Mugen... ne obaziri se na mene
Trkeljaško raspoloženje iz dana u dan
- MmeTipfeler
Svaki put kad navratim, netko mi izazove
U principu podržavam tvoj stav prema horoskopima. Samo što mene zabavljaju.
Venus sort of just wants to shop online for makeup.
meh, ja onako.. zapravo me frustrira. i trebao bi bit tri dana.
najviše volim petak popodne, onda još sve izgleda moguće, svašta se planira, izlasci petkom su mi najdraži, a ako i ne upali naspavaš se ko nikad, fino odterećeno.
pa se probudiš u subotu koja je barem pola dana bunilo, još uvijek te drži petak, uživaš u dokolici, dekadentno ne opereš krmelje al kuca satić.
nedelja, očaj. nemreš vjerovat da je već prošlo, odrađuješ u šizi stvari koje znaš da prek tjedna opet nećeš.
uglavnom, treba se bogato udat
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 654 times
- Been thanked: 1075 times
Potpisi su za budale.
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 255 times
Orak wrote: ↑26 Feb 2017, 23:26meh, ja onako.. zapravo me frustrira. i trebao bi bit tri dana.
najviše volim petak popodne, onda još sve izgleda moguće, svašta se planira, izlasci petkom su mi najdraži, a ako i ne upali naspavaš se ko nikad, fino odterećeno.
pa se probudiš u subotu koja je barem pola dana bunilo, još uvijek te drži petak, uživaš u dokolici, dekadentno ne opereš krmelje al kuca satić.
nedelja, očaj. nemreš vjerovat da je već prošlo, odrađuješ u šizi stvari koje znaš da prek tjedna opet nećeš.
uglavnom, treba se bogato udat![]()
Znam ovo, i ja sam to radio...s 18.
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- MmeTipfeler
Ja ću morati u grad oko deset sati. Taman će se smiriti gužva na cestama, ali će zato sva parkirališta biti prepuna. Nema veze, preživjet ću. Jutros sam nekako poletno raspoložena - i moram biti, inače ništa neću stići obaviti.
- MmeTipfeler
Da sama sebi ne pokvarim raspoloženje, otišla sam u grad tramvajem. Izračunala sam da mi do tramvaja treba desetak minuta, otprilike koliko i autom do centra, a da ću se voziti otprilike koliko bih tražila parkiranje i da će me one dvije kratkotrajne karte koštati manje od litre benzina. Ponekad zbilja nema smisla sjedati u auto. Krenula sam od kuće u deset do deset i vratila se u 11.10, a usput i pročitala dvadesetak stranica Akunjinova Turskog gambita.MmeTipfeler wrote: ↑27 Feb 2017, 08:10Jutros sam nekako poletno raspoložena - i moram biti, inače ništa neću stići obaviti.![]()
A vas se u međuvremenu nakupilo i okupilo!
In total there are 15 users online :: 4 registered, 3 hidden and 8 guests (based on users active over the past 5 minutes)
- MmeTipfeler
I kako da ne budem dobre volje kad vidim da volite Trkeljanje? 

No i inače sam dobre volje, vani je lijepo vrijeme, ja sam se prošetala, a sad ću možda malo raditi i sigurno nešto pojesti. Gdje je onaj smajlić s escajgom? Aha, evo ga...In total there are 16 users online :: 4 registered, 4 hidden and 8 guests (based on users active over the past 5 minutes)
- Herbicidna
- Been thanked: 1 time
MmeTipfeler wrote: ↑28 Feb 2017, 12:20I kako da ne budem dobre volje kad vidim da volite Trkeljanje?

- Stitch
- Head Honcho
To je logo, odmah ga na Fejs treba staviti. 
Gdje je onaj Quark?
Gdje je onaj Quark?
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Ima ona neki generator, snalažljiva je to mala. 
Potpisi su za budale.
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
dobro koga vi jebete ode? pa to mi je poslala pa smo tražili čisti
ali naravno, ako uprava odluči da se stavi ova šesnajstica tko sam ja da proturječim
---
onto3,14c: jutros neko pedersko jutro, sve neki muški korisnici
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
- Stitch
- Head Honcho
Šalim se ja, a šali se i Herbi. Smislit ćemo bolji povod i razlog. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-