Riječ-dvije o svakome od nas (tema za upoznavanje)
- MmeTipfeler
E, da. Baš si magare. Nedotupavo. Tko ima profil na Fejsu lajkao je našu stranicu, Quark i ja smo šerali pa još malo proširili glas. Na kraju će forumi izgubiti bitku s društvenim mrežama, ali dok traje, traje. A možda i društvenim mrežama nešto dođe glave.
Jbg, ovog se nisam sitijaMmeTipfeler wrote: ↑28 Feb 2017, 21:42E, da. Baš si magare. Nedotupavo. Tko ima profil na Fejsu lajkao je našu stranicu, Quark i ja smo šerali pa još malo proširili glas. Na kraju će forumi izgubiti bitku s društvenim mrežama, ali dok traje, traje. A možda i društvenim mrežama nešto dođe glave.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ja sam nina i više volim popit kavu i zapalit cigaretu neg se kruva naist.
Rado kartam.
Želim mir u svijetu, da osvojimo SP u nogometu i da se ovaj smajlić:
češće koristi.
Rado kartam.
Želim mir u svijetu, da osvojimo SP u nogometu i da se ovaj smajlić:
- chillout23
- Been thanked: 2 times
Iako si poprilično svjesna da je prvo kaj želiš apsolutno nemogućenina williams wrote: ↑01 Mar 2017, 03:05Želim mir u svijetu, da osvojimo SP u nogometu i da se ovaj smajlić:češće koristi.
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
Ja sam Lepricorn kao i na forumhr. oni kojima sam draga zovu me Lepri 
Tamo sam nekoliko godina bila aktivna na ZUDu, da bi se kasnije prebacila na MK gdje sam pustila korijenje.
Za trkeljanje sam dobila poziv od superrkana kao i molbu da dam doprinos njegovoj temi
Ovdje sam jos uvijek leteca, ali sviđa mi se atmosfera i domaci ugođaj
Iako jos uvijek pokusavam skuziti sta je bilo prvo kokos ili jaje, iliti forumhr ili trkeljanje, i poloviti povijest ovog foruma
Tamo sam nekoliko godina bila aktivna na ZUDu, da bi se kasnije prebacila na MK gdje sam pustila korijenje.
Za trkeljanje sam dobila poziv od superrkana kao i molbu da dam doprinos njegovoj temi
Ovdje sam jos uvijek leteca, ali sviđa mi se atmosfera i domaci ugođaj
Iako jos uvijek pokusavam skuziti sta je bilo prvo kokos ili jaje, iliti forumhr ili trkeljanje, i poloviti povijest ovog foruma
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
U devedesetima su nam gurnuli CD-ove pod nos kao nove nosače zvuka i spremišta za ogromne količine podataka, pa su ih unaprijedili u DVD-ove, pa su smislili i Blue Ray. Danas, oni koji ne skidaju glazbu s interneta kupuju vinilne ploče. Ispada da su CD-ovi vječni samo ako vjerno slijediš picajzlaste upute za uporabu, a i brate mili, naplaćivali su ih puno previše. U svijetu su e-knjige buknule, rasle i sad su dosegnule plato, prodaja tiskanih knjiga ide prema oporavku. Moj kindle ima omot koji mi omogućuje da ga držim kao knjigu. E-knjige su praktične, kao i sjeckalice povrća, ali očito nisu potpuna zamjena za tiskanu knjigu.MmeTipfeler wrote: ↑28 Feb 2017, 21:42E, da. Baš si magare. Nedotupavo. Tko ima profil na Fejsu lajkao je našu stranicu, Quark i ja smo šerali pa još malo proširili glas. Na kraju će forumi izgubiti bitku s društvenim mrežama, ali dok traje, traje. A možda i društvenim mrežama nešto dođe glave.
Hoću reći, tehnologiju nam prodaju i zabavna je i korisna, ali i pomodna. Čini mi se da bi tako moglo biti i s društvenim mrežama. Twitter je odlična platforma za visprene dovitljivce, ali meni je relevantan koliko i modni izvještaj o pucama sa zagrebačke špice prije odlaska u Manu - nimalo. Facebook je osnovnoškolski spomenar i leksikon za odrasle s dodatkom ciljanih oglasa. I navodno mladi sele na druge društvene mreže otkad su im mama i tata na Fejsu. Sad kad je na njemu dovoljno široka populacija, konverzacija jako podsjeća na mudre razgovore između penzića koje imam prilike čuti u lječničkoj čekaonici: zgodan recept, vječita narodna mudrost i neinformirani komentari najnovijih vijesti. Forum je mnogo bolji medij za suvisao razgovor, pa i zafrkanciju.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 706 times
- Been thanked: 1228 times
U početku bijaše Riječ. Odnosno Uniđite, prva službena tema na Trkeljanju. Prije toga bila je još jedna, ali služila je samo za zagrijavanje.
Peripetije i ostale pizdarije zaključane su u Arhivu, koji se može samo čitati. Budeš li dovoljno strpljiva, štošta ćeš ondje naći. Svađa ponajviše, ali ima i lijepih, konstruktivnih postova.
Potpisi su za budale.
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
ElleElliQuinn wrote: ↑01 Mar 2017, 09:17U devedesetima su nam gurnuli CD-ove pod nos kao nove nosače zvuka i spremišta za ogromne količine podataka, pa su ih unaprijedili u DVD-ove, pa su smislili i Blue Ray. Danas, oni koji ne skidaju glazbu s interneta kupuju vinilne ploče. Ispada da su CD-ovi vječni samo ako vjerno slijediš picajzlaste upute za uporabu, a i brate mili, naplaćivali su ih puno previše. U svijetu su e-knjige buknule, rasle i sad su dosegnule plato, prodaja tiskanih knjiga ide prema oporavku. Moj kindle ima omot koji mi omogućuje da ga držim kao knjigu. E-knjige su praktične, kao i sjeckalice povrća, ali očito nisu potpuna zamjena za tiskanu knjigu.
Hoću reći, tehnologiju nam prodaju i zabavna je i korisna, ali i pomodna. Čini mi se da bi tako moglo biti i s društvenim mrežama. Twitter je odlična platforma za visprene dovitljivce, ali meni je relevantan koliko i modni izvještaj o pucama sa zagrebačke špice prije odlaska u Manu - nimalo. Facebook je osnovnoškolski spomenar i leksikon za odrasle s dodatkom ciljanih oglasa. I navodno mladi sele na druge društvene mreže otkad su im mama i tata na Fejsu. Sad kad je na njemu dovoljno široka populacija, konverzacija jako podsjeća na mudre razgovore između penzića koje imam prilike čuti u lječničkoj čekaonici: zgodan recept, vječita narodna mudrost i neinformirani komentari najnovijih vijesti. Forum je mnogo bolji medij za suvisao razgovor, pa i zafrkanciju.
Smijem li ovaj lijepo uobličeni tekst iskoristiti na blogu, baš mi je dobro sjeo za idući post?
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
- 7nationarmy
jasam sedmica ko i na vorum.aeru, kome nezna koga jebe nek se invormira nisam ja na miliciji da dajem iskaze. imam vejsbuk profil, nisam magare ko oni miki i sab jos reko... aha da, najvaznije, volim zenske pa se gejpederi upucuju kolegi kvarku na preodgoj tipkovnicom po friziranoj glavici. etoga.
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
neka ostane zabiljezeno eminentni invormaticar odbija reinstalirat vindouz vistu gejpederima.
AJ EM BAK!
ovo je jedini forun na kojem sam al zato imam živim na fezbuku i zvijezda sam instagrama. došla sam tu jer mi je kvark svašta obečao, a upoznali smo se na njegovom blogu informatičarnešto kad sam došla pitat neš u vezi viste (volim vistu hejterima uprkos, a možda baš zato).
u stvarnom životu sam sisati blond mišićav peder od dva metra skoro, i zovu me big blu, a to ima veze i s morem. al nemojte mu to reć. ne za more, ovo drugo.
orak nije ni ovo

ni ovo

nego moj zamišjeni prijatelj kad sam bio mićimali dijete.
u stvarnom životu sam sisati blond mišićav peder od dva metra skoro, i zovu me big blu, a to ima veze i s morem. al nemojte mu to reć. ne za more, ovo drugo.
orak nije ni ovo

ni ovo

nego moj zamišjeni prijatelj kad sam bio mićimali dijete.
- AliceInMess
- Been thanked: 1 time
Jel se vi i u RL druzite? 
Ja se druzim s Eks, Herbi i Kaligulom
Ja se druzim s Eks, Herbi i Kaligulom
- AliceInMess
- Been thanked: 1 time
Nije ti to izgovor. Ja zivim u Engleskama, pa se ipak druzim 
- MmeTipfeler
Kad Miky navrati u Zagreb, a ja ne umirem od prehlade.
Skupimo se tu i tamo, polupamo izloge i birtije pa se raziđemo kućama.AliceInMess wrote: ↑01 Mar 2017, 20:34Jel se vi i u RL druzite?
Ja se druzim s Eks, Herbi i Kaligulom![]()
- MmeTipfeler
Ja sam na posljednje okupljanje s društvom, još je Lastan bio s nama, vodila i dvije labradorice. Računajte na nas. 
-
- Information
-