Chat
Prebrojali smo glasove i svecano objavljujem da imamo moderatora.
Cestitam Nukac, u toku dana cete dobit odjelo i svemogucu pomoc oko moderature, s tim da naglasavam kako je cijela administracija tu ako treba ikakva pomoc oko bilo cega.
Cestitam jos jednom, i zelim ti svu srecu
Cestitam Nukac, u toku dana cete dobit odjelo i svemogucu pomoc oko moderature, s tim da naglasavam kako je cijela administracija tu ako treba ikakva pomoc oko bilo cega.
Cestitam jos jednom, i zelim ti svu srecu
Aj barem provaj i vidi ces da te niko nece ujist
Zrtvuj se jer sam danas dobio obavjest da sam zbog vaseg vrbovanja dobio parcijalu na turizmu tamo
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Cek malo, kakvog vrbovanja? Pa svi smo mi slobodni ljudi, mozemo se registrirat na 3 foruma ako hocemo.miky0 wrote:
Parcijala ti je zatvoreni dio foruma sto konkretno znaci da ja tamo na turizmu vise ne mogu pisat a ni citat
Nitko nas nije vrbovao. Dosli smo sami.
Po tome su nica i lego i ostala vrhuska foruma zasluzili permaban. Jer su nas oni otjerali.
Tocno tako, ali ja s dobio tu obavjest od nje danas. Ma ko je sljivi, glupaca
Stvarno nije normalna. Izazove sranje svojom nesposobnošću, ne zna se nositi s posljedicama, dovlači kojekakve likove da nam pričaju bajke, briše sve od reda i onda.... kada se mi pokupimo na drugi forum ona kazni nekoga... ovako. Da se ispuše.

Sada može komotno i nama ostalima podijeliti parcijale jer smo se eto, usudili otići na neki drugi forum.
Tko ju uopće drži na toj poziciji?
Sada može komotno i nama ostalima podijeliti parcijale jer smo se eto, usudili otići na neki drugi forum.
Tko ju uopće drži na toj poziciji?
- MmeTipfeler
Živio, Nukče!
Definitivno podržavam. Ovdje mahom jesu forumaši s Fhr-a, ali uglavnom su se isti ljudi oduvijek sretali po svim forumima jer je svatko tražio gdje će mu biti najbolje i najugodnije. Trkeljanju, o tome smo ovdje - ne na Turizmu, nego na forumu - već u više navrata raspravljali, neprestano spominjanje "onog" foruma i uspoređivanje s njime može više naškoditi nego koristiti.Ne znam kaj vi mislite, al mozda bi bilo bolje prestati spominjati kaj se dogada na drugom forumu....I zdravije.
- Tyrion Lannister
-neki su tamo ostavili sate, dane, pišući, davajući savjete (i dobivali korisne), ne može se preko noći to zaboraviti...
-ali u svakom slučaju je zanimljivo promatrati situaciju, malo proučavati pitanja/odgovore, gledati kako (nažalost) neki ljudi ne dobivaju odgovore ili polovična rješenja...
-sa vremenom će biti manje gledanja/komentiranja tog foruma...
Ništa kontra forumašice. Možda ponekad bude malo oštra... ali to je možda zato jer ste vi softy 
btw. mogli bi sada masovno prijavljivati random postove kako bi nam se nukac malo isprakticirao
btw. mogli bi sada masovno prijavljivati random postove kako bi nam se nukac malo isprakticirao
-
- Information
-