Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?

Filmovi, serije, sve što gledamo
Serenità

Post 16 Oct 2011, 14:58

dimnjak » wrote::)

fakat bi ga mogla ponovo pogledati. zaboravila sam detalje. ipak je proslo vise od 10 godina :D

norton u primal fear glumi fantasticno. strah me reci koga i kako da ti ne spojlam film :D
Malo sam vidjela na imdb-u, ali mi je brat rekao da je on to već gledao, što znači da trebam tražiti slobodan termin za tv. A to može potrajati :D Plus, ne volim sama gledati. :(
BoDerek wrote:
Dok sam živa neću zaboraviti scenu na pločniku: kad ga je natjerao da zagrize rub pločnika pa razvalio nogom glavu. Odvratno. Genijalan film. Genijalni Norton.
Tako sam se bojala da će približiti kameru licu tog čovjeka. Mislim da to ne bih izdržala. Iovako bilo je prepotresno.

Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
dejzi

Post 16 Oct 2011, 23:00

Equilibrium

Čudi me da ga nisam prije gledala, zapravo, da nisam ni čula za njega do pred par dana.

A film je stvarno dobar. Suzila sam malo tokom istog, užasnuo me taj mogući svijet i malo sam i mrzila ljude dok sam ga gledala.
Ne znam baš kakvi su prikazi akcije pošto mi je pogled bio poprilično zamućen pa ću ga gledat opet. Čine mi se dobre. :o

U svakom slučaju, preporuka.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
blue
Asgard

Post 19 Oct 2011, 15:12

I Christian Bale je dobar (u svakom svom pojavnom obliku) :o a Emily Watson je izvrsna karakterna glumica :top: meni bar :)
Ze.

Post 19 Oct 2011, 15:18

blue » wrote:I Christian Bale je dobar (u svakom svom pojavnom obliku) :o a Emily Watson je izvrsna karakterna glumica :top: meni bar :)
Meni isto, sa izuzetkom zadnjeg Terminatora.
A.P.
Cactus

Post 19 Oct 2011, 15:28

U zadnje vrijeme sam pogledala poneki pixarov crtić i sviđali su mi se svi. Max & Mary mi malo iskače od ostalih :o Moram pogledat Wall-E još.
dimnjak

Post 19 Oct 2011, 18:46

Ze. » wrote:
Meni isto, sa izuzetkom zadnjeg Terminatora.
naravno, uz Sam Worthingtona sve blijedi. izvukao je film. i mogla bi ga gledat iznova i iznova kako ga izvlaci :D :cerek:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Emericzy

Post 20 Oct 2011, 08:41

A.P. » wrote:U zadnje vrijeme sam pogledala poneki pixarov crtić i sviđali su mi se svi. Max & Mary mi malo iskače od ostalih :o Moram pogledat Wall-E još.
Ajme, meni je taj filmić bio totalni šok.

Zamisli da ti netko kaže, idemo napraviti animirani film s plastelinskim figuricama o deset (ili dvadeset) godina dopisivanja retardiranog Australca i maloljetne polu-autistične Amerikanke. Mislim, ofkors, evo ti milijun dolara, odmah se baci na posao; bit će hit. What can go wrong? Mislim, kako može film o dopisivanju ne biti napet i zanimljiv? Pogotovo među ljudima koji imaju velike probleme s komunikacijom.

Mislim da je to apsolutno najnefilmičnija tema u cijeloj povijesti filma. A rijetko mi je koji film u pedeset godina filmofilije bio simpatičniji. Čovjek koji je to napravio je genij.
slafko

Post 20 Oct 2011, 11:59

dejzi » wrote:Equilibrium

Čudi me da ga nisam prije gledala, zapravo, da nisam ni čula za njega do pred par dana.

A film je stvarno dobar. Suzila sam malo tokom istog, užasnuo me taj mogući svijet i malo sam i mrzila ljude dok sam ga gledala.
Ne znam baš kakvi su prikazi akcije pošto mi je pogled bio poprilično zamućen pa ću ga gledat opet. Čine mi se dobre. :o

U svakom slučaju, preporuka.

Meni je Equilibrium odličan. Dijelom iz zbog akcije koja najviše pluseva dobija za predzadnji fight. Kada Bale konačno dolazi do Fathera i slijedi borba s njegovim dotadašnjim partnerom, koji si je umislio da je faca i bolji od Balea, očekuješ dugu i iscrpljujuću borbu izjednačenih protivnika. Dvije sekunde koliko treba Baleu da ovome skine facu te totalno iznenade i skužiš da mu je na treningu puštao. :D

OT: Red Riding Hood. Nije nešto posebno, ali do kraja me držao u pogađanju tko je, zapravo, vukodlak. Amanda Seyfried je totalno prelijepa s onim ogromnim očima i sljedeći na popisu filmova mi je Chloe.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Emericzy

Post 20 Oct 2011, 13:21

slf » wrote:Red Riding Hood. Nije nešto posebno, ali do kraja me držao u pogađanju tko je, zapravo, vukodlak. Amanda Seyfried je totalno prelijepa s onim ogromnim očima i sljedeći na popisu filmova mi je Chloe.[/color]
Ja ju ne mogu provariti. I u Chloe mi je totalno odbojna i neuvjerljiva. Kad vidim njezino ime na popisu glumaca, to mi je sad jaki turn-off.
dimnjak

Post 20 Oct 2011, 13:26

Emericzy » wrote: Ja ju ne mogu provariti. I u Chloe mi je totalno odbojna i neuvjerljiva. Kad vidim njezino ime na popisu glumaca, to mi je sad jaki turn-off.
slazem se.
o mozda jednom, jednom, jednom kad fakat ne bude bilo nista za gledati i skinem.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
dejzi

Post 20 Oct 2011, 13:43

slf » wrote: Meni je Equilibrium odličan. Dijelom iz zbog akcije koja najviše pluseva dobija za predzadnji fight. Kada Bale konačno dolazi do Fathera i slijedi borba s njegovim dotadašnjim partnerom, koji si je umislio da je faca i bolji od Balea, očekuješ dugu i iscrpljujuću borbu izjednačenih protivnika. Dvije sekunde koliko treba Baleu da ovome skine facu te totalno iznenade i skužiš da mu je na treningu puštao. :D
Pogledala sam ga još dva puta nakon posta ( :brukica: ), dobra je akcija. Osim što je baš to padanje face loše napravljeno. I što ima par nelogičnosti kroz film, ali nisu jako bitne nit jako uočljive.
Super mi je sin njegov, mali je totalno psiho, skroz pogođen za ulogu tobože nakljukanog djeteta. I onda poluevil smajl na kraju.
OT: Red Riding Hood. Nije nešto posebno, ali do kraja me držao u pogađanju tko je, zapravo, vukodlak. Amanda Seyfried je totalno prelijepa s onim ogromnim očima i sljedeći na popisu filmova mi je Chloe.
Isusati, kako je ta žena ružna. Sva nikakva i bljakasta i buljava i sve.
Očito si previše nju gledao jer se barem na polovici filma skonta o kome se radi. :D
slafko

Post 20 Oct 2011, 13:44

Ružna? :eek: Meni je totalno zgodna i lijepa i njam njam. :cerek: Iako je plavuša.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Morticia

Post 20 Oct 2011, 13:53

Meni je onako... Nježna i slatka.
Al' nije mi za nesvjesticu, definitivno.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
dejzi

Post 20 Oct 2011, 13:57

Pa nije toliko ružna, koliko je bezlična. Prozirna i neuvjerljiva. Uopće mi se ne sviđa, ne mogu čak reći ni da je slatka.
Gledala sam ju u onom ljubiću Letters to Juliet, upropastila je cijeli film. Baš je šuplja sva. :ne zna:
slafko

Post 20 Oct 2011, 13:59

Bez imalo problema se mogu zamislit s kitom u njenim ustima. :durica:
Emericzy

Post 20 Oct 2011, 14:38

dejzi » wrote:Pa nije toliko ružna, koliko je bezlična. Prozirna i neuvjerljiva. Uopće mi se ne sviđa, ne mogu čak reći ni da je slatka.
Gledala sam ju u onom ljubiću Letters to Juliet, upropastila je cijeli film. Baš je šuplja sva. :ne zna:
Slažem se. Mislim, film je totalna limunada, ali ona je i to uspjela pokvariti. Da, priznajem da sam ga gledao. A nisam gej. Čak mi se malkice i dopao. :brukica:

slafko wrote:Bez imalo problema se mogu zamislit s kitom u njenim ustima. :durica:
Dobro, to mogu i ja, ali bih gledao nekamo sa strane.
slafko

Post 20 Oct 2011, 15:00

Emericzy » wrote: Dobro, to mogu i ja, ali bih gledao nekamo sa strane.
Ja bi je rukama za kosu primil i napravil joj makeshift kečke.
A.P.
Cactus

Post 20 Oct 2011, 15:03

Emericzy » wrote:Mislim, kako može film o dopisivanju ne biti napet i zanimljiv? Pogotovo među ljudima koji imaju velike probleme s komunikacijom.
Pa ne znam, ja ne bih gledala film s ovakvim opisom baš :D
Emericzy » wrote:Mislim da je to apsolutno najnefilmičnija tema u cijeloj povijesti filma. A rijetko mi je koji film u pedeset godina filmofilije bio simpatičniji. Čovjek koji je to napravio je genij.
Ne bih znala, nisam ga gledala s aspekta filmofilije, televizičnosti, potencijala, tehnike i ostalog, sviđao mi se prvenstveno zbog tematike i načina na koji je ispričan. Ona je autistična klinka, on je Amerikanac s Aspergerom :D
blaze

Post 21 Oct 2011, 22:48

ponoć u parizu

jako dobar. woody, svaka ti dala. i pokćerka pokćerke

kao da je pobrao ideju od koka u parizu. u foršpanu prije filma najava za neku božićnu glupost u koju su nakrcali sve moguće holivudske glumce, ima čak i hekijeva michelle u najružnijoj verziji dosad, a woody je svoj film nakrcao piscima, slikarima, njihovim ljubavnicama, inteligencijom, svima koji su počastili pariz svojom prisutnošću i od njega stvorili grad kakav je danas. genijalno se sprda na račun hemingwaya, a najupiš je razgovor dalija i bunuela o "nosorozu" i nadrealnom

prava poslastica od filma razglednice

ps: na trenutak sam pomislila i na našeg šmokljana koji ne voli pretencioznost. a ima u filmu i snobova, to su ameri iz tea party :rofl:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Morticia

Post 24 Oct 2011, 15:26

Zadnjeg Harry Poterra.

"Reći" ću samo- :(

A veliki sam fan. :tuzni:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
baja

Post 24 Oct 2011, 15:32

stari film - damage - s jeremijom ajronsom, naživcirao me :o
blue
Asgard

Post 24 Oct 2011, 16:06

baja » wrote:stari film - damage - s jeremijom ajronsom, naživcirao me :o
Jeremy ili film? De pričaj :)

Volim gledat filmove u kojima glumi, makar prema njemu imam ambivalentne osjećaje - malo mi ima nešto u njemu, malo mi je perverznjak kojeg ne bi štapom takla i odmah mi je njegov lik ljigav :misli: (Vjerojatno zbog Lolite :ne zna:) Al dobar mi je glumac.
baja

Post 25 Oct 2011, 09:54

blue » wrote: ... malo mi ima nešto u njemu, malo mi je perverznjak kojeg ne bi štapom takla i odmah mi je njegov lik ljigav :misli: (Vjerojatno zbog Lolite :ne zna:) Al dobar mi je glumac.
baš si dobro opisala
takav je u ovom filmu: juliete binoche je djevojka njegova sina, a ujedno i njegova ljubavnica
totalno je izgubio glavu za njom pa mu ne polazi za rukom bljedunjavi pokušaj da prekine jebanje gdje god stignu
naravno, sin ih zatekne i uslijed ošamućenosti šokom pada preko ograde i zgine
jeremija daje ostavku na mjesto ministra u britanskoj vladi te odlazi živjeti kao boem.... na zidu njegova trošna stana stoji fotografija, 2x2 m, njega, sina mu i ljubavnice :serek:
a inače mi je dobar i zgodan :o :cerek:
Ze.

Post 25 Oct 2011, 12:41

blue » wrote: Jeremy ili film? De pričaj :)

Volim gledat filmove u kojima glumi, makar prema njemu imam ambivalentne osjećaje - malo mi ima nešto u njemu, malo mi je perverznjak kojeg ne bi štapom takla i odmah mi je njegov lik ljigav :misli: (Vjerojatno zbog Lolite :ne zna:) Al dobar mi je glumac.
Snimi onda ovo...

http://www.imdb.com/title/tt0094964/

:D
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 614 times
Been thanked: 954 times
Post 25 Oct 2011, 13:05

Ovako na prvu loptu, dobar mi je u Ženi francuskog poručnika i Umri muški. Lolitu nisam gledao, smatrao sam da poslije Kubricka ne trebam. :zubo:
Potpisi su za budale.
  • Information