Isprike što sam pdf Kultura nazvao potpuno neadekvatnim za viceve, ipak je samo neadekvatan
Izmjene i dopune (javna rasprava)
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Najljepše ti hvala na iskrenosti jer tipfelerka će opet lagati da nije tako bilo.
Isprike što sam pdf Kultura nazvao potpuno neadekvatnim za viceve, ipak je samo neadekvatan
'if you fall, i'll be there' (floor)
Trenutačno si nevažan, pa ću zanemariti ova lupetanja.Stitch wrote: ↑21 Feb 2017, 23:08Ne oni, nešto si pomiješao. Njima si problem bio baš ti. I ne samo njima, malo bi tko došao na forum koji moderira ili kojemu je vlasnik netko poput tebe. I nije to nikakvo izmišljanje tople vode nego činjenica ovdje istaknuta već dovoljno puta. Nagao si, nasilan, ne biraš riječi, a ne znaš ni slušati.
Ne. Sve je počelo tako što si se ti na drugom forumu hvalio svojom pjevačkom karijerom. Kad je taj post iskopan i citiran ovdje, počeo si s pričom o zaštiti osobnih podataka. Jer su te ovamo došli tražiti ljudi kojima si se tamo zamjerio. Uplašio si se poput pičkice da će te naći i razbiti pa si počeo permabanirati najprije one koji su post iskopali, a onda i one koji su ih branili. Umjesto da priznaš da si jebena budala koja ne pazi što trkelja na internetu. I sinja kukavica, usto. Faca si samo kad imaš alate da ušutkaš one koji ti smetaju. Što se i ovdje razmjerno nedavno ponovilo.
Misli si sve što ti žena kaže, to je tvoje papučarsko pravo.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
A na koju si ti foru došao na Moderatorski?Stitch wrote: ↑21 Feb 2017, 23:18A što treba konkretizirati? Sve znaš - a praviš se da ne znaš. Poznato ti je zašto se donose pravila o forumašima, poznato ti je zašto se donose pravila o moderatorima, ali praviš se lud i izigravaš borca za ljudska prava.
Danas sam, prvi put nakon ohoho vremena, došao na Moderatorski. Pročitao sam tek djelić toga, nisam stigao sve. Je li išta od toga što sam naveo laž? Najprije da to raščistimo. Jesu li se te stvari dogodile ili nisu? Jesu li ti poznate ili ne?
Kao - nisi bio prisutan cijelo vrijeme?
Ili je Miki izmolio pokojnog fra Linića pa su ti Nebesa omogućila pristup?
Okej, štakore - lažljivac si i seronja.
Pridružit ćeš se i ti ekipi, pozovite Sedlara da snima vaš trijumfalni put na zapad...
- Kaligula Napoli
E za to mu očito fali Y kromosom, jer počeo se ponašati i razgovarati ko najobičnija pička, ŽK tip.
- Stitch
- Head Honcho
Došao sam danas, kako sam i napisao. Tako sam se, nebitno zbog čega, nije zbog tebe - dogovorio s Mikijem. Posrijedi je drugi 'account', ne ovaj.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Što sam slagao? Reci kad si već počeo. Ja se istine ne bojim. Svakome mogu pogledati u oči. I za razliku od tebe, nisam posvađan s pola svijeta. I sa samim sobom.
Potpisi su za budale.
Frajer mi je konstantno pisao privatne poruke unatoč opomena da to ne radi, i o tome ste svi pravodobno obaviješteni.
A kad sam ga ja banirao, nije bio u banu - i zato ne jebi po tavanu. A taman da je i bio - sam si se složio da mu je perma OK.
Zašto me zajebavaš?
I što znači to da mi se "vrtio oko žene"?
Imaš li neke informacije koje su poznate samo tebi, a ne drugima?
Je li, jesi li ti onaj isti Miki koji je tražio kako čitati privatne poruke forumaša? Jesmo li o tome raspravljali na zatvorenom, Moderatorskom kutku, ili javno?
Šta je, pičko malena mišja - čitao bi tuđu privatnu poštu? Kaj ti sebi umišljaš?
Mozda smo ga banirali u isti minut, ne znam, ali koliko mi memorija govori ja sam ga banirao i to objavio na moderatorskom a onda si se ti javio da si mu produzio ban permomjudolino wrote: ↑21 Feb 2017, 23:43Frajer mi je konstantno pisao privatne poruke unatoč opomena da to ne radi, i o tome ste svi pravodobno obaviješteni.
A kad sam ga ja banirao, nije bio u banu - i zato ne jebi po tavanu. A taman da je i bio - sam si se složio da mu je perma OK.
Zašto me zajebavaš?
Nemam nikakve informacije osim onih koje si sam pisao i na onom forumu
A za ovo itekako dobro znas na sto i na koga se odnosilo. Ali da javnost ne bude uskracena za cinjecu reci cu da se svakodnevno pojavljivao jedan nick koji je bio registriran vise od godinu dana i da je svakodnevno dolazio na forum i konstantno s nekim razgovarao putem PMa, i na racun tajne njegove aktivnosti sam ja postavio pitanje kako mi mozemo ispast zakonski cisti ako taj lik radi kriminalne radnje i jeli u tom slucaju ja kao vlasnik mogu imati ikakve neugodnosti po pitanju zakona. I samo radi toga sam pitao moze li se to, i to sam javno napisao, alkoholicaru. Zasto to nisi spomenu, nego za istinu izvlacis samo ono sto ti pase?
Je, to je taj isti koji je na modovskom otvorio temu "tko su korisnici koji nisu ostavili niti jedan post" i moljakao Stiča da mu hakira account korisnika jada.vrba koji se redovito logira i izmjenjuje PP-ove. Kad sam ga upozorila da to nije u redu prijetio mi je skidanjem moderature.judolino wrote: ↑21 Feb 2017, 23:43Frajer mi je konstantno pisao privatne poruke unatoč opomena da to ne radi, i o tome ste svi pravodobno obaviješteni.
Zašto me zajebavaš?
I što znači to da mi se "vrtio oko žene"?
Imaš li neke informacije koje su poznate samo tebi, a ne drugima?
Je li, jesi li ti onaj isti Miki koji je tražio kako čitati privatne poruke forumaša? Jesmo li o tome raspravljali na zatvorenom, Moderatorskom kutku, ili javno?
Šta je, pičko malena mišja - čitao bi tuđu privatnu poštu? Kaj ti sebi umišljaš?
A onda je uletjela Tipfelerka i onemogućila neulogiranima da čitaju forum. Pa se osladilo i od tada ne prestaje drkati po postavkama. Ne vlastoručno, naravno. Za to joj je potreban mali tehničar koji živi u nadi da će mu to lijepo izgledati u životopisu. Ostale - tko jebe.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Banirali ste ga u istom trenu. Ja sam tražula judolina da mu stisne sedam dana, a on mu je lupio permu. Zato se dobro sjećam što se dogodilo.miky0 wrote: ↑21 Feb 2017, 23:58Mozda smo ga banirali u isti minut, ne znam, ali koliko mi memorija govori ja sam ga banirao i to objavio na moderatorskom a onda si se ti javio da si mu produzio ban permom
Nemam nikakve informacije osim onih koje si sam pisao i na onom forumu
A za ovo itekako dobro znas na sto i na koga se odnosilo. Ali da javnost ne bude uskracena za cinjecu reci cu da se svakodnevno pojavljivao jedan nick koji je bio registriran vise od godinu dana i da je svakodnevno dolazio na forum i konstantno s nekim razgovarao putem PMa, i na racun tajne njegove aktivnosti sam ja postavio pitanje kako mi mozemo ispast zakonski cisti ako taj lik radi kriminalne radnje i jeli u tom slucaju ja kao vlasnik mogu imati ikakve neugodnosti po pitanju zakona. I samo radi toga sam pitao moze li se to, i to sam javno napisao, alkoholicaru. Zasto to nisi spomenu, nego za istinu izvlacis samo ono sto ti pase?
Ovo je laz. Bogu fala, ljudi koji su na moderatorskom mogu vidit da ti nisam nikada prijetio skidanjem moderuture, a pogotovo ne radi togaLeteća wrote: ↑22 Feb 2017, 00:02Je, to je taj isti koji je na modovskom otvorio temu "tko su korisnici koji nisu ostavili niti jedan post" i moljakao Stiča da mu hakira account korisnika jada.vrba koji se redovito logira i izmjenjuje PP-ove. Kad sam ga upozorila da to nije u redu prijetio mi je skidanjem moderature.
Da, mišja je memorija poznata kao dugotrajna...
Aj ne seri, za tebe je Buš mlađi superinteligentan.
Na kojem forumu i koje informacije?Nemam nikakve informacije osim onih koje si sam pisao i na onom forumu
BTW, pripazi kaj buš napisal, ja znam tko si, a ne toleriram laži.
Čisto da ne bi bilo - nisam htio, nisam znao.
Ma mogao si ti izmisliti bilo kakav izgovor - činjenica je da si htio kršiti zakon jer te opio osjećaj moći.A za ovo itekako dobro znas na sto i na koga se odnosilo. Ali da javnost ne bude uskracena za cinjecu reci cu da se svakodnevno pojavljivao jedan nick koji je bio registriran vise od godinu dana i da je svakodnevno dolazio na forum i konstantno s nekim razgovarao putem PMa, i na racun tajne njegove aktivnosti sam ja postavio pitanje kako mi mozemo ispast zakonski cisti ako taj lik radi kriminalne radnje i jeli u tom slucaju ja kao vlasnik mogu imati ikakve neugodnosti po pitanju zakona. I samo radi toga sam pitao moze li se to, i to sam javno napisao alkoholicaru. Zasto to nisi spomenu, nego za istinu izvlacis samo pno sto ti pase?
Htio si njuškati po tuđim postovima jer si jednostavno bolestan, opila te "moć" (neš ti moći u pičku materinu...
Miki, ti si jedan običan mali, sjebani fašist.
Aj odjebi i pusti ljude da žive, nemoj čekat konačni pad u Mišjem brlogu...
Gle, dugo me nije bilo na modovskom pa ne mogu tvrditi - možda sam i ja tražila skidanje alata jer se nisam htjela plesti u kriminalne radnje. Znam samo da si bio vrlo nepristojan prema dami.
Tocno je tako bilo.
Uopce me ne zanima u kakvom ste odnosu bili ti haram i ona.
A sto se prijetnje tice, hoces da ti dodjem veceras ili sutra? Ne zajebaji se jer ja ti nisam mali od kuzine. Imam utalmica pod nogama a imam kontakte s ljudima koje ne bi volio vidit ni u snu. Odjebi od mene.
Ovo cu zanemarit jer sam ranije objavio o cemu a leteca i o kome se radi. Prema tome ne seri.judolino wrote: ↑22 Feb 2017, 00:05Ma mogao si ti izmisliti bilo kakav izgovor - činjenica je da si htio kršiti zakon jer te opio osjećaj moći.
Htio si njuškati po tuđim postovima jer si jednostavno bolestan, opila te "moć" (neš ti moći u pičku materinu...)
Miki, ti si jedan običan mali, sjebani fašist.
Aj odjebi i pusti ljude da žive, nemoj čekat konačni pad u Mišjem brlogu...
Mišu, da ti ja dođem udavila bih te u čaši vode. Po metodama NATO-pakta, ofkors.miky0 wrote: ↑22 Feb 2017, 00:20Tocno je tako bilo.
Uopce me ne zanima u kakvom ste odnosu bili ti haram i ona.
A sto se prijetnje tice, hoces da ti dodjem veceras ili sutra? Ne zajebaji se jer ja ti nisam mali od kuzine. Imam utalmica pod nogama a imam kontakte s ljudima koje ne bi volio vidit ni u snu. Odjebi od mene.
Ovo cu zanemarit jer sam ranije objavio o cemu a leteca i o kome se radi. Prema tome ne seri.
-
- Information
-