Trkeljaško raspoloženje iz dana u dan
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 654 times
- Been thanked: 1075 times
Treba nam logo na kojem će se podaci smjenjivati prema trenutačnoj situaciji na forumu.
Lijepo. Propustila sam taj trenutak. Hvala.
Ma da? Kod mene se uvečer još uvijek grije.
- AliceInMess
- Been thanked: 1 time
Mene je danas kisa oprala. A jucer me skoro lisica napala 
Pricaj nam
- AliceInMess
A nije neka zanimljiva prica. Samo stravicna, meni
Isla sam navecer u ducan, slusalice u usima i kurva odjednom samo iz nekog dvorista iskoci pred mene. Pogledala me na trenutak i vec sam vidjela kako je bijesna i skocit ce na mene
Ali imam dobar vrisak valjda, pa je otrcala na drugu stranu ceste. Sva sreca da nije auti bilo
- AliceInMess
- AliceInMess
Na pola puta izmedju Londona i Portsmoutha. Ali imas ih navodno i u Londonu. Tako kazu, ja ih nisam vidjela
Kod mene ih je bas puno. Dodju mi i u vrt, ali ova me prva uspjela isprepadati ovako
Tako je i moja nevolja počela, pazi se...AliceInMess wrote: ↑28 Feb 2017, 20:41A to se slazem
Mislim da je ona crna macka sta mi zna doci u vrt, trudna
NE zna se tko je otac![]()
Došetala mi jedan dan trudna crna mačka u stan i nakon par tjedana sam otkrila da postoji preslatki mali crno bijeli mačić izuzetno mirne naravi...
U susjedovoj kući. Kao Marica u kuću od marmelade sam otišla po vraga.
Mislim da mu je otac bio lokalna bitanga ispred tamnošnjeg dućana. Crno bijeli.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Opa... Bio prošle godine i u Londonu i u Portsmouthu. Da sam znao zaustavio bih se na pola puta.AliceInMess wrote: ↑28 Feb 2017, 20:45Na pola puta izmedju Londona i Portsmoutha. Ali imas ih navodno i u Londonu. Tako kazu, ja ih nisam vidjela
Kod mene ih je bas puno. Dodju mi i u vrt, ali ova me prva uspjela isprepadati ovako![]()
Inače bio mi super onaj outlet u Portsmouthu.
- AliceInMess
Eks wrote: ↑28 Feb 2017, 20:45Tako je i moja nevolja počela, pazi se...
Došetala mi jedan dan trudna crna mačka u stan i nakon par tjedana sam otkrila da postoji preslatki mali crno bijeli mačić izuzetno mirne naravi...
U susjedovoj kući. Kao Marica u kuću od marmelade sam otišla po vraga.![]()
Mislim da mu je otac bio lokalna bitanga ispred tamnošnjeg dućana. Crno bijeli.
A moras izdrzati nekako njegov pubertet
I na koji jezik si skriknilaAliceInMess wrote: ↑28 Feb 2017, 20:45Na pola puta izmedju Londona i Portsmoutha. Ali imas ih navodno i u Londonu. Tako kazu, ja ih nisam vidjela
Kod mene ih je bas puno. Dodju mi i u vrt, ali ova me prva uspjela isprepadati ovako![]()
- AliceInMess
Gunwharf Quays
Meni je bezveze, ali ja sam strastvena mrziteljica shoppinga, pa nisam kompetentna. Ali kupila sam si tamo u gapu par majica
Poznaničin se nikad nije smirio.AliceInMess wrote: ↑28 Feb 2017, 20:50
A moras izdrzati nekako njegov pubertetBude se smirio... valjda
![]()
Btw, jutros sam imala bizarno iskustvo, ti već znaš.
Idem na posao, stojim na stanici, kolona auta nasuprot mene, negdje u skroz dalekoj traci, a neki djedica stao, otvorio vrata, trubi, dreči sav razdragan i ja se okrećem i vidim, nitko mu ne ozdravlja, svi gledaju u njega i nitko ne trza. I skapiram, gleda on u mene. I gledam ja jel moguće, gleda u mene. Šta je to bilo, tko je to bio...
- AliceInMess
Mozda je dementanEks wrote: ↑28 Feb 2017, 20:53Poznaničin se nikad nije smirio.![]()
Btw, jutros sam imala bizarno iskustvo, ti već znaš.
Idem na posao, stojim na stanici, kolona auta nasuprot mene, negdje u skroz dalekoj traci, a neki djedica stao, otvorio vrata, trubi, dreči sav razdragan i ja se okrećem i vidim, nitko mu ne ozdravlja, svi gledaju u njega i nitko ne trza. I skapiram, gleda on u mene. I gledam ja jel moguće, gleda u mene. Šta je to bilo, tko je to bio...![]()
Mene je tako jedna mlada zenskica izgrlila i izljubila jos davno. I pricam ja s njom, a nemam pojma tko je i sve mi neugodno. Onda ona u pol razgovora skuzi da me pobrkala s nekim
-
- Information
-