Moš i u forest gimpu, volem taj film.Herbicidna wrote: ↑05 Mar 2017, 12:14Mogu ti ga probat smanjit u gimpu, al ne obećajem niš prije utorka.![]()
Moj naklon i ljubim ručicu, bilježim se sa štovanjem.
Moš i u forest gimpu, volem taj film.Herbicidna wrote: ↑05 Mar 2017, 12:14Mogu ti ga probat smanjit u gimpu, al ne obećajem niš prije utorka.![]()
Uh, kako mi čitaš misli...MmeTipfeler wrote: ↑05 Mar 2017, 11:37On hoće baš onaj na koji je stavio link, a da mu to netko drugi (čitaj: Stitch) napravi.Ništa od toga, Harame. Google is your friend.
P. S. I Photoshop se može upotrijebiti.
A... danke danke Dojčland.MmeTipfeler wrote: ↑05 Mar 2017, 19:25Pričekaj ti utorak, Harame. Herbi nam je glavna tehničarka. Nećeš požaliti.![]()
Ne brini se ti ništa - ja ću te i dalje pisati s velikim početnim slovom. I sad zamisli da ti promijenimo nik: kako bi se bunio što te ne pišem kao harama?
A štaš, nekom nikad pravoMmeTipfeler wrote: ↑05 Mar 2017, 19:45Ne brini se ti ništa - ja ću te i dalje pisati s velikim početnim slovom. I sad zamisli da ti promijenimo nik: kako bi se bunio što te ne pišem kao harama?![]()
A sjetih se -kad si spomenijo...
imam loše vijesti

A neće mi ga prihvatit, kaže previše kbHerbicidna wrote: ↑07 Mar 2017, 14:36Dvadesetak minuta mi je tribalo, al unutar tog vremena sam pročitala tri tutoriala i 10min sam ga optimizirala na ezgif sajtu da bude u gabaritima
No frks.![]()
Šta li te je inspiriralo - pitam se pitam
S-jajno!Chilimama wrote: ↑07 Mar 2017, 15:16A vid ovo Harame: https://www.google.hr/search?q=gif+avat ... t&*&imgrc=_
Predlažem ovog:
sve gifovi za forum
Vidividi, ko bi reko
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests