Na prvi pogled, izgleda mi kao prerada Dana nezavisnosti - ali nije nezanimljiva. Ima komada.
Aktualne serije
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 809 times
- Been thanked: 1538 times
Jučer sam pogledao epizodu Visitorsa. Je li serija čemu?
Na prvi pogled, izgleda mi kao prerada Dana nezavisnosti - ali nije nezanimljiva. Ima komada.
Potpisi su za budale.
zapravo je to remake V s kraja osamdesetih.Hekatonhir » wrote:Jučer sam pogledao epizodu Visitorsa. Je li serija čemu?
volila sam tu seriju
neki detalji su izmjenjeni.
osobno, prespora mi je. a s obzirom da znam tko koga i zasto, malo i dosadna.
sto ne znaci da ju nisam pogledala. obje sezone. s druge strane, ja pogledam skoro svaki SF
ovaj Homeland nije toliko los.
Terra Nova mi je pak predosadna.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Nije.Hekatonhir » wrote:Jučer sam pogledao epizodu Visitorsa. Je li serija čemu?
U prvoj epizodi je pokazano o čemu se radi, ostale epizode drve po istom, događa se puno toga, a opet ništa. Rijetko kad odustanem od SF-a, ovo sam prestala gledat nakon prvih 4-5 epizoda.
Ako ti je glavna glumica zgodna (ona kratkokosa) bolje gledaj Firefly - tamo glumi prostitutku
serija je odlična, tako da naravno nije doživila više od dvije sezoneHekatonhir » wrote:Jučer sam pogledao epizodu Visitorsa. Je li serija čemu?
nisu mi jasni ti idioti koji odlučuju koje se serije ukidaju. po mom laičkom mišljenju rekao bih, što imbecilnija serija veća šansa da će ići sezonama i sezonama.
kad se samo sjetim da su ukinuli firefly
homeland je začuđujuče dobra serija, doduše, možda zato jer sam očekivao potpuno sranje, ali dobra je i pratim.
od aktualnih serija koje još gledam je dexter, i house-a naravno iako nije više to onaj dobri stari house.
od najvećih šitova u zadnje vrijeme sam pogledao terra novu
i pogledao sma i drugu epizodu, i zadnju za mene the walking dead-a. jebe mi se za drame sa djecom, ionak sam previše te dosadne serije pogledao.
BEWARE OF OWNER
E, i meni je puno bolja
Ideja da se krntijama prevoze s planeta na planet, kad iskoče iz svemirskog broda sjedaju na konje i piči prerijom i da je govorni jezik englesko-kineski mi je baš krasna
Stvar je u nonšalantnosti - Firefly nekako ide s lakoćim i akcijom, u V se trude bit ozbiljni i dramatični, a rezultat je mlak
da budem dobra i poštedim čekanja na download evo linkić http://watchseries.eu
koliko sam njuškala nije ilegalno nit ništa sl... gledanje preko weba (preporučam gorillavid linkove)
koliko sam njuškala nije ilegalno nit ništa sl... gledanje preko weba (preporučam gorillavid linkove)
da, i?
Nešto sam danas razmišljala, nije nigdje rečeno da se ne može pričati o serijama na tv-u.
Ja bih malo o Houseu.
Ne znam jel to zato što ga odavno nisam gledala, ali još mi je dobar.
Jučer kad se frajer probudio usred obdukcije, strgala sam se
Ja bih malo o Houseu.
Ne znam jel to zato što ga odavno nisam gledala, ali još mi je dobar.
Jučer kad se frajer probudio usred obdukcije, strgala sam se
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
evo, jucer sam skinula prvu sezonu i sinoc odmah pogledala 3 epizodeSerenità » wrote:
Meni on nije nešto. Eventualno ga mogu razviti u dobar lik, ali to je to.
Ma nitko mi nije baš napaljujuć, Irac me zanima samo kao dobar potencijalni antagonist jer nema nikakvih trzavica između Margaret i Nuckyja.
postava je zakon. odusevio me Mr. Pinky iz Reservoir Dogsa
a onda sam se iznenadila kad sam vidjela bucmastog Jimmya. Michael Pitta pamtim jos iz DovsonsKrika
prelijepo dijete
a zapravo ga prvenstveno znam iz spot stvari koju obozavam
Dawsons Creek?dimnjak » wrote:
evo, jucer sam skinula prvu sezonu i sinoc odmah pogledala 3 epizode
postava je zakon. odusevio me Mr. Pinky iz Reservoir Dogsa![]()
a onda sam se iznenadila kad sam vidjela bucmastog Jimmya. Michael Pitta pamtim jos iz DovsonsKrikai sjecam ga se u Murder by Numbers kako sam ga htjela smazat za dorucak. i rucak. i veceru : D
prelijepo dijete :cer ek:
Rekli smo ti da ćeš se navući!
I ja sam jučer pogledala 4. nastavak 2. sezone. Moram reći rhapsody da su mi scene s Richardom i Aleksom (tako se zove glumica, opet se ne mogu sjetiti imena lika
Kvare mi Margaretin lik. Ide mi na živce ta njezina sitničavost, daj otvoreno reci kako stoje stvari.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Serenità » wrote:
Dawsons Creek?Pa tko je on bio? Uopće se ne sjećam.
Rekli smo ti da ćeš se navući!
o da! mmmmbliss » wrote:Joj, ja sam voljela Dawson's Creek. Dawson mi je abnormalno išao na živce. Ali zato Pacey
bio je tako kul
volim ga i u frigeu <3
i nju sam voljela. a jos vise njezine deckeslafko wrote:Meni su svi iz Dawson's Creeka išli na živce. Osim Michelle Williams.
- rose madder
ima lice psiho - ubojicedimnjak » wrote:
evo, jucer sam skinula prvu sezonu i sinoc odmah pogledala 3 epizode
postava je zakon. odusevio me Mr. Pinky iz Reservoir Dogsa![]()
a onda sam se iznenadila kad sam vidjela bucmastog Jimmya. Michael Pitta pamtim jos iz DovsonsKrikai sjecam ga se u Murder by Numbers kako sam ga htjela smazat za dorucak. i rucak. i veceru
prelijepo dijete
Da strava u novinama nije oveća, život bi bio skroz zgodna pojava.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 809 times
- Been thanked: 1538 times
blue » wrote: Ako ti je glavna glumica zgodna (ona kratkokosa) bolje gledaj Firefly - tamo glumi prostitutku
To su dragocjene estetske informacije, hvala lijepa.dimnjak wrote:i puno je bolja serija
a glumi i u ovom homelandu. al to nije SF. al je cesto gola![]()
Potpisi su za budale.
Tako nekako i ja mislim da bi moglo biti.rh4ps0dy » wrote:Baš su slatki, al sumnjam da će doć do spandžavanja, jedino ak ga ona siluje.
Hjoj, Housea ne gledam već 3 godina, i više.
Ako je u prošloj sezoni bila s onom ženskom, može i njega uzeti pod svoje.
Jel ovo bilo u nekim kasnijim sezonama? Uopće mi ne zvoni.dimnjak wrote:
![]()
Pa baš i ne. To je bilo dok su još išli u srednju. Jen je bila starija godinu dana od Henryja. Ona je možda bila 4., a on 3. razred (ili kak oni kažu senior, junior, tak neš). A to je mogla biti treća ili četvrta sezona, otprilike. Al ja se ne sjećam kaj se desilo s njima. On je negdje otišao? A zašto?Serenità » wrote: Jel ovo bilo u nekim kasnijim sezonama? Uopće mi ne zvoni.Valjda nisam sve pratila.
EDIT: gugl kaže da je to 3. sezona.
Valjda su me već ranije naživcirali, pa sam odustala od gledanja.bliss » wrote:
Pa baš i ne. To je bilo dok su još išli u srednju. Jen je bila starija godinu dana od Henryja. Ona je možda bila 4., a on 3. razred (ili kak oni kažu senior, junior, tak neš). A to je mogla biti treća ili četvrta sezona, otprilike. Al ja se ne sjećam kaj se desilo s njima. On je negdje otišao? A zašto?
EDIT: gugl kaže da je to 3. sezona.
Pročitah na yt komentarima da je otišao u košarkaški kamp i otamo joj poslao pismo da je ostavlja.
Damages je dobra, u najboljem duhu nikad prežaljenog Jima Profita kojeg su odjebali jer je bio puno ispred svog vremena.dimnjak » wrote: nego, sad kad je spomenuta good wife (cekam novu seznu) sjetila sam se damages. malo mid fuck serija. crnjak, napeta, lagano sjebana
Biti i mniti svemiropolisno
-
- Information
-