Trkeljaški Now Playing
Vau! Vrhunski. Nisam to još vidio. Ja oduvijek govorim da je on jedan od najboljih gitarista svih vremena. A Bili jedan od najboljih pjevača (a i Bili je sam znao potegnuti đitru). Savršeno su to izveli obojica.
what we've got here is failure to communicate
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Pa on je na mnogo načina i lansirao Billyja u orbitu; dok ga nije bilo, Billy je svirao kenj-kenj umjesto kan-kana. Poslušaj Speed, stvarcu koju je Steve otprašio kad se vratio. Gitara mu sve jezike govori. 
Potpisi su za budale.
- AliceInMess
- Been thanked: 1 time
Moj karaoke izbor #1 
Uz Disney hitove
Uz Disney hitove
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
Street Fighting Man je bija u Šibeniku 2013, ima san čast upoznati uglednog gospodina kojem su Rolling Stonesi posvetili pismu na jednom od svojih najboljih albuma.
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
I još jedna stvar s koncerta u New Yorku 2001. godine za glazbenu seriju Storytellers.
Šou je zamišljen kao red svirke, red prepričavanja anegdota iz karijere i motiva za pisanje pojedine pjesme, ali Billy je tu znao pretjerati pa je govorio i po pola sata. Bio je ušlagiran do trepavica, ali sve je sjajno otpjevao.
Šou je zamišljen kao red svirke, red prepričavanja anegdota iz karijere i motiva za pisanje pojedine pjesme, ali Billy je tu znao pretjerati pa je govorio i po pola sata. Bio je ušlagiran do trepavica, ali sve je sjajno otpjevao.
Potpisi su za budale.
- Herbicidna
Ovo mi svira u glavi cili dan

- AliceInMess
Meni neki dan ovo bilo. Mislim da zato jer sam se svadjala s jednim lovcem nes 
-
- Information
-