Spoiling moments

Filmovi, serije, sve što gledamo
Pješčana

Post 24 Oct 2011, 21:06

Jel vam se kad desilo da vam, prije početka filma, netko dođe i veli koji je veliki zaplet i, onak, zasere cijeli događaj? ako netko nije gledao određeni film, preskačite postove :zubo:
1. Šesto čulo. Sjeli smo, pripremili se, i ulijeće frend u stan , pogleda tv s vrata i veli: a, gledo sam to, Bruce ne kuži da je mrtav
:facepalm: :mad: :mama: pas mater

2. Gladijator
jel možete vjerovati, isti frend: njega ubiju.

jel vam se kad to dogodilo? ja bih zatukla nekog u tom trenutku :facepalm:

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
MadnessInMethod

Post 24 Oct 2011, 21:22

nemam takvih bisera u svojoj blizini, ali imam veliki problem kada ja na pola filma, debelo prije klimaksa, povežem niti i posložim kockice - uglavnom, skužim kraj (tko je ubojica, zašto ovaj bježi, zašto mu onaj smješta...) i onda ne smijem to iskomentirati jer će me ako ispadne da sam u pravu (a obično jesam) ostatak ekipe s kojom gledam zatući jer sam im pokvarila gledanje.
iz istog razloga mi prijete da će isključiti ton, jer im kvarim gledanje stalnim njurganjem zbog katastrofičnih titlova... ali to je već druga priča.
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Pješčana

Post 24 Oct 2011, 21:31

ja sam pogodila Zaselak.
srećom, jer sam umrla od straha gledajući The Others.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Herp
Nikki Gauda

Post 25 Oct 2011, 00:27

Pješčana » wrote:ja sam pogodila Zaselak.
srećom, jer sam umrla od straha gledajući The Others.
Ja sam se izbrusila na Šestom čulu i Othersima, pa sam već u prvih par minuta Usual suspectsa znala tko je Keyser Soze. :zubo:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 859 times
Been thanked: 1648 times
Post 25 Oct 2011, 12:01

Ne smeta mi to - pače, katkad me zainteresira za film ili seriju. Bolje je kad ne znam kraj, dakako, ali ako ga i doznam, gledat ću.
Potpisi su za budale.
slafko

Post 25 Oct 2011, 13:24

Pješčana » wrote: jel vam se kad to dogodilo? ja bih zatukla nekog u tom trenutku :facepalm:
Zna mi se dogoditi da skužim kako će radnja teći. Tako sam se izblebetao na Dogvilleu: "Vezat će je lancima i silovat, samo gledaj". Naravno, gospodična intelektualka nabrijana na filmove, kazalište i književnost me s podsmijehom pogledala - jer kaj ja mutavi informatičar i gamer kržljavih socijalnih vještina imam znat kaj bu bilo u jednoj Trierovoj drami. Nakon kaj su ovu zaista vezali lancem za kotač i silovali je, mala me sam pogledala i zaskočila right then and there. :mirko:
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
A.P.
Cactus

Post 26 Oct 2011, 22:23

Volim i cijenim spojlere, i uvijek ih čitam :o
Drugi problem je što uvijek moram komentirat dok gledam nešto. Frendica me jednom izmlatila u kinu, imala sam masnice. A išli smo trolat grupno Twilight :ne zna: Kako moš ne komentirat tvajajt bogamu?!
Ruralna

Post 27 Oct 2011, 00:47

Mrvicu mi zna dignit živac ako mi netko izbebleće kraj, ali uglavnom sam u stanju uživati čak i ako znam što se sve sprema :zubo:
babsjohnson

Post 15 Nov 2011, 17:18

Ne smetaju me spoileri jer svako malo idem naštelavat title novih filmova u subtitle workshopu te, htio ili ne, vidim kraj i čujem zadnje riječi. :facepalm:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 15 Nov 2011, 23:42

Ja volim znati o čemu se radi i kako završava film. Onda se mogu opustiti i vidjeti film.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
  • Information