Chat
Nemoj zadnju temu, to je za amatere.
- MmeTipfeler
Navika. Ja sam na prvom stilu jer su mi tu najveća slova, a takva su mojim okicama najdraža. Istina je da u posljednje vrijeme (čitaj: ekoliko godina) baš pretjerano i ne pišem na Fhr-u, ali navika je ostala. Još uvijek ovdje psujem stavljanje linkova i neke sitnice.Gile wrote: ↑24 Feb 2017, 13:39Evo možeš i ti Daria! Zaboravili smo te pozvati pa za ispriku želimo te za admina. Šta kažeš?(super mi je ovaj emoticon)
Meni je isto malo konfuzno na ovom forumu, nekako mi teško čitati, previše slova na malo mjesta...ili sam samo navikao na onaj forum pa mi sad otpor u glavi.Valjda ću se naviknuti.
Na prvom podforumu otvorila sam temu Trkeljanje for Dummies pa ću tamo dodavati sve upute koje Stitch napiše, a ako mislite da treba, možemo napraviti i nezaključanu temu za pitanja i odgovore.
Što se tiče moderatorstva, na nekoliko smo mjesto govorili o tome, a ja se prva zalažem za takav stav, da je glavni posao moderatora animirati raspravu, a tek onda "praviti reda". Dakle, tko god se toga prihvati, neće biti nikakav "policajac", nego će pruško brisati prašinu i močom prelaziti po podovima.
Uostalom, uvijek može i odustati ako zaključi da mu je to previše, a dobit će svu tehničku i drugu podršku, kao što reče Miky.
Mali smo forum i lako ćemo se o svemu dogovoriti, a meni će biti samo drago ako vam se ovdje bude sviđalo.
Što se moderature tiče mislim da je tu svima najveći problem vrijeme. Lako je nama ovako se zajebavati kad te volja ili nestati na 10 dana kad te nije. Ako se netko prihvati moderature mislim da se prihvatio i obaveze da bude dostupan i onda kada to ne bi želio. I ja sam na prijedlog Nukca razmišljao o otvaranju foruma na mom webu kad je počela sva ona gungula, čak sam to tehnički i riješio dobrim dijelom a onda sam zaključio da ne želim još više vremena trošiti na web što i to sigurno htjeo-nehtjeo povuklo za sobom. Nema tu nekog straha od pravljenja reda ili od tehničkih znanja, mislim da je svima samo vrijeme problem. Barem ja tako mislim. 
Mozemo mi napraviti i rotirajucu moderaturu, pa kad jedan plovi nebom, uskace drugi, treci 
- MmeTipfeler
Ovo nije loša ideja.
A što se tiče maloga foruma, nadamo se da ćemo narasti pa je bolje unaprijed postaviti neke osnove. Zbog toga je u biti i nastala sva gungula otprije neki dan.
- chillout23
- Been thanked: 2 times
@Inter..jel to avatar poslodavca? 
Ili tvog prometala?
Ili tvog prometala?
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
- MmeTipfeler
Nego, društvo, hajde predložite zanimljiv i što kraći opis podforuma da ga stavimo ispod naziva. Onako kako ga imaju ostali pdf-ovi. 
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Ja imam jedno pitanjce za Sitcha/admina.
Zasto na kompu linkovi normalno rade, ali u tapatalku ne rade?
I jos jedna stvar, na nekim forumima postoji skripta kao img, ali youbitu, pa samo stavis kod od videa i pojavi se mali kvadratic s previewom videa.
Znam da sam dosadan.
I jos jedna stvar, na nekim forumima postoji skripta kao img, ali youbitu, pa samo stavis kod od videa i pojavi se mali kvadratic s previewom videa.
Znam da sam dosadan.
- Kaligula Napoli
"ošlo je neđe..."MmeTipfeler wrote: ↑24 Feb 2017, 21:25Nego, društvo, hajde predložite zanimljiv i što kraći opis podforuma da ga stavimo ispod naziva. Onako kako ga imaju ostali pdf-ovi.![]()
- Tyrion Lannister
Čekam fanove s ovim stihovima:
Ne putujem što uživam, nit što miris druma volim.
(Cartman) nosi čizme skitaljke.
Ja sam samo vagabundo.
Ne putujem što uživam, nit što miris druma volim.
(Cartman) nosi čizme skitaljke.
Ja sam samo vagabundo.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 619 times
- Been thanked: 958 times
Nisi dosadan, dapače. Pitaj, upozori, žali se...Nukac wrote: ↑24 Feb 2017, 21:31Ja imam jedno pitanjce za Sitcha/admina.
Znam da sam dosadan.
Trenutačno ne mogu provjeriti Tapatalk, no s njim imamo problema od apgrejda najprije na inačicu 3.1, a onda i na 3.2. Razvoj Tapatalka kasni za razvojem phpBB-a, najkraće. Trenutačno je instalirana međuinačica, i za jedan i za drugi sustav, no 'developeri' priznaju da problemi postoje i obećavaju, već neko vrijeme, njihovo rješavanje.
Čim se to rješenje pojavi na službenim stranicama, instalirat ću ga. Nadajmo se da će poboljšati funkcionalnost.
Potpisi su za budale.
- Tyrion Lannister
Danas u Jutarnjem reklama. http://www.bengeri.com/
Očigledno se znaju.
Web stranica je high class, ali kad vidim na kojoj je razini njen sadržaj pitam se što ja radim ovdje.
BTW, jeste zvali onog backapackera što se zna reklamirati na forumu? mislim da se odaziva na ime backpacker nešto i ima u potpisu svoju stranicu/blog.
Očigledno se znaju.
Web stranica je high class, ali kad vidim na kojoj je razini njen sadržaj pitam se što ja radim ovdje.
BTW, jeste zvali onog backapackera što se zna reklamirati na forumu? mislim da se odaziva na ime backpacker nešto i ima u potpisu svoju stranicu/blog.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Vidim ima jos nekih forumasa na starom mjestu. Jeste li ih se sjetili dozvat? Killerdog, bezveze, adan i turska grupa...
Inace, nitko nije otvorio temu Turisticke agencije???

Inace, nitko nije otvorio temu Turisticke agencije???
-
- Information
-