Zaslužuje i ovdje unapređenje, zbog znanja i zalaganja. Ako ništa drugo, trebali bismo joj dati barem prvoboračku spomenicu. I penziju.
Druga faza ili kako nabaviti forumaše
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
- MmeTipfeler
Nemoj penziju. Onda će pasti u umirovljeničku depresiju i otići na pecanje, a tko će onda Kvarka zasipati slikama? 
- Herbicidna
- Been thanked: 1 time
Sad sam mu morala poslat još jednu sliku jer sam krivu sejvala ranije.
- Stitch
- Head Honcho
Didi, hoćemo li opet gnjaviti ljude masovnim mejlovima? 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Okej. Samo, probrat ćemo ih. I nećemo slati više od pedeset odjednom. 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
Slab nam je promet ovih dana. Svi su vani, valjda. 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Počinjem pregledavati popis članova kojima bismo poslali mejl. Ima li uopće smisla uzimati u obzir one koji se nisu više od dvije godine pojavili na forumu? Koji broj postova da uzmem kao donju granicu? Stotinu? Više?
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 35 times
Stotinu je dovoljno. Procijeni sama treba li više od toga. Ali kako ne bi čekala predugo jer stranicu ne smiješ zatvoriti dok skripta ne obavi posao, nemoj slati previše mejlova.
Evo, kopiram iz sustava: The default setting is to only include 20 recipients in such an email, for more recipients more emails will be sent. If you are emailing a large group of people please be patient after submitting and do not stop the page halfway through.
Evo, kopiram iz sustava: The default setting is to only include 20 recipients in such an email, for more recipients more emails will be sent. If you are emailing a large group of people please be patient after submitting and do not stop the page halfway through.
Stitch
- MmeTipfeler
Okej. A ovaj drugi kriterij? Pojavljivanje na forumu?
- Stitch
- Head Honcho
Kako ćeš to uzeti kao relevantno, cilj nam je vratiti forumaše kojih ionako nema. Jesu li posljednji put bili ovdje prije godinu ili dvije, svejedno je. 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Pa meni se čini da nije isto je li netko bio ovdje posljednji put prije dvije ili prije pet godina. Nakon dvije godine možda se i sjeća, a nakon pet već je i zaboravio.
Doduše, možda su ovi zaboravljivci vjerojatniji povratnici.
Doduše, možda su ovi zaboravljivci vjerojatniji povratnici.
E, dobra vam je ideja.
Hoćete li pisati i Euklidu i meni?
Ili možda čak i Letećoj, ako joj je istekao ban od 30 dana?
Možda bi bilo zgodno da u pozivnici napišete kako je to moguće da na cijelom forumu nemate niti jednog običnog moderatora, nego samo globalne, premda postoje i drugi alati za moderiranje od upozoravanja i baniranja?
Hajde, jedva čekam, volim ljude od poštenja i časti. :klap:
Hoćete li pisati i Euklidu i meni?
Ili možda čak i Letećoj, ako joj je istekao ban od 30 dana?
Možda bi bilo zgodno da u pozivnici napišete kako je to moguće da na cijelom forumu nemate niti jednog običnog moderatora, nego samo globalne, premda postoje i drugi alati za moderiranje od upozoravanja i baniranja?
Hajde, jedva čekam, volim ljude od poštenja i časti. :klap:
- MmeTipfeler
I tebi dobro jutro. Hoćemo, svakako. Letećoj je ban još odavno skinut, u čast Osmog marta.
Netočno, ali to više nije tvoj problem.Možda bi bilo zgodno da u pozivnici napišete kako je to moguće da na cijelom forumu nemate niti jednog običnog moderatora, nego samo globalne, premda postoje i drugi alati za moderiranje od upozoravanja i baniranja?
I mi isto.Hajde, jedva čekam, volim ljude od poštenja i časti. :klap:
- Stitch
- Head Honcho
Super, mora da je u međuvremenu bio i Dan fašista te Dan luđaka, ne znam, nisam u toku.MmeTipfeler wrote: ↑24 Mar 2017, 06:31I tebi dobro jutro. Hoćemo, svakako. Letećoj je ban još odavno skinut, u čast Osmog marta.
Au contraire, Mme...Netočno, ali to više nije tvoj problem.
To više ne bi bio moj problem da sam zaboravio tvoju perfidnu igru. Ovako ti i ja imamo zajednički problem.
Nemoj to nikada smetnuti s uma. Ma koliko postova pobrisala, ja ih dobro pamtim.
Pa što se ne biste ugledali na takve? Eh, nije lako biti čovjek...I mi isto.![]()
-
- Information
-