dimnjak » wrote:ja sam sa svima njima bila jako bliska. grlili se, ljetovali skupa, docekavali jutra zajedno, birali si partnere...a onda su mi neki ljudi rekli da ne postoji djed mraz.

Nije istina

A ono, dok mi paše, dobro je, kad mi ne paše, i od toga se mičem. Odnos kao i svaki drugi - kad me iscrpljuje, prazni, ubija, što će mi?
Ne vidim što mi može značiti tuđa "informacija" da 'oni to rade s nekim mutnim ciljevima' - kad je "jel mi dobro" jedino što me zanima. Očekujem jel, da taj 'jel mi dobro' se pita i druga strana za sebe.
Informacija je pod navodnicima, jer smatram da nitko osim vlasnika mozga ne zna što je u tom mozgu, ako i vlasnik zna

Insinuacije vanjskih ljudi, pokazuje mi se da dolaze iz kojekakvih razloga, a ponajmanje 'za tvoje dobro', u pravilu ima projekcija, pa ja nekako biram sama kresnuti u svoje zidove. I neću zbog toga što s nekim nešto nije išlo, zaključiti da s nekim drugim ne bi moglo - ako dođe do probavanja, probat ću. Još nisam toliko stara da bih bila namčor
To jel netko "meni fejka" da bi možda eventualno ako nešto izvukao... njemu/njoj na dušu. Ja to neću skužiti, te 'skrivene ciljeve', tako da slaba korist od sveg truda.
Uostalom, meni je dobro, meni paše. Ako je netko gradio fejk, kad se pokaže pravo lice - meni neće pasati pa je izgubio sve. Ako se nekome s tim kocka, a ono, sretno mu bilo. Tko želi živjeti laž, bude, nema to veze sa mnom.
Edit: ne družim se s ljudima zato što su mi 'rodbina', 'bivši', 'kolege iz škole', 'kolege s posla'. Družim se zato što mi pašu za druženje.

To što je netko došao iz nekog kruga i ostao, je samo dalo šansu da se upoznamo i ostanemo dijelom života.
Kad mi ne paše, prestat ćemo i nema tu neke velike filozofije.
Mislim, kužim ja da se može obnoviti neka nada, no, kao i sa mnogim stvarima, nije važno što misliš, već kako se ponašaš i djeluješ i kako se to odražava na tebe