Teško za vjerovati ali ja sam naišla čak i da prodaju doslovno zrak

Sa cijelom ceremonijom before-after tuširanja max 3 sata. Uzmi svoj ručnik jer se naravno i to naplaćujeTyrion Lannister wrote: ↑05 Mar 2017, 00:04Koliko se ljudi prosječno zadržavaju u Plavoj Laguni?
Mislim, koliko dugo ste se namakali?
Ne znam razumiješ li to, ali nije da do Plave lagune imaš ikakvu redovitu liniju autobusa. "Tura" iz Reykjavika za PL nešto je što je tome najbliže, jer, kao što rekoh, plaćaš samo vožnju, a ulazak u PL - na licu mjesta, kad dođeš.Tyrion Lannister wrote: ↑05 Mar 2017, 12:04Ovo je radno vrijeme: http://www.bluelagoon.com/plan-your-vis ... ing-hours/
Rade od 08:00.-22:00.
Imam jednu Golden Circle tour busom. Ne rentam auto.
Pokušao bi izbjeći plaćenu turu jer je ona uvijek skuplja od osobne organizacije.
Istina, ali Patuljak nema u planu rentat auto, dakle mora plaćat ture i čarter-buseve. A takvi aranžmani jako rijetko uključuju ta štosna "divlja" termalna kupališta koja spominješ.
Razumijem što hoćeš reći. Moja malenkost pokušava pronaći neku budget opciju.nvnk wrote: ↑05 Mar 2017, 18:42Ne znam razumiješ li to, ali nije da do Plave lagune imaš ikakvu redovitu liniju autobusa. "Tura" iz Reykjavika za PL nešto je što je tome najbliže, jer, kao što rekoh, plaćaš samo vožnju, a ulazak u PL - na licu mjesta, kad dođeš.
Istina, ali Patuljak nema u planu rentat auto, dakle mora plaćat ture i čarter-buseve. A takvi aranžmani jako rijetko uključuju ta štosna "divlja" termalna kupališta koja spominješ.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests