UĐITE! (službeni chat)
- Beta ženka
Ja jedna vam vrijedim 3 klika - od kuće, s posla i s mobitela.Morticia » wrote:I to je istina.
Recimo Ze i ja, oboje pristupamo i s posla i od kuće. Na nas dvoje to je tri različita klika.
Vidiš, nisam uopće o tome razmišljala.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Nikolajevna
Lako sad za to koliko nas je na Trkeljanju.
Za koji dan će nas na Zemlji biti 7 milijarda.
Dobro je to, ako jednog dana dođu mali zeleni - od 7 milijarda - neće valjda baš mene.
Za koji dan će nas na Zemlji biti 7 milijarda.
Dobro je to, ako jednog dana dođu mali zeleni - od 7 milijarda - neće valjda baš mene.
Od kad sam naučila plivati uvijek nekako gledam da ne budem baš ona koja je najviše odmakla od obale. Vjerujem u praktičnost morskih pasa koji će uvijek zgrabiti onog na kojeg prvo naiđu, samo ne znam kako to primjeniti s vanzemaljcimaNikolajevna » wrote:Dobro je to, ako jednog dana dođu mali zeleni - od 7 milijarda - neće valjda baš mene.
Happy Easter!
- Nikolajevna
Ne brini, izgleda da vanzemaljci love samo Amerikance. To je valjda zato što i oni pričaju engleski.aisling » wrote: Od kad sam naučila plivati uvijek nekako gledam da ne budem baš ona koja je najviše odmakla od obale. Vjerujem u praktičnost morskih pasa koji će uvijek zgrabiti onog na kojeg prvo naiđu, samo ne znam kako to primjeniti s vanzemaljcima
DankeNikolajevna » wrote:
Ne brini, izgleda da vanzemaljci love samo Amerikance. To je valjda zato što i oni pričaju engleski.
Happy Easter!
Kao prvo, nemoj više nikad reć da nema nikog dok je Nogata tu, jer će napravit smajlić s tvojim imenom.Sophiae » wrote:mislim, došla sam, al nema nikog.
Nogata je Mortitia.
Nadalje, spamaj, bogati.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Ono je divan smajlić. Svaki put kad ga vidim podragam ga mišem da vidim naziv.jevgenija » wrote: Kao prvo, nemoj više nikad reć da nema nikog dok je Nogata tu, jer će napravit smajlić s tvojim imenom.
Nogata je Mortitia.
Nadalje, spamaj, bogati.
Samo bih nemoralnom poručila da je naglo postao zgodan.
Jevg, oćemo *hvala* ili ostavite poruku otvorit?

Jevg, oćemo *hvala* ili ostavite poruku otvorit?
I ja.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Jel' tako? Mislim da nemamo ni jednog smajlića kojeg ime točnije opisuje.
:jevgenija:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Opet sam to napravila. Onda malo zadržim pa gledam naziv pa lice, pa naziv pa lice.Morticia » wrote:
Jel' tako? Mislim da nemamo ni jednog smajlića kojeg ime točnije opisuje.
:jevgenija:
Meni je jedino žao da je onaj muževniji dio (Sophiae » wrote:dejzačo jevgenija mortitia aisling anais...ganuta sam,
boga vam vašega profesionalno ih štancate.
(aisling ja sam uvijek lijepa)
Happy Easter!
Smatraj se udomljenom. 
Pronađi si krevet, okači cipele o klin i obuj papuče.
Dobrodošla.
Samo se nemoj truditi biti suvisla, takvi ovdje ne prolaze dobro.
Pogledaj mirzu.

Pronađi si krevet, okači cipele o klin i obuj papuče.
Dobrodošla.
Samo se nemoj truditi biti suvisla, takvi ovdje ne prolaze dobro.
Pogledaj mirzu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-