budem sigurna hoće li nešto ili ne. Nekako hintaj govorom tijela. Drži razmak, ne naginji se prema njemu kad pričate. Tak neš.
Al ako je potrebna priprema, pa stigneš još do petka. Imaš njegov broj?jevgenija » wrote:Pa ZNAM da nisam. Zato i dramim. Nisi baš od pomoći, znaš?!?!
Učini ga virtualnim čovjekom
Happy Easter!
Onda ni slučajno nemoj pit. Pij samo ako ti se svidi.jevgenija » wrote: Ovo zvuči smisleno. Samo onda ne bih smjela pit. Pijana grlim ljude
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
Toliko interneta za zuriti u, toliko postova za odgovoriti na, toliko stropa za pregledatijevgenija » wrote: možda još nije kasno da preraspodijelim petak?
Dobra ti je planirana oblekica
- Lord Byron
To ne možeš dati do znanja.jevgenija » wrote:
Ako mu na bilo koji način daješ do znanja da tiu je ugodno društvo, samo i jedino o njemu ovisi hoće li biti dovoljno pametan pa ostaviti mogućnost da ta ugoda ne podrazumijeva i placet za hvatanje za sisu. Možda budeš te sreće pa naletiš na jednog od onih rijetkih nespontanih koji osim iskazane ugode traže i pismenu ovjerenu pozivnicu za akciju.
Stavi se na drugu stranu pa procijeni: kako točno prepoznati (pa i razumjeti) da joj se sviđaš samo kao sugovornik, zabavljač ili što već, ali da joj je pomisao na tjelesni kontakt iz nekog razloga odbojna?
Nemam broj. imam samo datum, mjesto i K.ino uvjeravanje da ona i N. o "nama" razmišljaju još od proljećeta.aisling » wrote: Al ako je potrebna priprema, pa stigneš još do petka. Imaš njegov broj?![]()
Učini ga virtualnim čovjekom
Opći zaključak dvočlanog žirija je bio da ćemo ili apsolutno kliknut na prvu i voljet se do smrti ili se zamrzit isti tren.
Jesam, nagovorio me frend da izađem s njegovim frendom. Kratki opis:jevgenija » wrote: Potrošite si ovu temu na opisivanje jeste ikad izašli na blind date, i kak je to ispalo
gonj špadi
- Megalodona
jevgenija je najebala 
i kombinacija ti je za otkačenu usidjelicu s 3 mačke, znači rana faza
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Ni ne pokušavaš ga dotaknuti, ni u ludilu?Lord Byron » wrote:stavi se na drugu stranu pa procijeni: kako točno prepoznati (pa i razumjeti) da joj se sviđaš samo kao sugovornik, zabavljač ili što već, ali da joj je pomisao na tjelesni kontakt iz nekog razloga odbojna?
gonj špadi
na tren sam imala vrišteći neonski fleš na post "CURKEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! daaaaaaaaaaaaajte mi pliiiiiiiiiiiiiiiiz KOMBU za petaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!"Megalodona » wrote:jevgenija je najebala
A nikako ne možeš dobiti nekakav kontakt pa da si malo početate prije petka?jevgenija » wrote: Nemam broj. imam samo datum, mjesto i K.ino uvjeravanje da ona i N. o "nama" razmišljaju još od proljećeta.
veliš, da mu kažem - nemoj me dirat?Lord Byron » wrote: To ne možeš dati do znanja.
Ako mu na bilo koji način daješ do znanja da tiu je ugodno društvo, samo i jedino o njemu ovisi hoće li biti dovoljno pametan pa ostaviti mogućnost da ta ugoda ne podrazumijeva i placet za hvatanje za sisu. Možda budeš te sreće pa naletiš na jednog od onih rijetkih nespontanih koji osim iskazane ugode traže i pismenu ovjerenu pozivnicu za akciju.
Stavi se na drugu stranu pa procijeni: kako točno prepoznati (pa i razumjeti) da joj se sviđaš samo kao sugovornik, zabavljač ili što već, ali da joj je pomisao na tjelesni kontakt iz nekog razloga odbojna?
jok. ovo je kao romantičnobliss » wrote:
A nikako ne možeš dobiti nekakav kontakt pa da si malo početate prije petka?
romantika je za luđake i bungee skakače, ako se mene pita
- Lord Byron
Dakle, u situaciji u kojoj je "njoj" očito ludo i nezaboravno zabavno i ugodno i svakojako, izostanak bilo kakvog dotaknuća je "znak"? Ni u snu se ne može raditi o tome da dotaknuća nema samo zato što je s druge strane stola?klonka » wrote: Ni ne pokušavaš ga dotaknuti, ni u ludilu?
- Megalodona
jevgenija » wrote: na tren sam imala vrišteći neonski fleš na post "CURKEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! daaaaaaaaaaaaajte mi pliiiiiiiiiiiiiiiiz KOMBU za petaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!"![]()
traperice i majica.
nemoj mi te alternativno/usidjeličko/kontrast boja kombinacije.
nisam nikad upoznala ženu kojoj bolje stoji samtana suknja od dobrih traperica.
doduše, ja mrzim samtane suknje. i sve samtano. i najlonke u bojama.
opet nisam kompetentna.
a i u trapericama si gipkija za bijeg
pa ako su rekli da ćete ili kliknut ili se mrzit, svjesni su situacije, dakle, možeš ić opušteno
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Lord Byron
Ako te počne dirati, da.jevgenija » wrote: veliš, da mu kažem - nemoj me dirat?
Pokušavam reći da je iščitavanje tih signala zajebata stvar. Za razliku od mnogo toga drugog što u ljudima, (a naročito ženama
- Stitch
- Head Honcho
Veliš, ako joj je do toga - silovat će te?Lord Byron » wrote:Ja to rješavam nemuževnim ostajanjem on the safe side.
Potpisi su za budale.
Ti nisi vidla tu suknju - ta je suknja umjetničko djelo. Pitaj dejz ako meni ne vjeruješMegalodona » wrote:![]()
traperice i majica.
nemoj mi te alternativno/usidjeličko/kontrast boja kombinacije.
nisam nikad upoznala ženu kojoj bolje stoji samtana suknja od dobrih traperica.
doduše, ja mrzim samtane suknje. i sve samtano. i najlonke u bojama.
opet nisam kompetentna.
a i u trapericama si gipkija za bijeg![]()
pa ako su rekli da ćete ili kliknut ili se mrzit, svjesni su situacije, dakle, možeš ić opušteno
nisu najlonke, nego su ono, debele štrample na srčeka
Mislim da sam već spomenula da je njena procjena u najmanju ruku upitna, ona zbilja misli da sam ja draga i super ikad
Meni je to isto malo onak... nečitljivo. Niti znam kakvi se signali od mene očekuju u kojem trenutku. Valjda sam se zato tako lako uklopila u internetske sheme - tu unaprijed ugovoriš pravila i riješiš gomilu stvari unaprijed.Lord Byron » wrote: Ako te počne dirati, da.
Pokušavam reći da je iščitavanje tih signala zajebata stvar. Za razliku od mnogo toga drugog što u ljudima, (a naročito ženama) s lakoćom iščitavam, u tom sam dijelu potpuni tuntlek. Ja to rješavam nemuževnim ostajanjem on the safe side.
Osim ako su baš jako jako mutavi oboje, da. Meni je dodir, želja da se nekoga dodirne i ugodnost nečijeg dodira druge osobe najjači pokazatelj želje da se s nekim bude. Ne govorim sad o pipanju ispod stola, dodir je i kad nekome pružiš ruku ili mu makneš dlaku s džempera, ako postoji volja, postoji i spontani dodir, iz toga se može užasno puno iščitati.Lord Byron » wrote: Dakle, u situaciji u kojoj je "njoj" očito ludo i nezaboravno zabavno i ugodno i svakojako, izostanak bilo kakvog dotaknuća je "znak"? Ni u snu se ne može raditi o tome da dotaknuća nema samo zato što je s druge strane stola?
Zapravo uopće nije bilo lošije od nekih prvih neblajnd dejtova s kojih sam htjela vrišteći pobjeći jer smo se toliko fundamentalno razlikovali da nije imalo smisla ni prvih pet minuta. I ovaj se prilično razlikovao od mene, toliko da uopće ne znam što bih radila s njim u bilo kakvom pokušaju bilo čega. Osim sličnog glazbenog ukusa, nismo imali ni jednu jedinu zajedničku stvar.jevgenija » wrote:
Detaljniji opis ne dam.
gonj špadi
-
- Information
-