Opet nas je puno, a nitko se ne svađa. Zanimljivo.
In total there are 18 users online :: 6 registered, 6 hidden and 6 guests (based on users active over the past 5 minutes)
In total there are 18 users online :: 6 registered, 6 hidden and 6 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Treba podnijeti teret vodstva, nije to za svakoga. Slabiji se slome, a jači su stalno umorni.Herbicidna wrote: ↑06 Mar 2017, 12:38Otkako ste Quarka metnuli međ moderatore stalno neš krivo kopča, umoran je i manje zabavan![]()
Vratio se Krkan!In total there are 14 users online :: 7 registered, 4 hidden and 3 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Koliko ti je cuko star/mladHerbicidna wrote: ↑07 Mar 2017, 15:16nije drek, mislim da je koža nekava il neš, rigaaaaaaaaaaamveć sam triput ruke oprala, sve me svrbi
![]()
![]()
![]()
a mislila san da mi je cuko sit i fino odgojenvaljda je i on oša na kvasinu
![]()
bog alice , a štoš ti men dat, ako ja teb ispunin lexikonAliceInMess wrote: ↑07 Mar 2017, 17:01Bok Krkane. Ja sam Alice i voljela bih da ispunis i moj leksikon. Hvala unaprijed.
Nappravi svoj, pa cu ti ga ispunit
Krkan dobrog srca. Hvalasuperkrkan wrote: ↑07 Mar 2017, 17:28ja san doduše nešto drugo ima na umu, al aj nek ti bude ispuniću ja tvoj .
Mekanog kad je tvrd. I tvrdog kad je mekan.
Users browsing this forum: AhrefsBot, ClaudeBot and 0 guests