Idem na blind date u petak

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 16:40

U petak idem na blind date, ali problematičan. Naime, nisam ga dogovorila preko Iskrice, Foruma, Okcupida ili nečeg trećeg, nego mi ga je namjestila draga prijateljica koja ima malo nerealnu sliku o meni.

I sad bih ja to kao trebala odradit, a ne znam kako. Primjerice, ako mi se svidi, ne smijem odmah navalit na njega, da ne osramotim prijateljicu. Ako mi se ne svidi, ne mogu otić nakon deset minuta jer mi je dopizdilo :ne zna:

Ona kaže da je lik super super, lud, ali ne zao i sve to, al onak, budimo realni - ona i za mene kaže da sam super i bogzna šta je napričala dečku. :ne zna:

Pomagaj!!!! :o

You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Megalodona

Post 25 Oct 2011, 17:52

ne vidim problem.
ako si i ti njemu dobra i navališ na njega, bit će zahvalan frenici.
ako on tebi nije dobar, jebiga, pokupit se nakon 10 minuta i ovako ne možeš, nitko nije tako dosadan da se s njim ne bi mogla popit brzinska kava, ne pizdi.
ako on navali na tebe, a nije ti dobar, opizdi ga u koljeno, i tako se prijetiš s tim stalno.

mislim da sam ispucala sve tješiteljske/smirujuće/ine mogućnosti, nisam ti ja dobra u tim spojevima i tome :D
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 18:01

Bojim se da ne razumiješ dubinu i kompleksnost situacije :o
Megalodona

Post 25 Oct 2011, 18:07

onda mu nemoj dat ni u kom slučaju, pa neš osramotit frendicu.
u stvari možda hoćeš ako ćeš pričat.

moraš odlučit, hožeš li više osramotit prijateljicu pričanjem ili jebanjem? :mudri:

rekla sam da sam loša u ovome, čitat ću tuđe savjete, možda nešto i naučim :o
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Eks

Post 25 Oct 2011, 18:09

Ne razvijaj strategije. Stragetije su loše. Ne otvaraj topice. Topici su loši. Tj. otvaranje istih.
Baci se u to. To je blind date.

Kako sam korisna danas. :cerek:
dejzi

Post 25 Oct 2011, 18:13

Imaj u rezervi frendicu (ne ovu koja ti je smjestila) kojoj ćeš poslat sms da te nazove i izvuče.
Tako ćeš dobiti pristojan način za odjeb. :o

Budimo realni, to je muško s kojim se nalaziš prije Dana mrtvih. Jebat ćeš to.

I da! Kakva ti je to frendica koju ćeš osramotit time što se bacaš na tipa?! :confused:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Almost Rosey

Post 25 Oct 2011, 18:19

dejzi » wrote:Budimo realni, to je muško s kojim se nalaziš prije Dana mrtvih. Jebat ćeš to.
Ček šta :rofl: kakve su ovo prognoze? :D mislim, odakle to, kako, zašto? Kakve veze ima Dan mrtvih s jebanjem na prvom (blind) dejtu? :o
dejzi

Post 25 Oct 2011, 18:20

Almost Rosey » wrote:
Ček šta :rofl: kakve su ovo prognoze? :D mislim, odakle to, kako, zašto? Kakve veze ima Dan mrtvih s jebanjem na prvom (blind) dejtu? :o
Jevg se odriče seksa nakon Dana mrtvih. Do tad planira iskoristit sve što se nudi. :raspa:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Almost Rosey

Post 25 Oct 2011, 18:22

dejzi » wrote:
Jevg se odriče seksa nakon Dana mrtvih. Do tad planira iskoristit sve što se nudi. :raspa:
Aha okej onda :zubo:
Eks

Post 25 Oct 2011, 18:50

dejzi » wrote:
Halloween seks. :D
Seksi bundeve. :D

Netko mi je provalio u account i spama u moje ime. :o
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 25 Oct 2011, 19:01

dejzi » wrote:
A što ako je frendica to prenijela tom frendu, jer inače ne bi nikad pristao na sastanak na slijepo?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Sophiae

Post 25 Oct 2011, 19:10

idem s tobom, kasnit ćemo ako ti se ne svidi upast ću i napravt ljubomornu scenu, ako ti se svidi slikat ću i objavljivat slike na topiku.
Može?
da, i?
Lord Byron

Post 25 Oct 2011, 19:10

jevgenija » wrote:I sad bih ja to kao trebala odradit, a ne znam kako.
Ajde nemoj zajebavat :grli:.

WTF, nisi nikad odsjedila duže od deset minuta u nekom društvu koje ti se nije svidjelo? Svašta ljudi prežive, i puno više od deset minuta. Jedino što ti može istinski pokvariti tu večer je mogućnost da čovjek podrazumijeva da ćete se na kraju večeri pohvatati, pa da moraš eksplicitno lansirati odjeb.

Teško mi je zamisliti da ti je prijateljica toliko bedasta da bi ti servirala nekoga tko je zmijaudav od dosadnoće i s kim ne možeš provesti pristojnu večer u pristojnom razgovoru.

Ako ti se svidi, zašto ne bi navalila na njega? :confused:
Lord Byron

Post 25 Oct 2011, 19:14

Sophiae » wrote:idem s tobom, kasnit ćemo ako ti se ne svidi upast ću i napravt ljubomornu scenu
Najbolje da uleti Tupelo s Punkericom i napadne čovjeka da se on kurva okolo dok ona i mala jadne samuju u kući :E.
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 19:39

ajmo redom:
1. to je RL frendica s fakulteta druožbe isusuove, eto kakva frendica
2. lako mi je procijeniti trebam li se baciti na nekog odma ili ne kad se potipkam s nekim. UŽASNO sam loša u istom kad se radi o ljudima koje upoznajem u RL. Posljednji psihopat je, recimo, bio čisto i nepatvoreno RL iskustvo. Prezirem RL :tuzni:
3. planirala sam obuć suknju do koljena, crnu, samtenu, ljubičastu maramu i štrample na ljubičasta srca i crnu majicu.
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 19:41

Lord Byron » wrote: Ajde nemoj zajebavat :grli:.

WTF, nisi nikad odsjedila duže od deset minuta u nekom društvu koje ti se nije svidjelo? Svašta ljudi prežive, i puno više od deset minuta. Jedino što ti može istinski pokvariti tu večer je mogućnost da čovjek podrazumijeva da ćete se na kraju večeri pohvatati, pa da moraš eksplicitno lansirati odjeb.

Teško mi je zamisliti da ti je prijateljica toliko bedasta da bi ti servirala nekoga tko je zmijaudav od dosadnoće i s kim ne možeš provesti pristojnu večer u pristojnom razgovoru.

Ako ti se svidi, zašto ne bi navalila na njega? :confused:
zapravo sam iznimno rijetko sjedila s nekim dulje od deset minuta ako mi se društvo nije dopalo. Mislim da od devetnaeste to nisam napravila. Radije potrošim to vrijeme na internetsima.

A ovo podrazumijevanje - to me najviše zbunjuje. Ako on to podrazumijeva, hoću li ja to podrazumijevanje uopće prepoznat? Totalno nemam iskustva u ovom. Ovo mi je valjda zadnji vid nevinosti u životu. :zubo: Malo se bojim iznenađenja :ne zna:
Sophiae

Post 25 Oct 2011, 19:42

obrijat noge?
da, i?
bliss

Post 25 Oct 2011, 19:45

jevgenija » wrote: Ako on to podrazumijeva, hoću li ja to podrazumijevanje uopće prepoznat?
Kak ne? Ak navali na tebe, eto ti znaka :D
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 19:49

bliss » wrote:
Kak ne? Ak navali na tebe, eto ti znaka :D
A što ako mi se ne svidi "tako" a navali na mene, a ja ne prepoznam da će navalit?

Znate šta, ja mislim da bi mi bilo bolje da odustanem od ovog. Pre se brinem, a tek jedan dan znam za taj dejt. Popizdiću od brige do petka :tuzni:

Potrošite si ovu temu na opisivanje jeste ikad izašli na blind date, i kak je to ispalo :tuzni:
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 19:50

Sophiae » wrote:obrijat noge?
ovo mi je zadnji tjedan - sređene su više-manje stalno :facepalm: :D
bliss

Post 25 Oct 2011, 19:51

jevgenija » wrote: A što ako mi se ne svidi "tako" a navali na mene, a ja ne prepoznam da će navalit?
Ako ti se ne svidi, a krene te poljubit, skužit ćeš to prije nego njegove usne dotaknu tvoje. I onda uzmakneš :D
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 19:53

bliss » wrote:
Ako ti se ne svidi, a krene te poljubit, skužit ćeš to prije nego njegove usne dotaknu tvoje. I onda uzmakneš :D
al ja bi njemu nekako dala do znanja da ni ne pokušava ako mi se ne svidi "tako" a bude zabavno društvo.

:o
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 765 times
Been thanked: 1422 times
Post 25 Oct 2011, 19:56

Nijedan mi blind date nije bio problematičan, sve su mi odmah dale. Ali svima je prethodilo neko virtualno druženje; chatanje, dopisivanje, virtualni seks. :zubo:

Stoga ti ne mogu pomoći. Nisi se pripremila, jebiga. :kava:
Potpisi su za budale.
bliss

Post 25 Oct 2011, 19:57

jevgenija » wrote: al ja bi njemu nekako dala do znanja da ni ne pokušava ako mi se ne svidi "tako" a bude zabavno društvo.

:o
Nisam ni ja u tome dobra, ne znam prepoznat, odnosno ja pomislim da sam zabrijala oa ne budem sigurna hoće li nešto ili ne. Nekako hintaj govorom tijela. Drži razmak, ne naginji se prema njemu kad pričate. Tak neš. :ne zna:
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 19:58

Pa ZNAM da nisam. Zato i dramim. Nisi baš od pomoći, znaš?!?! :o
  • Information