Chat
- MmeTipfeler
Trkeljanje ti je na Fejsu zahvalilo. Sad treba lajkati taj post i lajkati stranicu Trkeljanje. To vam je jedan klik.aaston wrote: ↑23 Feb 2017, 22:56Kao što rekoh, stavio link na svoju malu fejs stranicu. Šerajte ga.
https://www.facebook.com/mojputopiscom- ... page_panel
Yey, 10. jubilarni post![]()
- MmeTipfeler
Zato vam treba mod koji će to čistiti i usmjeravati. A Miky nam treba u središnjici. Ne dajte da vas Stitch zaplaši phpBB-om. Platforma (zove li se to tako?) zbilja ne grize. Aastone?Tyrion Lannister wrote: ↑23 Feb 2017, 23:02ne znam. Ja se bojim novih ljudi. Gamad s harea kad otkriju gdje smo zatrolat će nas sa svojim minionsima.
Dali se putopisi mogu drugačije posložiti, tj. da svaki pojedinačni putopis bude jedna tema unutar teme Putopisi?
I don't spend a nickel, if I can help it, unless it somehow profits my mileage account ... The miles are the goal.
... i vise nece nikadNukac wrote: Aaston je vec bio mod.
Tko je to zaboravio dariju pozvati?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 619 times
- Been thanked: 958 times
Ne plašim ih. Samo nastojim ubrzati stvari.MmeTipfeler wrote: ↑24 Feb 2017, 06:42Zato vam treba mod koji će to čistiti i usmjeravati. A Miky nam treba u središnjici. Ne dajte da vas Stitch zaplaši phpBB-om. Platforma (zove li se to tako?) zbilja ne grize. Aastone?![]()
Potpisi su za budale.
Ninac je obečal da dolazi. Nema ga ovdje, nema na Islandu? 
Možda mu je na putu procedura reganja tlaka, pa planira kasnije. U svakom slučaju, mislim da s njim možemo uskoro računat.
Mislim da dolazak NN nije nemoguć, dakle ja sam prvenstveno za nju kao za moda.
Budući da aastonu vjerujem da mu je jedno takvo iskustvo dosta za jedan život, ak NN kojim slučajem ipak ne dođe - ja sam za nukca.
Da i on malo vidi kaj'e mrak kaj'e kmica.
Možda mu je na putu procedura reganja tlaka, pa planira kasnije. U svakom slučaju, mislim da s njim možemo uskoro računat.
Mislim da dolazak NN nije nemoguć, dakle ja sam prvenstveno za nju kao za moda.
Budući da aastonu vjerujem da mu je jedno takvo iskustvo dosta za jedan život, ak NN kojim slučajem ipak ne dođe - ja sam za nukca.
Da i on malo vidi kaj'e mrak kaj'e kmica.
- MmeTipfeler
- MmeTipfeler
A jebem mu maloga misa, neko se mora zrtvovat za zajednicuMmeTipfeler wrote: ↑24 Feb 2017, 09:19Cccc... najprije je tražio dobrovoljce, a sad je već počeo i prozivati.I onda još meni govore da sam teta učiteljica.
![]()
Evo ovako cemo:
Tajno (nije bas tajno jer cu ja znat
) glasanje za moderatora.
Saljite mi na PM kome dajete svoj glas, a potom cu pobjedniku cestitat i prepustit mu casno mjesto moderatora turizma.
Glasacke kutije su otvorene od sad pa do ponoci, a nakon toga (vjerojatno sutra ujutro) slijedi bijeli dim s objavom novog moderatora)
Tajno (nije bas tajno jer cu ja znat
Saljite mi na PM kome dajete svoj glas, a potom cu pobjedniku cestitat i prepustit mu casno mjesto moderatora turizma.
Glasacke kutije su otvorene od sad pa do ponoci, a nakon toga (vjerojatno sutra ujutro) slijedi bijeli dim s objavom novog moderatora)
-
- Information
-