"U posljednjih nekoliko godina više stotina, možda i tisuća djece, prošlo je kroz program koji je osmislila Daniela Ninčević (44), diplomirana ekonomistica, bivša bankarica i članica uprave Kamenskog."
- jel ovo samo meni zapalo za oko, ili...?
Neznam, članak sam pročitao napreskokce tako da se nebih usudio suditi koju presudu treba izvršiti

(indikativan mi je i stav Raosa buraza), ali s ovom premisom bih se složio:
"Koncentriramo se na njihov motorički i spoznajni razvoj, a emotivni potpuno zanemarujemo."
Jep, rekao bih da je istina da ovo društvo odavno odgaja emotivne bogalje jer se koncentrira na stvaranje mašina za pogon konzumerističkog sustava koji je sam sebi svrha i u kojem tek neka ne tako imaginarna vrhovna kasta bere vrhnje da bi ostvarila vlastitu ljudskost u svim svojim dimenzijama.
Jesam to preapstraktno iskazao? Ako jesam, sa zadovoljstvom ću objasniti nedoumice vezane uz konkretnije detalje.

Čini mi se i da političarska struka zdušno podržava taj nazoviprojekt čisto zato jer njima samima gadovima jednim uhljebljenima pruža nekakav etički legitimitet, premda realno gledano zaslužuju da trunu u paklu svi odreda.
ajme meni, ovaj haram 2.0 beta već i meni budi trnce u papcima